Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

ENDO PRO BAR – 50 ГРАМА / 1 БАР

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

ENDO PRO BAR – 50 ГРАМА / 1 БАР

4.99 лв.

EndoPRO BAR е веган бар (на растителна основа с грахов протеин изолат) с високо съдържание на протеини, покрит с тъмен шоколад. Благодарение на граховите протеини, EndoPRO BAR е особено подходящ за спортисти и любители на уелнеса.

Склад №: 2409089 | Партида (Лешник): L1722 | Срок на годност: 31/10/2023

Склад №: 2409089 | Партида(Шам фастък): L0822 | Срок на годност: 31/08/2023

Описание

EndoPRO BAR е веган бар (на растителна основа с грахов протеин изолат) с високо съдържание на протеини, покрит с тъмен шоколад. Благодарение на граховите протеини, EndoPRO BAR е особено подходящ за спортисти и любители на уелнеса. Всъщност протеините допринасят за растежа и поддържането на мускулната маса. Разнообразното и балансирано хранене и здравословният начин на живот са важни.

EndoPRO BAR се състои от приблизително 28% грахов протеинов изолат. Граховите протеини сега са възможна растителна алтернатива на по-често срещаните протеинови добавки, като протеини от суроватка и белтъци от яйчен белтък. Суровината за производството на грахов протеин на прах е жълт (т.нар. златен) грах. Това малко бобово растение е един от най-богатите на протеини зеленчуци и за да направи пътя от грах до протеинов прах възможно най-естествен и деликатен, протеиновата фракция се концентрира с помощта на процес на водна основа.

Резултатът: грахов протеинов изолат, фин прах със светложълт цвят. Какви са предимствата на граховия протеин пред другите източници на протеин? Месото и яйцата съдържат наситени мазнини, допълнителни калории и холестерол. Суроватката може да причини подуване на корема, газове и други проблеми с храносмилането. Някои добавки от суроватъчен протеин дори съдържат безполезни и никак диетични съставки като гуарова гума, ксантан, карагенан, палмово масло.

Соята е алерген и съдържа съединения, които имитират естроген. С толкова много странични ефекти от тези протеинови източници, хората естествено търсят други начини за получаване на хранителните вещества. Някои приемат протеинови капсули, други добавят растителен веган протеинов прах към своите напитки или ястия. В това, граховият протеин на прах е наистина идеалната алтернатива.

Какви са предимствата на EndoPRO BAR?

  • протеинова лента, съставена от приблизително 28% изолирани грахови протеини 100% веган бар
  • без колаген
  • без палмово масло 100%

Ако търсите вкусна алтернатива, с която да получите протеините, от които се нуждаете, опитайте EndoPRO BAR! Веган барът, 100% натурален, произведен в Италия с 13 грама изолат от грахов протеин.

Допълнителна информация

Вкусове

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ENDO PRO BAR – 50 ГРАМА / 1 БАР”