Ai-BURN – 120 КАПСУЛИ / 60 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов

Ai-BURN – 120 КАПСУЛИ / 60 ДОЗИ

46.99 лв.

Ai-Burn с хранитeлна добавка за ускоряване обмяната на веществата. Съдържа:

✔️  200 мг кофеин;

✔️ Екстракт от горчив портокал и витален синефрин;

✔️ Екстракт от горчив портокал и витален синефрин;

✔️ 360 мг Л-тирозин за подобряване функцията на тироидната жлеза;

Партида:  C22349 | Срок на годност: 08/2025 | SKU: 4926266003486

В наличност

Описание

Ai-Burn е хранителна добавка, която осигурява L-тирозин, растителни екстракти и кофеин, които се използват в контекста на нискокалорични диети за контрол на теглото. Зеленият чай насърчава баланса на телесното тегло, а горчивият портокал поддържа липидния метаболизъм. Кофеинът се абсорбира от червата и работи върху нервната система, сърдечно-съдовата система и мастната тъкан. В нервната система той действа върху област от хипоталамуса, която регулира телесната температура (насърчава термогенезата) и чрез умерено повишаване на тази температура, особено по време на усилие, тя използва повече мазнини. Действа върху надбъбречната жлеза, както директно, така и чрез действието на централната нервна система, освобождавайки катехоламини, които, в допълнение към повишаването на физическата активност, увеличават отделянето на мастни киселини като гориво.

Гуарана, отличен източник на кофеин, е бразилско растение, произхождащо от региона на Амазонка, и през последните години е известно, поради широкото му потребление чрез напитки, екстракти и добавки, благодарение на енергийните си свойства. От гуарана получаваме семената, които са химически съставени от кофеин, теофилин и теобромин, три естествени алкалоида, които имат стимулиращ ефект върху централната нервна система. Чрез този механизъм за стимулиране гуарана, подобно на кофеина, може да подобри реактивността и вниманието, да повлияе на настроението чрез намаляване на умората и умората и да потисне чувството на глад, като по този начин помага при загуба на тегло. Точно поради съдържанието на кофеин, или по-скоро голямо количество гуаранин (аналогично на кофеина), той може също да стимулира освобождаването на катехоламини и стимулира метаболизма. Ето защо, както и подпомагане на тялото като енергизиращ стимулант, той насърчава метаболитно ускорение, което подпомага отводняването на течности и използването на мастни киселини.

Зелен чай: благодарение на полифенолите и големите количества съдържащи се катехини, той действа върху симпатиковата нервна система, увеличавайки термогенезата и липолизата. Също така изглежда, че зеленият чай проявява инхибиране на чревните липази, като по този начин намалява разграждането и абсорбцията на мазнините. За да бъдем конкретни, специфичният ефект на зеления чай се дължи на факта, че той съдържа също и определено количество кофеин, който заедно с катехините може да прояви термогенен ефект и този на теанин, аминокиселина, която ограничава секрецията на кортизол, индуциран от кофеина. ,

Forskolin: действа като мазнина горелка и ускорява метаболизма чрез стимулиране на производството на молекула, наречена цикличен AMP (сАМР), който „помага“ на клетъчната комуникация. Когато се открие увеличение или намаление на сАМР, то действа като сигнал, който кара нашето тяло да изпълнява определени действия. Едно от нещата, които лагерът прави, е да накарат клетките ни да увеличат ензима, наречен „хормонално-чувствителна липаза“, който действа чрез изгаряне на мазнини. Coleus forskohlii е проучен преди всичко за въздействието му върху функцията на щитовидната жлеза. Според проучването, форсколин стимулира аденилатциклазата в щитовидната мембрана, ензим с регулаторна функция във всички клетки, включително производството на АТР (за енергия) и сАМР (който носи сигнали за адреналин), с извода, че форсколин може да подкрепи увеличаване на щитовидната жлеза. метаболизъм.

Синефрин: молекула, която се намира главно в недозрелия горчив портокал „Citrus aurantium“, участва в загубата на тегло и намалява чувството на глад. Комбиниран в синергия с кофеина, неговите стимулиращи и термогенни ефекти се засилват, тъй като той също така може да ускори метаболизма и по този начин да позволи по-голямо окисление на мазнините. Той действа чрез освобождаване на адреналин с намаляване на апетита, реабсорбция на мазнините и увеличаване на енергийните разходи, а всъщност може да стимулира основния метаболизъм и по този начин да увеличи потреблението на енергия в покой. Теобромин: метилксантин, естествен алкалоид, присъстващ в какаовите дървета, чиито производни се проявяват благодарение на различните си забележителни свойства. Той има стимулиращ ефект върху централната нервна система и притежава диуретично и съдоразширяващо действие.

Теоброминът се използва като вазодилататор и хипотензор, като диуретик и кардиотоник, който се вписва добре с тази група компоненти, тъй като това вещество е инхибитор на фосфодиестераза, като по този начин намалява дезактивирането на сАМР (фосфодиестеразата е ензим, който метаболизира сАМР и го прави неактивен. Тази субстанция действа като втори вътреклетъчен посредник, отговорен за хормоналната активност – и тази на невротрансмитери и различни метаболитни системи.Когато сАМР инактивирането се инхибира от съединение като теобромин, ефектите на невротрансмитера или хормона, които стимулират продукцията на сАМР, са по-продължителни. ) и следователно има стимулиращ ефект, насърчавайки стимулирането на катехоламини с последващо въздействие върху освобождаването на мастни киселини. Наличието на L-тирозин, аминокиселина, която се намесва за създаване на невротрансмитери като адреналин, норадреналин и допамин, спомага за образуването на тироидни хормони t3 и t4 и заедно с други елементи помага

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Ай-Бърн ® /Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242303475

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 11/08/2023 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 120 капсули | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 60

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Nutrition / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (2 КАПСУЛI)

Кофеин – 200 мг

Екстракт от кора на портокал – 200 мг

от която 6% синефрин – 12 мг

Какво екстракт – 250 мг

от който 6% теобромин – 15 мг

Екстракт от зелен чай – 250 мг

Л-тирозин – 360 мг

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

L-тирозин, капсула (желатин, оцветители: железни оксиди и хидрок сиди, титанов диоксид), пълнител: микрокристална целулоза; зелен чай (Camel lia sinensis (L.) Kuntze) листа d.e., какаови семена (Theobroma cacao L.) d.e. std. 6% теобромин, горчив портокал (Citrus aura ntium L. var. amara L.) незрели плодове d.e. std. 6% с инефрин, кофеин, антислепващи агент и: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За енергия и ускоряване обмяната на вещества в организма.

НАЧИН НА ПРИЕМ

Приемайте по 2 капсули на ден с вода, за предпочитане преди хранене или през деня.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза! Продуктът съдържа кофеин!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Ai-BURN – 120 КАПСУЛИ / 60 ДОЗИ”