Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

ORYX POWDER – 500 ГРАМА / 16 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов

ORYX POWDER – 500 ГРАМА / 16 ДОЗИ

129.99 лв.

Oryx Powder е 100% концентрат от козе мляко, суроватъчен протеин, който има следните характеристики:

✔️  Високо смилаем алтернативен източник на кравето мляко

✔️  Много висока биологична стойност (104)

✔️  Лесно усвояване и отлична поносимост

✔️  Оптимален аминокиселинен профил с високи нива на BCAA

✔️  Хипоалергичен протеин с много ниско съдържание на мазнини

✔️  Богат на растежни фактори, имуноглобулини и микроелементи

✔️  Идеален за подкрепа на имунитета, възстановяване и изграждане на мускулna тъкан

В наличност

Описание

Yamamoto Nutrition, винаги пионер в пускането на нови суровини на пазара на хранителни добавки, има удоволствието да представи нова протеинова добавка: ORYX, базирана на суроватъчен протеинов концентрат от козе мляко.

Изведено само за педиатрична употреба или като високо смилаем алтернативен източник на кравето мляко, козето мляко предлага протеинов материал, който се оказва с абсолютна биологична и хранителна стойност за възстановяване и изграждане на мускулна маса на спортисти с по-високи нужди от протеини. Какво прави козия суроватъчен протеин по-добър избор от протеина на кравето мляко? Структурните характеристики на козия суроватъчен протеин го правят много по-лесен за храносмилане от краве суроватка, както и осигурява по-малко лактоза, намирайки повече потребители при тези, които по-трудно понасят краве суроватъчен протеин.

Суроватката от козе мляко е истински концентрат, богат на хранителни вещества и минерали, необходими на тялото по време на растежа, който се получава по същия начин като производните на краве суроватъчен протеин, чрез филтриране или студено пресоване на козе мляко за получаване на естествена суроватка.

След това суроватката се подлага на същия процес на дехидратация и сушене, за да се отстрани останалата влага. Благодарение на модерните производствени процеси, козята суроватка ще има по-голямата част от лактозата и съдържанието на мазнини отстранени, но няма да бъде денатурирана и ще запази своите биоактивни фракции от микроелементи. Суроватъчен протеин на прах от коза се превръща във важен източник на избор заради всичките си предимства:

  • една от най-високите биологични стойности (BV104)
  • много лесна смилаемост и абсорбция (те се държат различно при преминаване от стомаха от краве суроватъчен протеин) в сравнение с всяка друга форма на суроватка аминокиселинен профил, напълно сравним с кравешкия протеин (много високи нива на аминокиселини с разклонена верига (BCAA)
  • много ниско съдържание на мазнини
  • е хипоалергенен протеин
  • е протеин, характеризиращ се с оптимален аминокиселинен профил, растежни фактори и имуноглобулини, което го прави идеален за възстановяване и изграждане на мускули и имунна подкрепа

В допълнение към идеалните си характеристики като подкрепа за възстановяване на мускулите, козият суроватъчен протеин също е показал, че намалява възпалението в червата. Проучване от 2016 г. в Journal of Dairy Science показа, че козата суроватка е в състояние да намали възпалителните фактори като матрична циклооксигеназа-2 и металопротеиназа-9, както и да увеличи експресията на потискащия възпалението цитокин, сигнализиращ супресор цитокин-1, улеснявайки работата на имунния отговор.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ORYX POWDER – 500 ГРАМА / 16 ДОЗИ”