BCAA 8:1:1 – 500 ТАБЛЕТКИ / 100 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов

BCAA 8:1:1 – 500 ТАБЛЕТКИ / 100 ДОЗИ

79.99 лв.

BCAA 8:1:1100% аминокиселини с разклонена верига от растителна ферментация със съотношение 8:1:1, висока концентрация на левцин:

✔️подпомага растежа на мускулите и антикатаболно действие;

Партида: G3C182 | Срок на годност: 03/2026 | SKU: 4926266001185

В наличност

Описание

BCAA 8:1:1 е хранителна добавка на базата на аминокиселини с разклонена верига (BCAA – Branched Chain Amino Acid) с витамини B1 и B6. Продуктът е произведен в иновативно съотношение 8:1:1 (8 части L-Левцин, 1 част L-Валин и 1 част L-Изолевцин). Аминокиселините с разклонена верига са група от три основни аминокиселини, левцин, изолевцин и валин, които имат специфично химично свойство: наличието на разклонена странична верига. BCAA са сред деветте аминокиселини, определени като основни за хората, тъй като телата ни не са в състояние да ги произвеждат. Следователно единственият възможен начин за набавянето им е чрез ежедневната диета или хранителни добавки.

BCAA завладяха света на спортните добавки през последните години, благодарение на високото им присъствие в мускулните протеини, липсата на забележими странични ефекти и потенциалната им ергогенна и миопротективна роля. Те всъщност са подходящи за допълване на диетата на спортисти в различни дисциплини, както за сила, така и за издръжливост, които тренират ежедневно. Те се използват като: Енергиен субстрат преди изпълнение; Антикатаболно средство преди, след и по време на изпълнение; Подкрепа за намаляване на мускулните увреждания от интензивни упражнения; Подкрепа за намаляване на чувството на умора и мускулно изтощение, особено по време и след изпълнение; За оптимизиране на мускулния растеж. Формулата е обогатена и с витамин B1 (или тиамин), който поддържа нормалния енергиен метаболизъм, като подпомага превръщането на глюкозата в енергия, и витамин B6, който допринася за намаляване на умората и умората, поддържа нормален метаболизъм на протеини и гликоген, стимулира мозъчната функция и предотвратяване на стареенето.

Аминокиселините с разклонена верига представляват 35% от незаменимите аминокиселини в мускулните протеини. Левцин, изолевцин и валин са есенциални аминокиселини, осигурени от различни диетични протеинови приеми или добавки. BCAA всъщност могат да се консумират като добавки и тяхното добавяне се препоръчва особено близо до интензивна тренировка или след тежка физическа работа.

В BCAA 8:1:1, BCAA се съдържат в съотношение 8:1:1 на левцин, изолевцин и валин: в тази формула, която е по-обогатена с левцин, те позволяват, според няколко проучвания, по-добри резултати по отношение на подпомагане на мускулната маса и възстановяване.

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: БЦАА 8:1:1 /Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242304250

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 08/09/2023 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 500 таблетки | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 100

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Nutrition / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (5 ТАБЛЕТКИ)

Л-левцин – 4 гр

Л-валин – 500 мг

Л-изолевцин – 500 мг

Витамин Б-1 – 1.3 мг (118% от дневната доза)

Витамин Б-6 – 2 мг (143% от дневната доза)

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСTАВКИ:

Смес от аминокиселини с разклонена верига (L-левцин, L-изолевцин, L -валин); стабилизатор: микрокристална целуло за, антислепващи агенти: силициев диокси д, магнезиев стеарат, пиридоксин хидрохлорид (витамин B6), тиамин хидрохлорид (витамин B1).

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За допълване аминокиселинните нужди на организма.

НАЧИН НА ПРИЕМ:

Приемайте по 5 таблетки веднъж днев но с вода или друга любима напитка, 30-40 минут и преди тренировка или състезание или веднага след това.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “BCAA 8:1:1 – 500 ТАБЛЕТКИ / 100 ДОЗИ”