Колаген хидролизат | Патент за качество Verisol ®

Клас / Хранителни добавки

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРИРОДНАТА СИЛА НА КОЛАГЕН – С VERISOL®

Колагенът е основният структурен компонент на кожата, съдържащ около 80% от сухото му тегло. Известно е, че свойствата на кожата се влияят от ендогенни и фактори на околната среда, включително стареене, ултравиолетово лъчение, хормони и хранене. VERISOL® може да стимулира метаболизма на кожата и да противодейства на загубата на колагенен извънклетъчен матрикс отвътре.

Потребителите, които поглъщат естествения биоактивен колаген пептиди VERISOL®, специално оптимизиран за приложения за красота, могат да изпитат забележимо по-стегната и гладка кожа с по-малко бръчки. Положителният ефект на VERISOL® се проявява и в подобрена структура на повърхността на кожата, намаляване на целулита и по-бърз растеж на ноктите с отчитане на по-малко чипиране на ноктите.

Прилаган перорално, VERISOL® систематично въздейства на метаболизма на колагена в дермата, а не просто достига до външните слоеве на кожата, като кремовете и другите актуални продукти. 

Режим на действие

Специфичните пептиди на VERISOL® се разпознават от клетките на фибробластите в дермалния слой на кожата като колагенови фрагменти като тези, произтичащи от катаболни дейности. Поради това те се стимулират да увеличат метаболизма си на колаген, за да противодействат на балансираното разграждане на колаген в дермата. Резултатът е значително по-високото производство на дермален колаген и цялостна извънклетъчна матрица, заместваща загубеното чрез стареене и влияния на околната среда.

Колаген хидролизат на Yamamoto Nutrition увеличава влагата на кожата и забавя образуването на бръчки. Няколко научни експеримента изследват потенциала на VERISOL®.

По-висока еластичност на кожата с калоген! 

Първото проучване с 69 жени на възраст между 35 и 55 години разкри, че VERISOL® води до значително по-висока еластичност на кожата – до 15% – в сравнение с лечението с плацебо. Този ефект може да бъде измерен само след 4 седмици лечение и да се запази след 8 седмици перорално приложение на VERISOL®. Още 4 седмици след последния прием на продукта приложението на VERISOL® все още показва по-високи нива на еластичност на кожата, отколкото в групата, лекувана с плацебо.

Намаляване на бръчките с колаген!

Второто проучване с повече от 100 жени на възраст между 45 и 65 години показва, че пероралното приложение на VERISOL® (2,5 g / ден) значително намалява бръчките след 4 седмици и води до значително по-висока концентрация на проколаген в кожата.

Подобрена структура на повърхността на кожата и намаляване на целулита

Около 85% от световното население на възрастни жени е засегнато от целулит (появата на портокалова кора на кожата). Целулитът е аспект на красотата, а не болест, но много жени страдат от този недостатък на красотата. Целулитът се причинява главно от нарушения на дермалната матрица, в комбинация с излишък на подкожна мастна тъкан, издуване в дермата, както и излишък от интерсистална течност. Добавката VERISOL® има благоприятно въздействие върху дермалния извънклетъчен матрикс на кожата и може да помогне за намаляване на целулита. Противно на настоящите целулитни добавки, които се отнасят главно към аспектите на прекомерна мазнина или микроциркулация / дренаж, VERISOL® директно стимулира образуването на извънклетъчна матрица в кожата.

Значително намаляване на целулита след прием на хидролизаран колаген!

Контролирано проучване със 105 жени на възраст между 25 и 50 години показва, че дневният перорален прием на 2,5 g VERISOL® значително намалява целулитните зони. Ефектът се измерва след употреба продукта с минимум 3 и максимум 6 месеца прием. VERISOL® има благоприятен ефект върху извънклетъчния матрикс на кожата и възстановява нормалната структура на дермата и подкожната тъкан. Патентът VERISOL® също намалява „вълнообразността“ на кожата, като първите резултати се виждат след 3 месеца, но по-изразени трайно след 6 месеца. С дневна доза от 2,5 g VERISOL® появата на жени с целулит и BMI по-малък от 25 е значително намалена.

Здраве за ноктите у прием на колаген хидролизат Verisol

За много жени добре поддържаните нокти са неразделна част от атрактивен външен вид. Но много жени страдат от напукани или натрошени нокти, както и от пилинг на ноктите и грапавост на ноктите. Биоактивният колаген пептиди във VERISOL® могат да помогнат за подобряване на растежа и здравето на ноктите.

Различните положителни ефекти на VERISOL® са показани в скорошно проучване. Изследването показва намаляване на напуканите и / или натрошени нокти след 2 месеца лечение, като достига намаление от 42% след 6 месеца. В сравнение с контролната група скоростта на растеж на ноктите се увеличава. VERISOL® доведе до статистически значимо подобрение на растежа на ноктите след 3 месеца лечение. В същото време се забелязва значително подобрение на пилинг на ноктите и ясно намалена неравномерност на ръба на ноктите. 80% от пациентите са напълно доволни и доволни от лечение с VERISOL®. 75% от жените възприемат ноктите си като по-дълги, 71% казват, че ноктите им растат по-бързо и стават по-дълги.

Жените се доверяват на колаген!

VERISOL® има огромен потенциал в разрастващия се пазар на добавки за красота и подобряване на кожата, решавайки кожни проблеми отвътре-навън. Използването на колаген в козметиката вече е често срещано за жените – новото на западния пазар е стимулиращият му ефект след перорален прием. В Япония обаче, която води по пътя в областта на грижата за красотата, хранителните продукти, съдържащи колаген, вече са добре установени. Тази тенденция също се очаква бързо да се разпространи в Европа и САЩ.

VERISOL® се справя с основните проблеми на жените по отношение на стареещата кожа: еластичността и стегнатостта, както и бръчките и целулита. То се подкрепя от вярата в ефективността на мерките за „стареене отвътре“ срещу стареене. По-голямата част от жените са запознати с термина „колаген“. Тъй като колагенът е вещество, което се произвежда от тялото, той се възприема като естествен.

VERISOL® представлява реална алтернатива на всички налични мерки за борба със стареенето, вероятно дори и на по-драстичните мерки, поради относително краткия период от време, необходим за постигане на видими ефекти. Не на последно място, той предоставя на потребителите възможност да подобрят личната си грижа и да направят „нещо добро” за себе си.

Купи още сега хидролизаран колаген с патент Verisol:

Използвана литература:

  1. Oral Supplementation of Specific Collagen Peptides Has Beneficial Effects on Human Skin Physiology: A Double-Blind, Placebo-Controlled Study Proksch E., Segger D., Degwert J., Schunck M., Zague V., Oesser S. Skin Pharmacol Physiology, August 2013
  2.  Oral Intake of Specific Bioactive Collagen Peptides Reduces Skin Wrinkles and Increases Dermal Matrix Synthesis Proksch E., Schunck M., Zague V., Segger D., Degwert J., Oesser S. Skin Pharmacol Physiology, December 2013
  3. JOURNAL OF MEDICINAL FOOD, J Med Food 00 (0) 2015, 1–9, DOI: 10.1089/jmf.2015.0022, Dietary Supplementation with Specific Collagen Peptides Has a Body Mass Index-Dependent Beneficial Effect on Cellulite Morphology
    Michael Schunck, 1 Vivian Zague, 2 Steffen Oesser, 1 Ehrhardt Proksch, 3