Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

LIGATENE – YAMAMOTO RESEARCH

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

LIGATENE – YAMAMOTO RESEARCH

69.99 лв.

Ligatene е хранителна добавка, осигуряваща 5 грама колаген с патент Tendoforte ® и 500 mg бромелин на дневна доза от 1 брой саше. За наличието на здрави сухожилия и връзки не е излишно да споделим, че е от съществено значение за благосъстоянието и поддържането на определено качество на живот при извършване на нормални ежедневни дейности, както и за поддържане на добра физическа активност във времето.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Сухожилията са всички онези влакна, които позволяват на мускулите да фиксират крайниците си към костите и други структури за вмъкване, което позволява на съкратителния апарат да изпълнява основните си функции. Те са елементи, съставени от доминиращ колагенов компонент и са от съществено значение за контрола на движението, максималния добив при свиване на мускулите, стабилността и подвижността.

След това се стига до момента, че лошата еластичност на влакното, от което е изградено сухожилието, и непрекъснатите напрежения, които различните движения го причиняват, могат да предизвикат възпалителен процес, който, ако бъде пренебрегнат, може да стане хроничен с всички последствия и ограничения на корпуса на сухожилието. 

Стареенето също играе много важна роля, когато има „зависима от възрастта дегенерация“, която засяга по-специално структурата с дегенерацията на структурите на колагеновите влакна, количеството вода, съдържащо се в тъканите с редукция на мукополизахаридите. Всичко това може да причини втвърдяване на сухожилията, със значителна загуба на еластичност, което компрометира тяхната функционалност и ефективност, както и нежност.

Много активни хора като спортисти или такива, които извършват особено тежки работни дейности, които могат да бъдат подложени на износване на ставите, също могат да се появят при някои наранявания на меките тъкани, които могат да засегнат сухожилията и връзките, чието възстановяване се възстановява много бавно.

Заради всичко казано до тук, използвайте редовно при нужда Ligatene – по 1 брой саше дневно, след всяка закуска за деня.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “LIGATENE – YAMAMOTO RESEARCH”