QUERVIT ® – 60 ТАБЛЕТКИ / 60 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов

QUERVIT ® – 60 ТАБЛЕТКИ / 60 ДОЗИ

114.99 лв.

Quervit – oткрийте ободряващата и детоксикираща сила на Quervit, добавката на базата на екстракт от дъб, която подобрява енергийните нива и настроението:

✔️ Robuvit ® патент;

✔️ eнергийна и пречистваща подкрепа за тялото;

✔️ подобрява настроението и физическата работоспособност;

✔️ подпомага поддържането на нормални нива на хомоцистеин в кръвта;

✔️ тонизиращо-адаптогенно действие, без да засяга нервната система;

Партида: C21A789 | Срок на годност: 01/2025 | SKU: 4926266003530

В наличност

Описание

Съвременното общество изисква от нас да бъдем ежедневни, бързи и ефективни, но голяма част от времето, което рискуваме или понякога действително достигаме, състояние на колапс, преумора или дори пълно изгаряне. Умората обхваща широк спектър от разстройства, свързани с физически, психологически и социални проблеми. Смята се, че интензивната умора засяга 25% от хората, при CFS (синдром на хроничната умора) на 3,28%. По-висок процент се наблюдава сред населението на възраст между 40-59 години. Умората може да засегне всяка етническа или социално-икономическа група и всякакъв пол, въпреки че жените са засегнати до 4 пъти по-често от мъжете. До този момент е постигнат малък напредък в разбирането и лечението на CFS и все още няма налично конкретно лекарство.

В резултат на това на пазара се появиха множество от „тоници“, „възстановителни“ и „адаптогенни“ добавки, често предадени от традицията на ориенталската медицина. Някои от тях имат истински научни основи, които наистина са ефективни за подпомагане на предотвратяването или възстановяването от състояния на силна умора, докато други са по-свръх от веществата и единственият им ефект е върху портфейла ви. Време е да се запознаем с оригинала! Quervit е екстракт от дъб. 

Астрингентните ефекти на дъбовата дървесина са били известни на древните и се използват в медицината от векове за борба с треска, кръвоизливи и диария. Той е тонизиращ, силно стипчив и антисептичен. Има стипчив горчив вкус, леко ароматен.

Robuvit ® е мощна съставка с гарантирано високо качество, която предлага много интересни ползи за здравето, потвърдени от редица научни изследвания. Благодарение на уникалните си свойства, Robuvit ® демонстрира чрез множество международни клинични проучвания, че може да бъде мощно помощно средство за здравето чрез енергизиране на тялото и насърчаване на детоксикацията. С оглед на този голям потенциал, все още се провеждат по-задълбочени проучвания на този изключителен френски екстракт и неговата значителна подсилваща, детоксикираща сила.

Robuvit ® предлага основано на научни доказателства, безопасно, естествено, без кофеин решение за повишаване на енергията, намаляване на умората и подобряване както на физическата работа, така и на настроението. Множество клинични проучвания са доказали, че Robuvit ® помага при CFS (синдром на хроничната умора), включително симптоми като загуба на памет или концентрация, мускулна болка, главоболие, неопреснителен сън, замаяност, алергии, промени в настроението, но и физически изпълнения. Посетете нашата страница на науката, за да разберете как работи Robuvit® и естествено спомага за повишаване на енергията.

Клиничните проучвания показват, че Robuvit ® осигурява ползи в различни области на приложение като чернодробна функция, кръвна глюкоза, лимфна функция, ниво на хомоцистеин (сърдечно-съдов рисков фактор) и други. Robuvit ® е невероятна съставка, която предлага множество предимства за детоксикация. Научете повече за това как може да помогне за ползите, свързани с детоксикацията, като посетите нашата страница на науката.

  1. Robuvit ® като усилвател на енергия за спорт: изследванията показват, че естественият екстракт Robuvit ® повишава ефективността при тренировки и тренировки. Скорошно проучване показа, че екстрактът от френски дъбов Robuvit® ускорява времето за възстановяване, повишава издръжливостта и повишава ефективността на тренировките. Резултатите на 54 мъже и жени по време на триатлон бяха измерени в скорошно клинично проучване. Времето за бягане на 5 км бе значително по-бързо в групата на Robuvit ®, като цялостното представяне на триатлона също беше значително подобрено както в групите за жени, така и за мъже.
  2. Синдром на хронична умора: синдромът на хроничната умора (CFS) причинява постоянна умора, която се отразява на качеството на живота на милиони (3,28% разпространение). CFS е сериозно състояние с последици като дългосрочна инвалидност. CFS засяга по-специално хора на възраст 40-59 години. Всеки етнос, пол и социално-икономическа група може да има CFS, но засяга жените в 4 пъти по-голяма степен от мъжете. Основните симптоми са: загуба на памет или концентрация, болки в гърлото, увеличени лимфни възли във врата или подмишниците, мускулна болка, главоболие, неопреснителен сън, силно изтощение. В клинично проучване, публикувано през 2014 г., Robuvit® показа значително намаляване на повечето първични симптоми, свързани с CFS.
  3. Посттравматично разстройство: 8 милиона възрастни в САЩ, е бройката на хората, които страдат от посттравматично стресово разстройство (ПТСР) всяка година. Ново обсъдено, публикувано проучване показва, че страдащите от ПТСР, които ежедневно се допълват с екстракт от френски дъбов Robuvit ®, съобщават за значително подобрение на свързаните с ПТСР светкавици, емоционално изтръпване, повтарящи се кошмари и чести спомени за травматичното събитие. ПТСР е психично здравословно състояние, предизвикано или от преживяване, или като свидетел на травматично събитие като природно бедствие, автомобилна катастрофа, бой или нападение.

