EMPEROR MASS – 2 500 ГРАМА / 17 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

EMPEROR MASS – 2 500 ГРАМА / 17 ДОЗИ

Original price was: 179.99 лв..Current price is: 143.99 лв..

Emperor Mass ® е един от най-комплексните и наситени със съставки продукти за след тренировка с цел покачване на чиста мускулна маса:

✔️ високопротеинов гейнър, с добавено MCT масло, ленено масло, BCAA, L-глутамин и храносмилателни ензими;

✔️ иновативна формула, състояща се от перфектно балансирани макро и микронутриенти, за да се осигури продукт с превъзходно качество;

✔️ близо 40% протеиново съдържание на порция, получено от благородни протеинови източници: суроватъчен протеин концентрат, изолат и калциев казеинат;

✔️ ензимната смес го прави лесен за смилане гейнър въпреки високия прием на калории;

✔️ източник на най-висококачествените незаменими мастни киселини Омега-3 и Омега-6;

Партида: C23A304 | Срок на годност: 12/2026 | SKU: 8057639551559

В наличност

Описание

Emperor Mаss e високо протеинов гейнър с добавен MCT, ленено масло, BCAA и L-глутамин и храносмилателни ензими. Новата формула се състои от добре балансирани макро и микроелементи за уникален продукт. Emperor Mаss е единственият гейнър със съдържание на протеин от почти 40%. Източниците на протеини в Emperor Mass са най-благородните и висококачествени, като суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат чрез ултрафилтрация и микрофилтрация и калциев казеинат. Както за незабавно (суроватъчен протеин), така и за постепенно (калциев казеинат) освобождаване на аминокиселини в кръвния поток. Специалната характеристика на Emperor Mass е високото съдържание на липиди от най-висококачествени източници.

Като MCT масла (триглицериди със средна верига) и ленено масло. Лененото масло притежава ценни качества и е богато на Омега 3 и Омега 6. Добрите 14 грама липиди са за порция! Въглехидратният компонент се състои изключително от DE6 малтодекстрини. Високото съдържание на BCAA аминокиселини в свободна форма в Emperor Mass не бива да се подценява. Цели 4,8 грама аминокиселини с разклонена верига на порция в оптималното съотношение 4:1:1 с допълнителни 4,5 грама L-глутамин. Ензимната смес, присъстваща в Emperor Mass (амилаза 50 mg, папаин 50 mg, лактаза 50 mg, алфа-галактозидаза от Aspegillus Niger 300 GaIU) го прави лесно смилаем продукт, подходящ през всички етапи от деня. И накрая, над 4 грама фибри на порция правят продукта още по-пълен във всяко отношение. Поради високото си съдържание на протеини и аминокиселини, Emperor Mass не може да бъде описан като 100% печеливш продукт.

Но продукт с уникални характеристики и за тези, които търсят добре балансирана добавка с макронутриенти. След като суровината пристигне в Италия, тя се подлага на строги тестове за качество. Партидите се вземат проби и се тестват и след това крайният продукт се произвежда в съответствие с разпоредбите и се произвежда в италиански фабрики. В допълнение към анализи за непоносимост като глутен и лактоза.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “EMPEROR MASS – 2 500 ГРАМА / 17 ДОЗИ”