Ai-BURN – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов
ТОП ЦЕНА!

Ai-BURN – YAMAMOTO NUTRITION

46.99 лв.

Налично

Описание

Yamamoto® Nutrition AI BURN New Formula е хранителна добавка, която осигурява L-тирозин, растителни екстракти и кофеин, които се използват в контекста на нискокалорични диети за контрол на теглото.

Зеленият чай насърчава баланса на телесното тегло, а горчивият портокал поддържа липидния метаболизъм.

Кофеинът се абсорбира от червата и работи върху нервната система, сърдечно-съдовата система и мастната тъкан. В нервната система той действа върху област от хипоталамуса, която регулира телесната температура (насърчава термогенезата) и чрез умерено повишаване на тази температура, особено по време на усилие, тя използва повече мазнини. Действа върху надбъбречната жлеза, както директно, така и чрез действието на централната нервна система, освобождавайки катехоламини, които, в допълнение към повишаването на физическата активност, увеличават отделянето на мастни киселини като гориво.

Гуарана, отличен източник на кофеин, е бразилско растение, произхождащо от региона на Амазонка, и през последните години е известно, поради широкото му потребление чрез напитки, екстракти и добавки, благодарение на енергийните си свойства. От гуарана получаваме семената, които са химически съставени от кофеин, теофилин и теобромин, три естествени алкалоида, които имат стимулиращ ефект върху централната нервна система. Чрез този механизъм за стимулиране гуарана, подобно на кофеина, може да подобри реактивността и вниманието, да повлияе на настроението чрез намаляване на умората и умората и да потисне чувството на глад, като по този начин помага при загуба на тегло. Точно поради съдържанието на кофеин, или по-скоро голямо количество гуаранин (аналогично на кофеина), той може също да стимулира освобождаването на катехоламини и стимулира метаболизма. Ето защо, както и подпомагане на тялото като енергизиращ стимулант, той насърчава метаболитно ускорение, което подпомага отводняването на течности и използването на мастни киселини.

Зелен чай: благодарение на полифенолите и големите количества съдържащи се катехини, той действа върху симпатиковата нервна система, увеличавайки термогенезата и липолизата. Също така изглежда, че зеленият чай проявява инхибиране на чревните липази, като по този начин намалява разграждането и абсорбцията на мазнините. За да бъдем конкретни, специфичният ефект на зеления чай се дължи на факта, че той съдържа също и определено количество кофеин, който заедно с катехините може да прояви термогенен ефект и този на теанин, аминокиселина, която ограничава секрецията на кортизол, индуциран от кофеина. ,

Forskolin: действа като мазнина горелка и ускорява метаболизма чрез стимулиране на производството на молекула, наречена цикличен AMP (сАМР), който „помага“ на клетъчната комуникация. Когато се открие увеличение или намаление на сАМР, то действа като сигнал, който кара нашето тяло да изпълнява определени действия. Едно от нещата, които лагерът прави, е да накарат клетките ни да увеличат ензима, наречен „хормонално-чувствителна липаза“, който действа чрез изгаряне на мазнини. Coleus forskohlii е проучен преди всичко за въздействието му върху функцията на щитовидната жлеза. Според проучването, форсколин стимулира аденилатциклазата в щитовидната мембрана, ензим с регулаторна функция във всички клетки, включително производството на АТР (за енергия) и сАМР (който носи сигнали за адреналин), с извода, че форсколин може да подкрепи увеличаване на щитовидната жлеза. метаболизъм.

Синефрин: молекула, която се намира главно в недозрелия горчив портокал „Citrus aurantium“, участва в загубата на тегло и намалява чувството на глад. Комбиниран в синергия с кофеина, неговите стимулиращи и термогенни ефекти се засилват, тъй като той също така може да ускори метаболизма и по този начин да позволи по-голямо окисление на мазнините. Той действа чрез освобождаване на адреналин с намаляване на апетита, реабсорбция на мазнините и увеличаване на енергийните разходи, а всъщност може да стимулира основния метаболизъм и по този начин да увеличи потреблението на енергия в покой. Теобромин: метилксантин, естествен алкалоид, присъстващ в какаовите дървета, чиито производни се проявяват благодарение на различните си забележителни свойства. Той има стимулиращ ефект върху централната нервна система и притежава диуретично и съдоразширяващо действие.

Теоброминът се използва като вазодилататор и хипотензор, като диуретик и кардиотоник, който се вписва добре с тази група компоненти, тъй като това вещество е инхибитор на фосфодиестераза, като по този начин намалява дезактивирането на сАМР (фосфодиестеразата е ензим, който метаболизира сАМР и го прави неактивен. Тази субстанция действа като втори вътреклетъчен посредник, отговорен за хормоналната активност – и тази на невротрансмитери и различни метаболитни системи.Когато сАМР инактивирането се инхибира от съединение като теобромин, ефектите на невротрансмитера или хормона, които стимулират продукцията на сАМР, са по-продължителни. ) и следователно има стимулиращ ефект, насърчавайки стимулирането на катехоламини с последващо въздействие върху освобождаването на мастни киселини.

Наличието на L-тирозин, аминокиселина, която се намесва за създаване на невротрансмитери като адреналин, норадреналин и допамин, спомага за образуването на тироидни хормони t3 и t4 и заедно с други елементи помага

Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Задай въпрос или напиши първия отзив за „Ai-BURN – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории