CAESAR – 40 КАПСУЛИ / 20 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

CAESAR – 40 КАПСУЛИ / 20 ДОЗИ

Original price was: 45.99 лв..Current price is: 35.99 лв..

Caesar е билков продукт под формата на капсули, който:

✔️ е енергиен фактор (не прекомерно адренергичен);

✔️ осигурява по-голям фокус и яснота по време на тренировки и през деня;

✔️ осигурява по-голяма психофизическа реакция на организма към стресови фактори;

✔️ осигурява по-голяма устойчивост на умора;

Партида: G2B226 | Срок на годност: 02/2024 SKU: 4926266004094

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

От много дългогодишния опит в контакт със спортисти от калибъра на Алесио Сакара, знаем, че енергията, поддържането на ритъма и ефективната мощност, поддържането на фокуса и яснотата и по-голямата устойчивост на умора са определящи фактори за представянето на спортистите в бойните спортове , кросфитъри. , триатлонисти, ръгбисти и много други. Усилията, които често изискват не само висока интензивност, но чести промени в темпото и за продължително време.

Ефективността на добавка „преди тренировка“ не се изразява в силен прилив на адреналин, функция, която погрешно се среща в много продукти на пазара, което би увеличило прекомерно сърдечната честота с риск от промяна на състоянието на тревожност, ясност и реактивност, също фаворизиране на дехидратацията, при което „вторият“ момент може да генерира (или да избегне) нокаут удара, удушаване или най-доброто завършване на WOD. Добавката „преди тренировка“ трябва да има за цел:

Eнергиен фактор (не прекалено адренергичен);

По-голям фокус и яснота;

По-голяма психофизична реакция на организма към стресови фактори;

По-голяма устойчивост на умора.

CAESAR е добавка, която отговаря на тези нужди, като истински съюзник в арсенала на спортиста, като подпомага ума и тялото да се изправят срещу представянето с по-голяма енергия и яснота за по-дълго време.

Това се дължи на внимателния избор на елементи във формулировката на този „оптимален” продукт, включително три от „адаптогените” par excellence: женшен Panax, Rhodiola Rosea и Cordyceps, чиято ефективност е доказана.

Всички известни „тонизиращи“ елементи на ориенталските лекарства, които действат, за да направят тялото по-силно в отговор на стрес и психофизическа умора, в комбинация с форма на бавно освобождаване на микрокапсулиран кофеин, за да осигурят по-постепенно енергийно повишаване, което продължава няколко часа.

Gineseng Panax е една от най-популярните билкови хранителни добавки дори в съвременния свят, където е демонстриран неговият ергогенен ефект, способността му да намалява ежедневния психически стрес, както и да засилва подготовката и подхода. на състезание, благоприятстващо по-голяма психофизическа издръжливост и концентрация, с укрепване на имунната система, винаги много стресирано при спортисти.

Това е отличен антиоксидант, който улеснява митохондриалната активност по време на тренировка, със специално показание при продължителни аеробни усилия, където освен понижаване на концентрацията на лактат в кръвта, е установено, че хроничната употреба на женшен подобрява сърдечно-дихателните пътища.

Употребата на Rhodiola rosea е била добре позната още в древни времена, където тя вече се е използвала в Древна Гърция, популациите на викингите са я приемали като ободряваща след интензивни физически усилия, а в Китай и Тибет тонизиращите свойства за повишаване на психофизичната устойчивост. Многото му характеристики правят Rhodiola успешно използван в спорта, където научната литература е показала, че може да поддържа имунната защита на спортиста, намалявайки риска от пренапрежение или претрениране по време на интензивни тренировки или състезания за издръжливост като колоездене и маратони.

В полза на спортиста трябва да се отбележи, че той има много силно тонизиращо действие на интелектуално ниво, подобрява фокуса и паметта, благодарение на действието върху допамина и норадреналина, намалява умствената умора и ефективно повишава прага на нашето внимание. Родиола намалява секрецията на катаболни хормони като кортизол. Той предлага чудесна помощ по отношение на настроението и действа за намаляване на появата на DOMS (забавя появата на болезненост на мускулите) след интензивни физически упражнения, като по този начин улеснява възстановяването на мускулите след тренировка, намалявайки нивата на маркерите за увреждане на мускулите като миоглобин , креатинкиназа и лактат дехидрогеназа (= мипротективна роля) и системното ниво на възпалителни цитокини, след продължителна и интензивна физическа активност.