  4. Настроение: в две отделни клинични проучвания пациентите изпитват по-малка умора и по-висока енергия и съобщават за подобрено настроение след допълване с Robuvit®. Клинично проучване с 91 лица на базата на въпросника BMIS (Brief Mood Introspection Scale) показа значително влияние на Robuvit® върху настроението. Оценката за цялостното настроение на групата предмети Robuvit® всъщност премина от повечето неприятни чувства към по-голямата част от приятните. 

  5. Безсъние: 1 на 10 възрастни изпитват хронично безсъние. Проведено от експертно изследване публикувано проучване в регистъра показва, че допълването с естествения антиоксидант, екстракт от френски дъбов Robuvit®, може да помогне за подобряване на качеството и настроението на съня и намаляване на сънливостта през деня и общата умора. Изследователите оцениха симптомите на безсъние, умора, колебания в настроението и оксидативен стрес, използвайки комбинация от скали за оценяване, включително: скалата на безсъние на Регенсбург, скалата на тежестта на умората и скалата на интроспекция на краткото настроение (BMIS). 

  6. Качество на съня: клиничните изследвания показват, че Robuvit ® помага за борба със заяждащите симптоми на хронична умора като загуба на памет и концентрация, лошо качество на съня, главоболие и болки в гърлото и силно изтощение“, заяви експертът по здравеопазване и хранене и най-продаваният автор д-р Фред Пескатор. „Това изследване показва окуражаващи резултати за пациенти, които изпитват отрицателни въздействия върху живота поради липса на сън. Подобряването на цикъла на съня ви влияе на всички ежедневни дейности – вашето настроение, концентрация и ниво на активност.“ 

  7. Възстановяване след грип: последните изследвания показват предизвикателствата за здравето, които идват веднага след борба с грипа, включително повишен риск от инфаркт и бактериална инфекция. Но ново обсъдено от публикуваното проучване показва, че ежедневните добавки с Robuvit® могат да помогнат за подпомагане на възстановяването от грип и засилване защитните сили на организма, след като имунната система отслаби от борбата с вируса. Естествените антиоксидантни свойства на Robuvit® намаляват оксидативния стрес, а неговите ползи против умора помагат за насърчаване на енергията по време на възстановяване от грип. 

  8. Mононуклеоза: нови изследвания показват обещаващи резултати за страдащите от тревожната умора, неразположение и подути лимфни възли, свързани с инфекциозна мононуклеоза. Проведените партньорски проучвания показват, че ежедневните добавки с Robuvit ® могат значително да съкратят продължителността на симптомите и да подобрят персистиращата умора, свързана с монодиагностиката, само за 4 седмици, след като треската отшуми. Известна като моно и „болест на целувките“, инфекциозната мононуклеоза е силно заразна и най-често се предава чрез слюнка – споделяне на напитки или целуване на някой, който е заразен. 

  9. Черен дроб: детокс двигателя на тялото ни. Здравият черен дроб регулира кръвната захар, протеини и мазнини в кръвообращението и играе ключова роля за отстраняването на токсините от него. Той също така обработва хранителни вещества, абсорбирани от нашите черва и гарантира, че тялото ни функционира правилно. В допълнение, черният ни дроб произвежда холестерол и албумин, важен протеин, и той разгражда лекарствата и алкохола. Ето защо е важно да се грижим за него. В скорошно проучване е показано, че Robuvit ® помага да се нормализира повишените чернодробни ензими и понижените нива на албумин, както и да намали оксидативния стрес в плазмата. 

  10. Ключовата роля на лимфната система: лимфната система има различни функции: премахва течност от интерстициалните тъкани и транспортира бели кръвни клетки до и от лимфните възли в костите. Лимфедемът е задържане на течност и подуване на тъканите, причинено от дисфункция на лимфната система. В скорошно клинично проучване е показано, че Robuvit ® подобрява признаците и симптомите на лимфедема, както и други венозни проблеми. Robuvit® облекчава отока и намалява обема на краката, намалява количеството на интерстициалните протеини, подобрява микроциркулацията и оксигенацията на тъканите.

