Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

CORMADEX – 30 ТАБЛЕТКИ / 30 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

CORMADEX – 30 ТАБЛЕТКИ / 30 ДОЗИ

48.99 лв.

Cormadex e диетична хранителна добавка с коензим Q10 и с екстракт от бергамот. Този продукт ясно представя философията, която стои зад Yamamoto Research, при която науката се обединява заедно със силите на природата, за да осигури здравословния живот на хората, а именно с натурални и природни съставки да поддържаме нормални нива на холестерол.

В наличност

Описание

Cormadex e диетична хранителна добавка с коензим Q10 и с екстракт от бергамот. Този продукт ясно представя философията, която стои зад Yamamoto Research, при която науката се обединява заедно със силите на природата, за да осигури здравословния живот на хората.

Cormadex® е изработен от екстракт от бергамот (Citrus bergamia). Бергамовата есенция съдържа голям брой антиоксиданти. След неотдавнашно проучване, публикувано в научното списание “Интернационален журнал по кардиология” от Университета Magna Graecia в Катанзаро, включващо 237 пациенти, бе установено, че бергамотът може да помогне за понижаване на нивата на „лошия“ холестерол чрез увеличаване на нивото на „добрия“ холестерол.

Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “CORMADEX – 30 ТАБЛЕТКИ / 30 ДОЗИ”