Биоактивни колагенни пептиди | Патент за качество BodyBalance ®

Клас / Хранителни добавки

БИОАКТИВЕН КОЛАГЕН PEPTIDES ® СТИМУЛИРА МЕТАБОЛИЗМА НА ТЯЛОТО

Колагенът е основен компонент на човешкото тяло. Около 30% от общия ни протеин в тялото е колаген. Колагенът е от решаващо значение за подвижните стави, стабилните кости, здравите мускули, силните връзки и сухожилия, гладката кожа, лъскавата коса и здравите нокти на пръстите.

Той е един от основните структурни протеини на съединителните тъкани, а също така изобилства от кръвоносни съдове, междупрешленни дискове, кръвно-мозъчна бариера, роговицата, дентина и чревната стена – жизненоважен компонент на цялото ни тяло.

Биоактивният колаген пептиди ® стимулира метаболизма на колаген

GELITA Bioactive Collagen Peptides ® (BCP) са състав от различни специфични пептиди, оптимизирани за специфични физиологични ползи. Пептидите са получени от силно контролиран производствен процес на колаген, който се определя от условията на хидролизация. В резултат на това GELITA Bioactive Collagen Peptides ® се различават по физиологична функционалност. Те са оптимизирани за максимално стимулиране на човешките типове клетки, участващи в биосинтезата на колаген.

AGELIN - YAMAMOTO NUTRITION

AGELIN - YAMAMOTO NUTRITION

Колаген от Bodybalance ® | 20 сашета
БИОАКТИВНИ КОЛАГЕННИ ПЕПТИДИ

Ефектът на колагеновите пептиди върху повишения синтез на извънклетъчна матрица се основава на два механизма:

  • Доставка на типични колагенови аминокиселини като ценни градивни елементи
  • Стимулиране на клетъчния синтез

Всичко за VERISOL® можете да следите тук, в този материал.

AGELIN е хранителна добавка, която съдържа патентованата формула BODYBALANCE, високоспецифичен пептиден хидролизат на контраст на саркопения, способен да стимулира мускулната тъкан да бъде по-ефикасна и по-силна, разширявайки концепцията за колаген, не само свързана с остеоратикуларната тъкан – сухожилие или тази на нашата дерма, за да подкрепим чистата мускулна маса и да контрастираме на „разграждането“, което се случва поради причини, свързани със стареене или други форми на катаболизъм, като същевременно се насърчава мобилизирането на мазнини от мастни натрупвания с оглед истинско подобряване на състоянието на телесният състав.

Този конкретен протеинов хидролизат на колагена, съдържащ се в AGELIN, също има изключителна способност да бъде биодостъпен, разработен от престижния лидер в производството на колаген GELITA, който позволява напълно ефективен прием през устата. Точният механизъм на действие на избраните хидролизати на колаген BODYBALANCE ® все още се изследва, но настоящите изследвания изтъкват допълнителна роля, която този специфичен състав от колагенови пептиди има в нашето тяло, а не само като “структурен” протеин от съществено значение, т.е. но и в запазването на мускулната тъкан и нейната относителна функционалност, заедно с важни относителни метаболитни ефекти върху състава на тялото.

По-конкретно, в подкрепа на своята ефективност, BODYBALANCE има няколко интересни проучвания на своя страна, които демонстрират своя “укрепващ” ефект, във връзка с постоянно физическо натоварване. Този конкретен протеинов хидролизат на колагена, съдържащ се в AGELIN, също има изключителна способност да бъде биодостъпен, разработен от престижния лидер в производството на колаген GELITA, който позволява напълно ефективен прием през устата. Точният механизъм на действие на избраните хидролизати на колаген BODYBALANCE ® все още се изследва, но настоящите изследвания изтъкват допълнителна роля, която този специфичен състав от колагенови пептиди има в нашето тяло, а не само като “структурен” протеин от съществено значение, т.е. но и в запазването на мускулната тъкан и нейната относителна функционалност, заедно с важни относителни метаболитни ефекти върху състава на тялото. По-конкретно, в подкрепа на своята ефективност, BODYBALANCE има няколко интересни проучвания на своя страна, които демонстрират своя “укрепващ” ефект, във връзка с постоянно физическо натоварване.

Обратно към раздел „Добавки„.