Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

LIPOXAN NEW FORMULA – 40 КАПСУЛИ / 20 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов

LIPOXAN NEW FORMULA – 40 КАПСУЛИ / 20 ДОЗИ

44.99 лв.

Lipoxan е хранителна добавка, базирана на CLA, кофеин и растителни екстракти, подходящи за възрастни, които се използват в контекста на нискокалорични диети, насочени към контрол на теглото.

В наличност

Описание

Lipoxan е хранителна добавка, базирана на CLA, кофеин и растителни екстракти, подходящи за възрастни, които се използват в контекста на нискокалорични диети, насочени към контрол на теглото.

Екстрактите от зелен чай, зелено кафе и лют червен пипер са избрани специално за приноса им за балансиране на телесното тегло (зелен чай), за тяхното тонично действие и метаболитна подкрепа (зелено кафе) и за стимулиране на метаболизма (лют червен пипер). Всички екстракти (зелен чай, зелено кафе, лют червен пипер) имат антиоксидантен ефект, докато кофеинът помага за подобряване на концентрацията и повишаване на бдителността. Формулата се допълва с конюгирана линолова киселина (CLA) и L-Aцетил карнитин.

Физиологичните процеси на стареене причиняват забавяне на нашия метаболизъм и най-вече в отговор на стрес, лоша диета и малко или никаква физическа активност, започваме да натрупваме много по-лесно типични и неприятни мазнини, особено в коремната област.

След 20-годишна възраст е нормално да се изгуби около 0,5% от основния метаболизъм, което съответства на загубата на мускулна маса, особено важна за метаболизма. Това води до тенденция да се развие известна устойчивост на инсулин, с всичко, което следва, не само на „естетическо“ ниво. Режимът за отслабване трябва да включва преди всичко физическа активност, съчетана с фокусирана, балансирана диета. Природата осигурява известна помощ в тази връзка с елементи, често получени от растителни екстракти, които могат да поддържат този механизъм, известен като „термогенеза“, и да насърчават използването на мастни киселини.

Бързото разпространение на хранителни добавки (повече или по-малко ефективни), създадени за тази цел, не е съвпадение. Все пак винаги е добре да знаете как да ги оценявате и избирате въз основа на тяхната реална и доказана полезност, т.е. тези, които подпомагат организма при увеличаване производството на топлина, като по този начин увеличават енергийния разход, който нормално ще бъде за сметка на мастната тъкан.

Ако се приемат в комбинация с физически упражнения, както вече беше споменато, тялото ще използва мазнините като гориво за физическа активност и ще подчертае техните ефекти, като по този начин ще изгори повече енергия.

Липоксанът е абсолютно природна хранителна добавка, която се основава на няколко ключови поддържащи елемента, които осигуряват по-продуктивна термогенеза и атакуват мастни натрупвания на няколко фронта.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “LIPOXAN NEW FORMULA – 40 КАПСУЛИ / 20 ДОЗИ”