Уелнес продукти Natrol

Уелнес продукти Natrol

Мисия

Natrol се стреми да бъде най-предпочитаната марка хранителни добавки в света, като създава продукти, които гарантирано поддържат Вашия здравословен начин на живот. Постигането на тази цел означава клиентите ни да бъдат винаги в центъра на нашия фокус. Мисията на Natrol е да предлага продукти с безкомпромисно качество чрез най-доброто, което науката, природата и технологиите могат да предложат.

История

Ето накратко историята по години и нещата, които се случват в Natrol:

1980

Елиът Балберт основава Natrol и заема длъжностите Президент, Изпълнителен директор и председател на борда на директорите.

1982

Natrol започва да произвежда хранителни добавки на природна основа за регулиране на теглото.

1983

Natrol разширява продуктовата си гама от хранителни добавки и започва да предлага витамини, минерали, билки и специални формули.

1986

Natrol представя форма на витамин С с висока усвоимост. След допълнителни подобрения, днес формулата се предлага под името Easy- C®. Natrol отбелязва значителен ръст в производството, дистрибуцията и продажбите от края на 80-те години на миналия век до средата на 90-те години.

1995

Natrol пуска на пазара първия си продукт насочен към грижата за съня – Melatonin.

1998

Natrol пуска свои акции на борсата под името “NTOL”. Компанията придобива марката Pure-Gar®.

1999

Natrol придобива марката Laci Le Beau® – функционални чайове и Prolab- компания за спортни хранителни добавки.

2004

Natrol е обявен за „Производител на годината” от списание Nutrition Industry Executive. Компанията отново бележи ръст в производството, дистрибуцията и продажбите.

2006

Natrol придобива марките Nu Hair® и Shen Min®- продукти за възстановяване растежа на косата, както и американските права върху Promensil® и Trinovin®- хранителни добавки специално за жени и мъже.

2007

Natrol придобива марката Medical Research Institute (MRI). Natrol е придобит изцяло от индийската компания Plethico Pharmaceuticals Limited.

2008

Мо Пател председател на Plethico е назначен на поста главен изпълнителен директор на Natrol и така Natrol придобива правата за BioSil®.

2009

Natrol се готви да отпразнува 30-та си годишнина. През всички тези години компанията продължава да произвежда продукти, които да удовлетворяват нуждите на потребителите от качествени хранителни добавки.

2010

Natrol разширява продуктовата си гама, като започва да предлага хранителни добавки с бързо разтворима технология. Компанията продължава да разширява международната търговия и започва да предлага марките си в Югоизточна Азия и Дубай.

2011

Natrol стартира съвместна работа с компанията Vedic Mantra – хранителни добавки на билкова основа по системата Аюрведа и започват да ги разпространяват в студията, където се практикува Бикрам йога.

2014

Аз, Белчо Христов започвам основно да пренасочвам бизнеса си към продуктовата гама на Natrol, за да мога да удовлетворя потребностите и нуждите на всички, които имат нужда от продукти и услуги от най-висок клас за здраве. Заедно с Natrol през 2014 година помогнах на хора да:

  • преборят захарния диабет
  • да преборят ниското си либидо
  • да се възстановяват след химио и лъчетерапия

Продуктова линия на Natrol

Всички продукти Natrol, които прецених че са най-важни за нуждите и търсенето на българските ми читатели и мои клиенти, можете да разгледате в секцията на марка Natrol тук.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив