Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

MEDIART – YAMAMOTO RESEARCH

Ревю на Белчо Христов

MEDIART – YAMAMOTO RESEARCH

92.99 лв.

Mediart е новият продукт на бранда Yamamoto Research в полза здравето на вашият опорно-ставен апарат. Изграден е на база:

✔️ FORTIGEL ® хидролизиран колаген

✔️ D-глюкозамин HLC

✔️ хондроитин сулфат

✔️ OptiMSM® метилсулфонилметан и хиалуронова киселина

✔️ ExceptionHYAL® Jump

Продуктът е за поддържане здравето на ставите Формула с колаген тип II, специално за доброто състояние на хрущяла Добавянето на глюкозамин HLC, хондроитин сулфат и МСМ позволява повишена здравина на хрущялната матрица в съединителната тъкан Хиалуроновата киселина има овлажняващ и смазващ ефект върху синовиалната течност Идеален за спортисти, които са склонни да натоварват ставите си ежедневно.

 

В наличност

Описание

Колагенът е основен пластично-структурен елемент на човешкото тяло и съставлява около една трета от протеините в тялото. Намира се във всяка област или район като „свързващ“ агент, осигуряващ твърдост, устойчивост на различни натоварвания, тонус, еластичност на мускулите, сила и устойчивост на хрущяли, връзки, както и сухожилия, но също така е много важен за поддържане на гладкост , тонизирана и еластична кожа, блестяща и по-здрава коса и здрави нокти. Колагенът също се намира като структурен компонент в кръвоносните съдове, роговицата, дентина и дори характеризира чревната стена.

Интензивен спорт, много активен живот или просто с напредването на възрастта ставните проблеми стават все по-чести, със свързаните с това неудобства и ограничения, често дължащи се на дефицит на колаген. Медиарт е иновативна добавка за поддържане на здравето и ефективността на нашите стави, базирана на смес от елементи, които са основни за тяхното здраве. Звездата на този продукт е FORTIGEL ®, базиран на високо специфични колагенови пептиди тип II за регенерация на ставния хрущял, способен да стимулира производството на самия ендогенен колаген и по този начин да облекчи дискомфорта в ставите и да направи хрущялната тъкан и самите стави по-малко болезнени и по-функционален.

Приемайте 1 разтворено саше в 200 мл вода дневно.

Ефикасността на FORTIGEL ® е научно доказана в многобройни проучвания, показващи, че това е резултат от значителното увеличаване на натрупването на колаген в хрущяла след перорален прием, насърчавайки както повишеното целево-специфично натрупване, така и неговия собствен синтез в хрущяла. Медиарт съдържа и елементи като глюкозамин HCL, хондроитин сулфат и метилсулфонилметан (МСМ), които осигуряват редица ценни микроелементи за състава и здравината на хрущялния матрикс и съединителната тъкан, противодействайки на процесите на дегенерация и „подхранвайки“ ставите. Но в допълнение към колагена, глюкозамина, хондроитин сулфата, МСМ, които са все по-често в светлината на прожекторите в областта на остеоартикуларното здраве, има и хиалуронова киселина, лицева група полимери, които поради своите химико-физични характеристики са много подобни на ставите на тялото, извършващи трофична и противовъзпалителна дейност.

Хиалуроновата киселина упражнява „мекотящо“ и смазващо действие, действайки върху синовиалната течност. Типът хиалуронова киселина, която Mediart съдържа, е ExceptionHYAL ® Jump, биотехнологична съставка, принадлежаща към най-новото поколение хиалурони, базирана на специфичен и избран спектър на молекулно тегло. Тази изключително биоразполагаема форма на хиалуронова киселина осигурява значителен комфорт и функционалност на ставите по време на интензивни упражнения чрез насърчаване на ендогенна саморегенерация на хиалуронова киселина в синовиалната течност, намаляване на болката, повишено смазване на ставите и последващо подобрение на ставната функция.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “MEDIART – YAMAMOTO RESEARCH”