MEDIART – 30 САШЕТА / 30 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов

MEDIART – 30 САШЕТА / 30 ДОЗИ

92.99 лв.

Mediart е новият продукт на бранда Yamamoto Research в полза здравето на вашият опорно-ставен апарат. Изграден е на база:

✔️ FORTIGEL ® хидролизиран колаген;

✔️ D-глюкозамин HLC;

✔️ хондроитин сулфат;

✔️ OptiMSM® метилсулфонилметан и хиалуронова киселина;

✔️ ExceptionHYAL® Jump;

Продуктът е за поддържане здравето на ставите Формула с колаген тип II, специално за доброто състояние на хрущяла Добавянето на глюкозамин HLC, хондроитин сулфат и МСМ позволява повишена здравина на хрущялната матрица в съединителната тъкан Хиалуроновата киселина има овлажняващ и смазващ ефект върху синовиалната течност Идеален за спортисти, които са склонни да натоварват ставите си ежедневно.

Партида: С23562 | Срок на годност: 06/2026 SKU: 8057639550699

 

В наличност

Описание

Колагенът е основен пластично-структурен елемент на човешкото тяло и съставлява около една трета от протеините в тялото. Намира се във всяка област или район като „свързващ“ агент, осигуряващ твърдост, устойчивост на различни натоварвания, тонус, еластичност на мускулите, сила и устойчивост на хрущяли, връзки, както и сухожилия, но също така е много важен за поддържане на гладкост , тонизирана и еластична кожа, блестяща и по-здрава коса и здрави нокти. Колагенът също се намира като структурен компонент в кръвоносните съдове, роговицата, дентина и дори характеризира чревната стена.

Интензивен спорт, много активен живот или просто с напредването на възрастта ставните проблеми стават все по-чести, със свързаните с това неудобства и ограничения, често дължащи се на дефицит на колаген. Медиарт е иновативна добавка за поддържане на здравето и ефективността на нашите стави, базирана на смес от елементи, които са основни за тяхното здраве. Звездата на този продукт е FORTIGEL ®, базиран на високо специфични колагенови пептиди тип II за регенерация на ставния хрущял, способен да стимулира производството на самия ендогенен колаген и по този начин да облекчи дискомфорта в ставите и да направи хрущялната тъкан и самите стави по-малко болезнени и по-функционален.

Приемайте 1 разтворено саше в 200 мл вода дневно.

Ефикасността на FORTIGEL ® е научно доказана в многобройни проучвания, показващи, че това е резултат от значителното увеличаване на натрупването на колаген в хрущяла след перорален прием, насърчавайки както повишеното целево-специфично натрупване, така и неговия собствен синтез в хрущяла. Медиарт съдържа и елементи като глюкозамин HCL, хондроитин сулфат и метилсулфонилметан (МСМ), които осигуряват редица ценни микроелементи за състава и здравината на хрущялния матрикс и съединителната тъкан, противодействайки на процесите на дегенерация и „подхранвайки“ ставите. Но в допълнение към колагена, глюкозамина, хондроитин сулфата, МСМ, които са все по-често в светлината на прожекторите в областта на остеоартикуларното здраве, има и хиалуронова киселина, лицева група полимери, които поради своите химико-физични характеристики са много подобни на ставите на тялото, извършващи трофична и противовъзпалителна дейност.

Хиалуроновата киселина упражнява “мекотящо” и смазващо действие, действайки върху синовиалната течност. Типът хиалуронова киселина, която Mediart съдържа, е ExceptionHYAL ® Jump, биотехнологична съставка, принадлежаща към най-новото поколение хиалурони, базирана на специфичен и избран спектър на молекулно тегло. Тази изключително биоразполагаема форма на хиалуронова киселина осигурява значителен комфорт и функционалност на ставите по време на интензивни упражнения чрез насърчаване на ендогенна саморегенерация на хиалуронова киселина в синовиалната течност, намаляване на болката, повишено смазване на ставите и последващо подобрение на ставната функция.

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Медиарт ® /Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242303470

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 14/08/2023 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 30 сашета | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 30

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Research / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (1 САШЕ)

Хидролизиран колаген – 5 грама

Глюкозамин хидрохлорид – 500 мг

Глюкозамин сулфат – 500 мг

МСМ – 500 мг

Натриев хиалуронат – 111.37 мг

от която хиалуронова кселина – 100 мг

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

Хидролизиран колаген FORTIGEL® , фруктоза, киселина: лимонена киселина глюкозамин HCl, хондроитин сулфат, мет илсулфонил-метан OptiMSM®, антислепващ агент: силициев диоксид, естествени ар омати, натриев хиалуронат ExceptionHYAL® Jump, аромат, подсладител: сукралоза, оцветители : антоцианини, каротини.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За здрави кости, стави и връзки.

НАЧИН НА ПРИЕМ:

Разтворете 1 саше (11 гр) в 200 мл вода разбъркайте добре, приемайте веднъж на ден.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

“Биг Бой Шоп” ООД – гр. Стара Загора, ул “Рила” – №8

СКЛАД:

“Биг Бой Шоп” ООД – гр. Варна, бул. “Чаталджа” – №20 – регистрация № 03090176

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “MEDIART – 30 САШЕТА / 30 ДОЗИ”