SILY PHYTO – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

SILY PHYTO – YAMAMOTO NUTRITION

Original price was: 34.99 лв..Current price is: 29.99 лв..

Sily PHYTO е хранителна добавка, която има антиоксидантна функция, насърчава пречистващите и детоксикиращи функции на организма и подобрява метаболизма на въглехидратите.

В наличност

Описание

Sily PHYTO е хранителна добавка, която има антиоксидантна функция, насърчава пречистващите и детоксикиращи функции на организма и подобрява метаболизма на въглехидратите. Sily PHYTO съдържа силимарин, извлечен от бял трън, който използва съвременна фитозомна технология на носителя, за да насърчи максималното усвояване. Силимаринът, който се извлича от бял трън, е съединение, състоящо се от три флаволигнанови флавоноида: силикристин, силидианин и силибин (най -активните). Този мощен екстракт от бял трън се използва в традиционната медицина от векове при лечението на жълтеница, чиито пречистващи свойства, характеризиращи силимарина, са добре документирани в литературата, въпреки че механизмите му на действие все още не са напълно изяснени.

Силимарин всъщност се използва често за насърчаване на черния дроб и детоксикиращи функции на тялото. Неговата активност предпазва хепатоцитите от увреждане, причинено от радиация, претоварване с желязо, което прави усвояването на токсините по-трудно, след това благоприятства тяхното изхвърляне и насърчава регенерацията на чернодробната тъкан, като действа като стимулант за протеиновия синтез в увредения черен дроб. Силимаринът, както всички флавоноиди, има мощно антиоксидантно действие, като по този начин предпазва от оксидативен стрес, но действа и върху ензимните системи, свързани с глутатиона. Най -новото изследване се фокусира върху ефекта върху метаболизма на въглехидратите, особено като контрастно вещество към инсулиновата резистентност.

Начин на прием: 3 капсули дневно, след първото за деня храене.

Силимаринът, съдържащ се в Sily PHYTO, се предлага във „фитозомна“ форма, комбинирайки го с високо афинитетни фосфолипиди с определени естествени вещества, образувайки определен липиден молекулен комплекс: „фитозомата“. Този комплекс се образува около една трета от растителния екстракт, характеризиращ активната съставка и за останалата част от фосфолипидната матрица, което увеличава абсорбцията му, плазмената концентрация и същата ефективност на силно хидрофилната активна съставка в значително по -добра по отношение на бионаличността в сравнение със същата активна съставка в свободна форма.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “SILY PHYTO – YAMAMOTO NUTRITION”