Както при женшен, той има своя собствена митохондриална ергогенна роля и подобрява сърдечно-съдовата и вентилаторна активност по време на дейности за издръжливост. като по този начин улеснява възстановяването на мускулите след тренировка, намалявайки нивата на маркерите за увреждане на мускулите като миоглобин, креатинкиназа и лактат дехидрогеназа (= мипротективна роля) и системното ниво на възпалителни цитокини, след продължителна и интензивна физическа активност.

През последните години има няколко научни изследвания и също толкова доказателства, които показват, че Кордицепс, все по-известната лечебна гъба от китайската традиция, която благодарение на съдържанието си на биоактивни вещества, извършва множество полезни действия върху тялото със специално указание за нуждите на спортиста. Влязъл в „историята“ на спорта през 90-те години, славата му в спортната сфера дойде на международно ниво през 1993 г., когато на Националните игри по лека атлетика, проведени в Пекин, и на световното първенство по лека атлетика, където китайските спортисти установиха многобройни записи, приписващи достойнства на тази естествена добавка, използвана последователно през месеците на приготвяне. Бързо се разпространява в западния спортен свят.

Кордицепс е добавка на най-ценените от спортистите от калибъра на Алесио Сакара, използвани, тъй като той е в състояние да увеличи оксигенацията на кръвта, като по този начин също така увеличава производството на АТФ, горивото, с което произвеждаме енергията, необходима за живот, и по този начин увеличаване на количеството енергия, налично в тялото.

Особено важно за спортистите с издръжливост, благодарение на съдържанието на аденозин и кордицепин, той е способен да упражнява интересна вазодилатация, увеличавайки притока на кръв в тялото.

Кордицепс се намесва в намаляването не само на умора и чувство за умора, но също така и на тревожност и стрес, а това също е ценно за спортиста, защото помага за по-доброто управление на напрежението и стреса преди и по време на състезанието. По време на тренировка или изпълнение,

Въпреки че силата на този продукт е синергичната комбинация от три мощни адаптогени, той е избран да включва стимулиращата подкрепа на кофеина на нервно ниво и извън него, като същевременно запазва неговата „доминираща“ или водеща роля.

Като ефективен спомагателен „партньор“, присъствието на известния алкалоид използва неговите стимулиращи, енергизиращи ефекти на нивото на активиране на нервната система, но също така и аналгетици и сърдечно-съдови (в това отношение е необходимо да се помни силата му да повдига сърцето скорост), дихателни и метаболитни ефекти върху нашето тяло, благодарение на отделянето на мастни киселини и усвояването на въглехидратите.

Използването му в света на спорта е известно от много дълго време. В спортовете за издръжливост това вещество се използва за намаляване на чувството за умора, произвеждат подобрение на ефективността и забавят усещането за мускулно изтощение, като винаги поддържат прага на вниманието висок, тъй като в мозъка активирането, което генерира приема на кофеин, е „приятно“ повикване за събуждане, което подобрява вниманието, рефлексите и настроението и време за реакция.

По-нататъшният „плюс“ на версията, съдържаща се в CAESAR, е това да бъде удължено освобождаване, което позволява ефектите му да продължат до четири часа след приемането, всичко в полза на изпълнението на последния кръг или този особено взискателен WOD сесии на триатлонисти или „силови“ или ски бягане с максимална ефективност. * Лечебните гъби като цяло, а оттам и кордицепс, са добре приети от МОК (Международния олимпийски комитет) и от всички международни спортни федерации, тъй като приемът им не уврежда тялото, не променя метаболизма, а напротив, предпазва него. Всъщност те са признати за безопасни средства, които могат да донесат ползи за здравето.

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Цезар /Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т24303089

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 21/07/2022 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 40 капсули | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 20

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Nutrition / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (2 КАПСУЛИ)

Кордицепс екстракт – 500 мг

Розов корен екстракт – 200 мг

от който розавин – 6 мг

от който салидрозид – 2 мг

от който полифеноли – 30 мг

Жен-шен екстракт – 200 мг

от който женшенозиди – 20 мг

Кофеин – 200 мг

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

 сух екстракт от гъба кордицепс (Cordyceps sinensis) мицел (съдържа глутен), капсула (желатин), кофеин M.A.T.R.I.S.® retard, (глазиращи агенти: талк, шеллак), сух екстракт отженшен (Panax ginseng CA Mey., корен) 10% гинзенозиди, сух екстракт от розов корен (родиола) rosea L., корен) 3% розавин, 1% салидрозид и 15% полифеноли, пълнител: целулоза; антислепващи агенти: силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

за фокус и тонус по време на физически занимания

НАЧИН НА ПРИЕМ

Начин на прием: приемайте 2 капсули в доза с 200 мл вода.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза! Продуктът съдържа кофеин!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “CAESAR – 40 КАПСУЛИ / 20 ДОЗИ”