ZMA PRO – 120 КАПСУЛИ / 60 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов

ZMA PRO – 120 КАПСУЛИ / 60 ДОЗИ

19.99 лв.

ZMA Pro е мощна комбинация от цинк, магнезий и витамин B6 за насърчаване на мускулната функция, производството на хормони и плодовитостта при мъжа!

✔️ усъвършенствана формула с цинк, магнезий и витамин B6;

✔️ подпомага възстановяването и функционирането на мускулите;

✔️ благоприятства нормалната плодовитост и производството на хормони и тестостерон;

✔️ намалява умората и отпадналостта;

✔️ подпомага имунната система;

Партида: C23818 | Срок на годност: 07/2026 | SKU: 8057639550448

В наличност

Описание

Zma Pro е хранителна добавка, съдържаща цинк, магнезий и витамин B6 за мъже, включително спортисти, която е много популярна сред спортисти и бодибилдъри. Популярността му се дължи на ползите, свързани с приема на цинк, магнезий и витамин В6: цинкът спомага за насърчаване на нормалната плодовитост и възпроизводство и поддържа нормални нива на тестостерон в кръвта, магнезият подпомага мускулната функция и помага за намаляване на умората и умората и витамин В6 улеснява енергийния метаболизъм, функцията на нервната система и образуването на червени кръвни клетки.

Усъвършенстваната формула на Zma Pro съчетава цинк, магнезий и витамин B6, три микроелемента, които играят решаваща биологична роля. Проучвания в подкрепа на комбинацията ZMA показват, че тя насърчава анаболната и ергогенна активност, медиирана от стимулиране на производството и секрецията на тестостерон и растежния фактор IGF-1. Този продукт принадлежи към групата хранителни добавки, известни като Testo Boosters. Често се използва в спорта и ползите от него не се ограничават само до тези, които тренират.

Добре известно е, че усилените физически натоварвания са придружени от повишени нужди от витамини и минерали, които не винаги се задоволяват от адекватно хранене. Когато не е възможно да се спазва напълно правилен хранителен режим, хранителните добавки са ценна помощ както за спортуващи, така и за заседнали хора. Приемът на Zma Pro носи няколко предимства:

  • насърчава мускулната функция – Zma Pro може да бъде полезен за тези, които правят изморителни упражнения. Спортистите могат да видят подобрение в силата и издръжливостта;
  • подпомага възстановяването през нощта – комбинацията от цинк, магнезий и витамин B6 улеснява мускулната релаксация и производството на анаболни хормони: по време на сън тялото регенерира и възстановява мускулната тъкан, увредена по време на физическа активност;
  • подобрена сила и издръжливост – магнезият участва в мускулната контракция и производството на енергия, а витамин В6 участва в метаболизма на аминокиселините;
  • насърчава производството на анаболни хормони като тестостерон – Цинкът е основен минерал за производството на тестостерон, а магнезият участва в неговото активиране. Проучване, проведено върху спортисти за издръжливост, показва 30% увеличение на нивата на тестостерон в кръвта при спортисти, които са приемали ZMA в сравнение с контролната група (която е приемала плацебо).
  • подпомага функцията на имунната система – цинкът е от съществено значение за функцията на имунната система; той участва в производството на различни имунни клетки, включително Т клетки и естествени клетки убийци, и е необходим за защита срещу инфекция. Участва в регулирането на настроението и съня – витамин В6 може да допринесе за качеството на съня и да намали симптомите на безсъние.

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: ЗМА Про /Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242305559

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 03/11/2023 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 120 капсули | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 60

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Nutrition / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (2 капсули)

Витамин Б-6 – 4.8 mg (343% от NRV)

Магнезий – 226 mg (60% от NTV)

Цинк – 6 mg (60% от NRV)

NRV – Референтни стойности за дневен прием

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

Магнезиев цитрат, магнезиев оксид, пълнител целулоза; капсула: желатин, цинков цитрат цинков моно-L-метионин сулфат; антислепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид; витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид).

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За по-добро възтсановяване.

НАЧИН НА ПРИЕМ:

 Приемайте до 2 капсули веднъж дневно с чаша вода.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ZMA PRO – 120 КАПСУЛИ / 60 ДОЗИ”