Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

COLLAGENE IDROLIZZATO VERISOL ®- YAMAMOTO RESEARCH

Ревю на Белчо Христов

COLLAGENE IDROLIZZATO VERISOL ®- YAMAMOTO RESEARCH

57.99 лв.

Колагенът за здрава кожа, коса и нокти винаги бил предпочитан продукт! Тук, обаче говорим за хидролизиран колаген с патент за качество Verisol ®. Клинични дози и работещ продукт. Защото всички ние търсим еликсира на „вечната младост“ и винаги имаме желанието да изглеждаме привлекателно.

В наличност

Описание

Времето преминава и промените в нашето ендокринно-метаболитно състояние се променят, тъй като структурата на нашата кожа претърпява промени, свързани с процеса на стареене, както и с влиянието на външната среда. С напредването на възрастта синтеза на колаген от тялото се намалява, така че косата и ноктите започват да намаляват, ставите и хрущялите се влошават, но тъй като най-видимите последствия се виждат върху кожата и тъканите, достатъчно е казват, че колагенът е основният протеин на съединителната тъкан (80%), тъканта, която съставлява нашата кожа, мускули, коса, нокти и хрущял.

Само 40% от колагена се съдържа в кожата, където позволява нейната еластичност. Когато концентрацията на колаген намалява, кожата постепенно губи еластичността и тонуса си, тъй като тъканта се разхлабва и причинява увисване с образуването на бръчки или увеличаване на тяхната дълбочина. Кожата става много по-малко хидратирана, по-малко светла и по-отпусната, непрозрачна – затова поддържането на определено ниво на колаген в нашия организъм е изключително важно както за здравето, така и за чисто естетически характер.

Хидролизираният колаген на Yamamoto ® Research съдържа пептидния колаген VERISOL ®, хидролизат на базата на биоактивен колаген тип 1, с много висока бионаличност, способен да стимулира биосинтеза на нов колаген и да увеличи процента на еластин в кожата. Резултатът от това е значително увеличаване на производството на колаген в дермата в извънклетъчната матрица, възстановяване на загубеното от процеса на стареене и външни фактори.

Многобройни научни изследвания потвърждават ефективността на подобряването на функционалното състояние на ставите и костите и намаляват стареенето на кожата, като значително подобряват дълбочината на бръчките, като същевременно подобряват яркостта, твърдостта и еластичността на кожата.

Като истинска кожа, която овлажнява хранителната добавка, нейният прием стимулира производството на колаген чрез подхранване отвътре, където не може да има ефект на локално лечение с колаген, което се намесва на нивото на дермата, най-вътрешния слой на кожата, като дава нова сила към ноктите и укрепване на косата. Добавянето на витамин С ще действа за предотвратяване на признаците на стареене и ще подпомогне действието на външни агенти, които се борят със свободните радикали.

Приемайте по 1 саше дневно. Задължително през всички студени месеци в годината!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “COLLAGENE IDROLIZZATO VERISOL ®- YAMAMOTO RESEARCH”