Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

MUSCLE WHEY COMPLEX VOLACTIVE ® – 2 000 ГРАМА / 66 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов

MUSCLE WHEY COMPLEX VOLACTIVE ® – 2 000 ГРАМА / 66 ДОЗИ

144.99 лв.

Muscle Whey COMPLEX е добавка на базата на концентрирани суроватъчни протеини качество Volactive ® Ultra Whey 80 WPC80.

Склад №: 24090089 | Партида (Gourmet Choco): C22870 | Срок на годност: 09/2025

Склад №: 24090089 | Партида (Vanilla): C21B501 | Срок на годност: 01/2025

Описание

Суроватъчният протеин съдържа естествено аминокиселини с разклонена верига (BCAA). Yamamoto® Nutrition Muscle Whey COMPLEX е добавка на базата на Volactive® Ultra Whey 80 WPC80 качествен суроватъчен протеинов концентрат.

Първо поколение суроватъчен протеин съдържа 30-40% протеини и големи количества лактоза, неденатурирани протеини и мазнини.

Съвременните концентрати съдържат до 70-80% протеини, с намалени количества лактоза и мазнини. Много хора имат впечатлението, че WPC по своята същност е по-малка от изолацията. Това е просто UNTRUE.

Въпреки че WPC съдържат по-малко протеини от изолатите, висококачествената WPC съдържа всички видове полезни съединения, които не се срещат в изолатите.

Добрите концентрати съдържат много по-високи нива на растежни фактори, като IGF-1, TGF-1 и TGF-2. Те съдържат много по-високи нива на различни фосфолипиди и различни биоактивни липиди, като конюгирана линолова киселина (CLA) и често съдържат по-високи нива на имуноглобулини и лактоферин.

Недостатъците на WPCs са, че те имат малко по-ниско съдържание на протеин от изолат и съдържат по-високи нива на мазнини (въпреки че тези мазнини могат да имат благоприятен ефект) и по-високи нива на лактоза. Хората не трябва да чувстват, че добре направеният WPC е по същество по-малък от суроватъчния протеинов изолат (WPI) и всъщност може да бъде по-добър избор, в зависимост от целите на човека. Например, някои хора не толерират добре лактозата, или наблюдават количеството мазнини, консумирани в диетата си, докато други може да искат потенциално благоприятния ефект на допълнителните съединения, намерени в висококачествен концентрат.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

22 грама пртеин на доза ( ванилия аромат

20 грама протеин на доза (шоколадов аромат)

5.1 грама BCAA на доза

Ниско съдържание на захар

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОВА?

Практични висококачествени протеини, които спомагат за развитието и поддържането на мускулна маса: само с 2,5 грама мазнини (шоколадов аромат), 2,2 грама въглехидрати (шоколадов аромат) и само 87 калории на порция. Той включва също и незаменими аминокиселини, включително 5,1 грама BCAAs, естествено присъстващи в протеините и които допринасят за фитнес и възстановяване на нова мускулна маса.

Допълнителна информация

Вкусове

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “MUSCLE WHEY COMPLEX VOLACTIVE ® – 2 000 ГРАМА / 66 ДОЗИ”