Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

ARGI POWDER – 300 ГРАМА / 100 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

ARGI POWDER – 300 ГРАМА / 100 ДОЗИ

53.99 лв.

В наличност

Описание

Argi POWDER е L-Arginine хранителна добавка, препоръчвана в случаи на повишена нужда от L-аргинин, особено за спортисти (мъже и жени), които упражняват усилена физическа активност. Продуктът е 100% Kyowa ® марка Arginine HCL, гаранция за качество.

Марката Kyowa Quality (KQ) е съставена от широка гама от ултра-чисти аминокиселини и сходни съединения, предоставени от Kyowa Hakko BIO Co. LTD, световен лидер с над 60 годишен опит и репутация за стриктно осигуряване на качеството.

С иновативната си ферментационна технология, развита през годините. Kyowa® се превърна в доверен пионер в областта на здравеопазването.

КАЧЕСТВОТО Е НА ПЪРВО МЯСТО

Марката KQ осигурява постоянно чисти продукти, основани на 60-годишния опит на Kyowa®. Осигуряването на качеството е ядрото на марката KQ.

Л-Аргининът е несъществена аминокиселина, което означава, че при нормални условия тя може да бъде синтезирана от човешкото тяло, за да задоволи нуждите си.

В случай на лошо хранене или тежка физическа активност тялото вече не може да произвежда достатъчно аргинин, така че определено количество трябва да се консумира чрез диета или добавки.

Като единственият прекурсор на азотния оксид (NO) и важен прекурсор на креатина, добавките към аргинин се срещат сред спортистите и културистите.

Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ARGI POWDER – 300 ГРАМА / 100 ДОЗИ”