Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

ARGININE PRO ® AJINOMOTO ® AJIPURE® – 80 ТАБЛЕТКИ / 40 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

ARGININE PRO ® AJINOMOTO ® AJIPURE® – 80 ТАБЛЕТКИ / 40 ДОЗИ

23.99 лв.56.99 лв.

Arginine PRO е хранителна добавка с L-аргинин, препоръчвана при случаи на повишена нужда от L-аргинин, особено за спортисти мъже и жени, които участват в усилена физическа активност. Продуктът е 100% Kyowa ® марка Arginine HCL, с гаранция за качество

Описание

Arginine PRO е хранителна добавка L-Aргинин, препоръчвана при случаи на повишена нужда от L-Аргинин, особено за спортисти и жени, които участват в усилена физическа активност. Продуктът е 100% Kyowa® марка Arginine HCL, с гаранция за качество. Марката Kyowa Quality (KQ) е съставена от широка гама ултра-чисти аминокиселини и сродни съединения, предоставени от Kyowa Hakko BIO Co. LTD., световен лидер с над 60 годишен опит и репутация за стриктно осигуряване на качеството. С иновативната си ферментационна технология, развита през годините. Kyowa® се превърна в доверен пионер в областта на здравеопазването.

КАЧЕСТВОТО Е НА ПЪРВО МЯСТО

Марката KQ осигурява постоянно чисти продукти, основани на 60-годишния опит на Kyowa®. Осигуряването на качеството е в ядрото на марката KQ. L-Аргининът е несъществена аминокиселина, което означава, че при нормални условия тя може да бъде синтезирана от човешкото тяло, за да задоволи нуждите си.

В случай на лошо хранене или тежка физическа активност тялото вече не може да произвежда достатъчно аргинин, така че определено количество трябва да се консумира чрез диетата или чрез добавки. Като единственият прекурсор на азотния оксид (NO) и важен прекурсор на креатина, добавката с аргинин е разпространена сред спортистите и културистите.

Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ARGININE PRO ® AJINOMOTO ® AJIPURE® – 80 ТАБЛЕТКИ / 40 ДОЗИ”