Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

ESSENTIAL AMINO ENERGY – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

ESSENTIAL AMINO ENERGY – YAMAMOTO NUTRITION

46.99 лв.

Essential AMINO ENERGY е добавка, произведена от есенциални аминокиселини, произведени чрез ферментация с таурин, кофеин, цитрулин, глутамин пептид и кокосова вода, предназначени за спортисти, които провеждат интензивни тренировки.

В наличност

Описание

Essential AMINO ENERGY е добавка, произведена от есенциални аминокиселини, произведени чрез ферментация с таурин, кофеин, цитрулин, глутамин пептид и кокосова вода, предназначени за спортисти, които провеждат интензивни тренировки.

Основните аминокиселини допринасят за задоволяване на нуждите на тялото от протеин / азот и включват аминокиселините с разклонена верига (BCAA: левцин, изолевцин, валин), които се препоръчват за интегриране в диетата на спортиста.

Кофеинът помага за подобряване на концентрацията и увеличаване на бдителността. Осигуряването на резервоар от основни добавки на глутамин в пептидна форма създава мощен стимул за еутрофна енергийна база и се възприема от началните части на червата в рамките на няколко минути.

Добавките на цитрулин, кофеин и кокосова вода са характеристики, които правят Essential Amino ENERGY уникален в своя жанр.

Essential AMINO ENERGY се отличава с:

Наличие на аминокиселини с разклонена верига (BCAAs).

Разклонените вериги са три основни аминокиселини – левцин-изолевцин-валин, които представляват около 30-40% от всички мускулни протеини. Вземането на BCAA преди тренировка улеснява по-голямото енергийно и метаболитно усилие.

Съществени аминокиселини от ферментацията.

Има няколко основни функции на ЕИП. По-специално те подобряват подаването на кислород към мускулите и стимулират синтеза на мускулни протеини (анаболен и анти-катаболитен ефект). Глутамин в пептидна форма.

Глутаминът е най-богатата аминокиселина, присъстваща в мускулната тъкан. Глутаминовият пептид се абсорбира по-добре от глутамина в свободна форма (благодарение на наличието на пептиди, които му позволяват да оцелее в храносмилателния тракт) и също е по-стабилен в разтвора.

Висока концентрация на L-цитрулин.

Интеграцията на L-цитрулин се оказва полезна за повишаване на нивата на аргинин (както и на цитрулин) в кръвта, които са на разположение за синтеза на азотен оксид, както и за другите функции, в които участва. Проучванията показват, че със същата доза и приложение (орално), цитрулин увеличава нивата на аргинин в кръвта почти два пъти повече в сравнение със същата доза аргинин.

Кофеинът.

Кофеинът е ергогенно средство, което увеличава енергийните нива, прави реакционното време по-ефективно и подобрява концентрацията.

Кокосова вода.

Кокосовата вода е естествено богата на електролити, особено калий, което насърчава хидратирането на тялото по време на тренировка.

Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ESSENTIAL AMINO ENERGY – YAMAMOTO NUTRITION”