LIPOXAN – 40 КАПСУЛИ / 20 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов

LIPOXAN – 40 КАПСУЛИ / 20 ДОЗИ

44.99 лв.

Lipoxan New Formula е термогенен фет бърнър, който помага за поддържа баланса на скоростта на обмяна на вещства и контрол над теглото ви.

✔️ формулиран е така, че да гори мазнини при нискокалорични диети, които са в калориен дефицит;

✔️ стимулира и подпомага термогенезата дори и в състояние на покой и продукта не изисква физическа активност, за да заработи след прием;

✔️  формулата съдържа синергично избрани съставки (на 100% натурални и работещи): горчив портокал, зелено кафе, зелен чай, райски зърна и чили екстракт;

Партида: C23335 | Срок на годност: 06/2026 | SKU: 8057639550002

В наличност

Описание

От постоянните изследвания на екипа за научноизследователска и развойна дейност на Yamamoto Research идва Lipoxan New Formula, хранителна добавка, разработена за повишаване на термогенезата, стимулиране на метаболизма и подпомагане на отслабването.

Lipoxan New Formula всъщност е функционален съюзник, който да се използва по време на нискокалорични диети, насочени към намаляване на телесното тегло или като помощ при физическа активност. Благодарение на естествената си формула, богата на суровини с доказано действие, Lipoxan New Formula може да подпомогне и стимулира метаболизма и да участва в поддържането на баланса на телесното тегло.

Неговият изключителен състав се отличава със синергичното действие на синефрин, получен от екстракт от горчив портокал, зелено кафе (45% хлорогенни киселини и 5% кофеин), зелен чай, богат на полифеноли и EGCG, безводен кофеин, Екстрактите от зелен чай, зелено кафе и лют червен пипер са специално подбрани заради техния принос за балансиране на телесното тегло (зелен чай), за тяхното тонизиращо и метаболитно подпомагащо действие (зелено кафе) и за стимулиране на метаболизма им (лют червен пипер).

Тези 3 екстракта (зелен чай, зелено кафе, лют червен пипер) имат антиоксидантно действие, докато кофеинът помага за подобряване на концентрацията и повишаване на бдителността. Нека разгледаме подробно как действат растителните екстракти, съдържащи се в Lipoxan New Formula. Синефринът, получен от незрелите плодове на Citrus amarantum (горчив портокал), е симпатикомиметичен амин, използван за целите на отслабването и като стимулант, стимулант и термогенен. Всъщност този екстракт благоприятства мобилизирането на мазнините и намаляването на мастната тъкан, както и намаляването на апетита и стимулирането на основния метаболизъм (предизвиква увеличаване на разхода на калории).

Зеленото кафе, получено от кафеени зърна, които все още не са претърпели печене (изпичане), има висок процент хлорогенна киселина (45%), растителна активна съставка с интересни фармакологични действия, и в по-малка степен от нормалното кафе, кофеин (5 %). Смята се, че хлорогенната киселина може да доведе до различни ползи за здравето, включително модулиране на кръвната захар, антиоксидантен ефект и най-вече регулиране на метаболизма, чрез инхибиране на натрупването на мазнини по време на адипогенезата.

Зеленият чай, богат на катехини, полифеноли и EGCG, може да се похвали с мощно антиоксидантно действие и способност да стимулира липолизата, действайки върху мазнините, разположени в мастната тъкан, за да насърчи тяхното окисление за енергийни цели. Действа и върху термогенезата, повишавайки и стимулирайки метаболизма. Безводният кофеин е мощен стимулант, който помага за подобряване на концентрацията, издръжливостта и физическото представяне. Той действа като увеличава енергията, повишава телесната температура и следователно ускорява метаболизма. Лютият червен пипер съдържа капсаицин, алкалоид с аналгетично и успокояващо действие. Дори ниски дози от тази естествена активна съставка могат да причинят усещането за парене, типично за лютите чушки: този стрес предизвиква бързо освобождаване на адреналин от тялото, което ни кара да се чувстваме много енергични.

След това формулата на Lipoxan се допълва от добавянето на екстракт от Aframomum melegueta (титриран в 6-парадол), известен като райските зърна. Това растение, „гвинейски пипер“, е известно във фитотерапевтичната област със своите стимулиращи и диуретични свойства. Емпиричната употреба на зърната от това растение има за основна цел храносмилателната и чревната сфера, но скорошни изследвания подчертаха други полезни свойства на тези зърна, особено в контекста на загуба на тегло. Много интересни клинични проучвания всъщност потвърдиха, че приемът на райски зърна може постепенно да противодейства на натрупването на мазнини, прикрепяйки се към вече съществуващите телесни мазнини.

Благодарение на тези характеристики Lipoxan New Formula е подходящ за тези, които практикуват редовна физическа активност и/или спазват нискокалорична диета. Приемът на този продукт може да помогне за ускоряване на процеса на отслабване и подобряване на метаболитната активност, насърчавайки намаляването на мастната тъкан. Важно е да се подчертае, че приемът на Lipoxan New Formula винаги трябва да е свързан с активен начин на живот и балансирано хранене и че продуктът е подходящ за вегетарианска и веганска диета.

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Липоксан Ню Формула /Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242303436

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 11/08/2023 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 40 капсули | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 20

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Research / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (2 КАПСУЛИ)

Екстракт от кората на горчив пъпеш – 200 мг

от който синефрин – 20 мг

Зелено кафе екстракт – 200 мг

от което хлорогенова к-на – 90 мг

от което кофеин – 10 мг

Зелен чай екстракт – 150 мг

от който полифеноли – 147 мг

от ккойто ЕГЦГ – 60 мг

Кофеинов анхидрид – 100 мг

Лют пипер екстракт – 50 мг

от който капсационоиди – 1.25 мг

Екстракт от семена на черен пипер – 25 мг

от който парадол 3.13 мг

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

 Екстракт от горчив портокал (Citrus × aurantium L.) неузрели плодове тит. 10% синефрин, екстракт от зелено кафе (Coffea arabica L.) семена тит. 45% общог хлороенни киселини 5% кофеин, капсула (глазиращ агент: хидрокси-пропил м етилцелулоза), екстракт от зелен чай (Camellia sinensis (L. ) Kuntze) тит. 98% полифеноли 45% EGCG, безводен кофеин, екстракт от лют червен пипер (Capsicum annuum L.) плодове тит. 2,5 капсациноиди, екстракт от мелегета (Aframomum melegueta K. Schum.) семена тит. 12,5% парадол, антислепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид..

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За ускоряване обмяната на веществата.

НАЧИН НА ПРИЕМ

За предпочитане приемайте дозата от 2 капсули така – 1 капсула сутрин и 1 капсула след обяд.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза! Продуктът съдържа кофеин!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “LIPOXAN – 40 КАПСУЛИ / 20 ДОЗИ”