Добавки и суплементиране

Диабет – уелнес решения / Комплексен план

ДИАБЕТ - ДОБАВКИ (СУПЛЕМЕНТИ)

Хранителните добавки, особено при клетъчно хранене, дават невроятен резултат. Изборът на продукти може да е наистина сериозен, като тук са избрани наистина най-иновативни, може би по-непознатите за вас, но ето ги и тях:

Берберин

Оновното действия на берберинът е активирането на ензим вътре в клетките, наречен AMP-активирана протеин киназа (AMPK). Toзи eнзим пoняĸoгa ce нapичa “мeтaбoлитeн глaвeн пpeвĸлючвaтeл”. Toй ce нaмиpa в ĸлeтĸитe нa paзлични opгaни, вĸлючитeлнo мoзъĸa, мycĸyлитe, бъбpeцитe, cъpцeтo и чepния дpoб. Toзи eнзим игpae ocнoвнa poля в peгyлиpaнeтo нa вътреклетъчния мeтaбoлизъм . От където идва и тонизиращото му въздействие върху целия организъм.

Алфа-липоева киселина

Алфа-липоевата киселина (6-8 дитиооктаноикацид) е едно от най-ефективните открити досега хранителни вещества за изграждането на мускулите и създаването на стабилна инсулинова резистентност! Огромното значение на тази полезна хранителна съставка се състои в двойната й функция да оказва едновременно и анаболно и анти-катаболно въздействие върху организма.

Хром пиколинат

Хромът е минерал, който се намира в ниски дози в много храни. Той играе роля в метаболизма на хранителните вещества чрез въздействието си върху хормона инсулин. Хром пиколинат е формата, която често се намира в хранителните добавки.

ДИАБЕТ - КОМПЛЕКСНИ ФОРМУЛИ ПРОДУКТИ

До тук са цитирани продукти, които са моносъставки. Но истинската същност на билките, минералите и витамините е в тяхната синергия. Ето затова представям тук готови и доказани комбинации, които действат наистина синхронно:
КАКВО ПРАВИ ТАЗИ КОМБИНАЦИЯ?
ГЛЮКОЗЕН ОПТИМИЗАТОР
ГЛЮКОЗЕН ОПТИМИЗАТОР
Ето кратко инфо:
Екстракт от берберисдопринася за редовното функциониране на сърдечно-съдовата система
Екстракт от горчив пъпешподпомага въглехидратния метаболизъм
Екстракт от гимнема силвестреконтролира чувството за глад и поддържа на липидния метаболизъм
ГЛЮКОЗЕН ОПТИМИЗАТОР
КАКВО ПРАВИ ТАЗИ КОМБИНАЦИЯ?
ГЛЮКОЗЕН ОПТИМИЗАТОР
ГЛЮКОЗЕН ОПТИМИЗАТОР
Ето кратко инфо:
Хром пиколинатпомага нахлуването на глюкоза да става към цитоплазмата на клетката
Алфа липоева киселинасилна имунна защита и оптимизация на кръвната захар
Екстракт от канелаподобрява инсулиновата чувствителност
ГЛЮКОЗЕН ОПТИМИЗАТОР