CLA PRO CLARINOL ® – 120 ДРАЖЕТА / 40 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов
ТОП ЦЕНА!

CLA PRO CLARINOL ® – 120 ДРАЖЕТА / 40 ДОЗИ

62.99 лв.

Налично

Описание

Yamamoto ® Nutrition Cla PRO Clarinol® Quality е хранителна добавка, която осигурява 2.4 грама Clarinol® конюгирана линолова киселина, естествена CLA от шафраново масло, използвано в продължение на години в областта на добавките и с гарантирано качество.

Cla PRO Clarinol® Quality е произведено от естествено масло от шафран и други специални растения от ръцете на експерти, стремящи се да създадат качествен продукт. Използвайки доказана технология и спазвайки стриктния набор от стандарти за качество и безопасност (включително ISO, GMP и HACCP) Clarinol® CLA е много последователна мастна киселина или изомер с възможно най-високо качество.

Cla PRO Clarinol® Quality съдържа най-високата възможна концентрация на активни CLA мастни киселини, които се наричат изомери.

При 2,4 грама на ден от тези активни изомери Clarinol® CLA 100% осигурява необходимата оптимална дневна доза.

Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Задай въпрос или напиши първия отзив за „CLA PRO CLARINOL ® – 120 ДРАЖЕТА / 40 ДОЗИ“

Продуктови категории