Фитнес треньор, диетолог и биолог. Уелнес консултант.

Малко повече за мен и моята работа

Успешна седмица на всички! ☝️️👌

Публикация, споделена от Belcho Hristov (@belchohristov) на

Казвам се Белчо Христов – биолог, фитнес треньор, диетолог и суплементарист. Автор и реализатор на проектите блог и онлайн магазин за фитнес програми, диети и хранителни добавки:

Всички материали, графики и картинки са мое творение, направени с двете ми ръце и широко отвореното ми сърце към фитнеса, храненето и уелнеса, както и всичко свързано с тях. Онлайн съдържанието тук отразява всичко онова, което мога, ми се отдава и желая да споделя със всички вас – феновете и приятелите на здравословното хранене, спорт и начин на живот.

Професионалните ми занимания във сферата на фитнеса и храненето (диетите) датират още от 2005-та година! А като хоби, с фитнес и хранене се занимавам от 1996 г. Аз живея и работя във град Варна, но за да съм максимално полезен на всички, които искат по какъвто и да е начин да помагам, предлагам 2 варианта за целта 0 към хората, които желаят и се нуждаят от моята помощ.

Първият е напълно безплатен, широкодостъпен и уникален – това е моя блог тук, с неговите менюта, подменюта, в които показвам как да тренирате, да се храните или просто да живеете по-добре. Вторият е чрез моите професионални и индивидуални фитнес услуги. Следете всичко по темите тук:

Като фитнес треньор и диетолог се занимавам професионално и с казуси, описани във всички мои специализирани фитнес услуги. Помагал съм на хора с диабет, ниско либидо, безплодие, остеопороза, сколиоза, деца аутисти и т.н.

Онлайн фитнес треньор и диетолог – работа от разстояние с моите клиенти

#football #diet #fitness #clients #success @mehdibourabia

Публикация, споделена от Belcho Hristov (@belchohristov) на

Ако вие желаете и имате нужда от моята помощ и подкрепа, веднага можете да започнете работа с мен. Аз мога да съм Ви фитнес треньор и диетолог, независимо разстоянията. Практиката ми показа и доказа, че това може да се случи, без да се налага да посещавате град Варна – припомням, града в който работя и живея.

Създадох онлайн магазин за диети, фитнес програми и хранителни добавки. Изцяло онлайн можете да пуснете Вашата заявка и категоричен сигнал, че желаете да работим заедно. В отговор на тази Ваша заявка, лично аз ще Ви се обадя, за да се уточнят детайлите около нашата работа.

Надеждна ли е работата от разстояние и какво означава “Одит към фитнес услугата”?

Да! Вижте какво означава одит към фитнес услугите ми тук. Накратко, това означава, че вие имате и получавате всичко – моите знания, внимание и подкрепа в търсенето на Вашата цел. Ще имате обратна връзка с мен чрез телефон, видео скайп кореспонденция и е-мейли. И нещо наистина много важно – ако случайно видите подобни услуги или видове абонаментни програми, с които ще Ви запознае след малко – бъдете сигурни, че моят модел е успешно прилаган от плагиатстващи “специалисти”. Вижте сега и друг мой патент: абонаментните ми програми.

Как започва нашата съвместна работа?

Нашата съвместна работа започва в момента, в който Вие давате Вашата заявка и заплатите за съответния абонаментен план. Аз предлагам 4 вида абонамент:

  • 30 дневен /НОВО/
  • 60 дневен
  • 90 дневен /НОВО/
  • 120 дневен
  • 150 дневен /НОВО/
  • 180 дневен

Периода от време отговаря на обема работа, с който трябва да се справя. Ако Вие желаете да отслабвате/покачите тегло, различните периоди (не по-малки от споменатите и не по-големи, разбира се) са реалистични и доказани в моята практика като работещ модел. Или с други думи, ако желаете да свалите над 20 кг, това мога да го направя за не по-малко от 6 месеца. Ако желаете да свалите 10 кг, това мога да го направя за не по-малко от 4 месеца. Ако желаете да свалите 5 кг, това мога да го направя за не по-малко от 2 месеца. Или казано накратко:

Мога да променя генерално здравето и визията на всеки за 180 дена!

clients-belcho-hristov

Точно поради тази причина, защото знам как и с какви методи, предлагам и моите услуги под формата на 180-дневни пакети. С две серии (линии от услуги):

  • Premium серия – услуги без ОДИТ (ще разберете за това малко по-долу)
  • Advanced серия – услуги със ОДИТ (ще разберете за това малко по-долу)

В тази връзка, вижте веднага и къде се намират фитнес услугите, с които работя, в моя магазин, тук.

Какво означава одит и skype консултации?

Веднага проверете за услугата “Одит по абонаментна програма” тук.

Надеждно ли е всичко това?

Абсолютно надеждно!

Защо съм най-добър?

I was able to translate your blog on google. Apparently you’re very experienced. Great job helping people.

Интервюто ми с Кевин Леврон можете да прочетете тук.

Кевин-Леврон-и-Белчо-Христов

Вероятно защото съм професионалист! Това не означава, че знам най-много … означава само, че това правя от сутрин до вечер, цели 10 години подред! Първи за България предложих този модел и в годините само го осъвършенствах. Ето какво сътворих през годините:

  • анкетната карта, чрез която индивидуализирам всяка дума, фитнес упражнения и хапка храна във всеки режим
  • видео канал, в който споделям правилната техника на фитнес упражненията

Запознайте се с една малка част от моите фитнес клиенти, както и с абсолютно всичко като фитнес програми, диети и хранителни добавки от моят онлайн магазин.

Моята мисия и цел

Чрез този блог аз показвам какво желая, какво знам, владея и споделям, при работата ми със хора. Този блог, именно защото е на 100% достъпен и безплатен, помага на всички, които искат да получат квалифицирана информация по темите хранене и фитнес. Но … желанието ми е да помагам и на онези, които не искат да правят само мускули и да стоят във залата.

За мое огромно щастие, съм работил с много хора, пострадали хора. Хора претърпели редица операции, преминали през много здравословни проблеми … хора, които са загубили вярата в живота. Или заради прекалено много излишни килограми и ниско самочувствие … или заради това, че на се намерили решение на своя проблем. Или своят собствен път?

Аз работа с обикновените, работещи хора. Помагам на всички! Услугите ми искам да стигнат до много хора, на които лично да помагам. Далеч съм от мисълта, че един блог, особено чрез интернет, ще помогне за разрешаването на един проблем. Мисията ми е да уча хората.

Тук аз подавам само първата чаша с вода. Нека тя след време се превърне във шампанско, а след това – лично аз ще вдигна тост за вашия успех!

Ваш,

Белчо ХристовC.E.O. на “Fitness Consult” Ltd и “Diet Consult” Ltd

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.