Robuvit ® съдържа робурини и други флавоноиди, намиращи се изключително в дъбова дървесина, които могат да се борят с хроничната умора. Възможните механизми на действие включват промени във функцията на клетъчните протеинови фабрики, наречени рибозоми. Променена рибозомна функция е наблюдавана при хора, заразени с вируса на Epstein-Barr, което е силно свързано със синдрома на хроничната умора. Подкрепата за рибозомната функция може да се окаже напълно нов подход за управление на синдрома на хроничната умора. В допълнение, присъстващите в Robuvit ® елагитанини се превръщат в елагинова киселина, която в замяна се метаболизира в уролитини. Присъствието на уролитини в човешкото тяло вече е установено и публикувано. Robuvit ® е патентован и стандартизиран екстракт от дъбова дървесина, богат на робурини. Дори за тези, които не страдат от синдром на хронична умора, Robuvit ® може да се счита за нов метод за поддържане на механизмите за синтез на клетъчни протеини.

Препоръчителна дневна доза: изследователски екипи препоръчват да се приемат между 100 mg и 300 mg Robuvit ® на ден. Както всички добавки, продуктите, съдържащи Robuvit ®, се нуждаят от време, за да разгърнат полезните си действия в организма. Изследванията ни казват, че трябва да започнете да усещате ефектите му след 2 седмици, но изглежда, че за оптимални резултати отнема до 4 седмици.

Екстрактът от дъб Robuvit ® идва от Франция, където дъбовите дървета се отглеждат в гората на централния район на Масифа, при спазване на строги правила за устойчивост. Дърветата се отглеждат без торове, пестициди или хербициди. Robuvit ® се извлича във вода от дъбовата дървесина, като част от безопасен, екологично чист производствен процес. Robuvit® предлага решение, базирано на важни научни доказателства и което е безопасно и напълно естествено, да повиши енергията, да намали умората и да подобри както физическите показатели, така и настроението, както малко други добавки в своята категория. 

Дъбът е считан за най-почитаното дърво от векове. Беше свещено за евреи, гърци (Зевс), римляни (Юпитер), тевтонски племена (Тор), както и за келтските друиди като символ на плодородие и безсмъртие. Дъбът се използва във винопроизводството за изграждане на бъчви за повече от 2 хилядолетия. Дъбовите бъчви позволяват правилното стареене на виното, а танините от дъбова дървесина влияят на нейния цвят, аромати и текстура. В допълнение, той помага да се защити виното от окисляване. Robuvit ® произхожда от уникални видове дъбови дървета: Quercus Robur. „Quercus“ произлиза от келтското „quer“ – което означава „глоба“, и „cuez“ – което означава „дърво“. Латинската дума „robur“ означава: сила, сила, дъб, твърдост, здравина.  

Какво е Robuvit ® и защо е уникален само за Yamamoto Nutrition?

Robuvit ® (row-boo-vit) е патентован естествен екстракт от френска дъбова дървесина, богат на робурини и други флавоноиди, уникални за дъбовата дървесина. Robuvit ® е мощна, висококачествена, базирана на доказателства и естествена съставка жизненост. Благодарение на уникалните си свойства, Robuvit ® е доказано чрез множество международни клинични проучвания, за да предложи ползи за здравето в областта на енергетиката и детоксикацията.

Откъде идва Robuvit ®?

Дъбовите дървета, използвани за производството на Robuvit ®, принадлежат към вида Quercus Robur. Те растат в гората на региона „Масиф Централ“ във Франция при строги правила за устойчивост. Процесът на производство на Robuvit ® се основава на най-безопасната среда за екстракция: вода. Не се използва разтворител, не пестицид, не хербицид и емисиите на CO2 се поддържат възможно най-ниски. Чист, безопасен и щадящ околната среда производствен процес.

Безопасен ли е Robuvit ®?

Robuvit ® е преминал обширни тестове за безопасност и GLP (Good Laboratory Practice) проучвания, което включва изследване за остра орална токсичност, 7-дневно проучване за установяване на орална токсичност, 90 дни проучване за орална хронична токсичност, както и други дермални, генотоксични и мутагенни проучвания. Не са наблюдавани или съобщени токсични ефекти при клинични изпитвания. 

Подпомагат ли науките ползите за Robuvit ® за здравето?

Robuvit ® е резултат от дългогодишни интензивни изследвания и разработки на известни международни учени. Към днешна дата 8 клинични проучвания с 340 лица са показали ефикасността на Robuvit ® в различни области на приложение като CFS (синдром на хроничната умора), настроение, алергии, функции на черния дроб и лимфата, контрол на кръвната захар и други енергийни и детокс свързани ползи за здравето. Освен това има голям брой текущи проучвания. 

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Куервит ® /Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242303847

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 04/09/2023 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 60 таблетки | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 60

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Research / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (1 ТАБЛЕТКА)

Екстракт от дъб (Robuvit®) – 200 мг

от който робурин – 40 мг

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

Дъб Robuvit® (Quercus robur L.) дървесен сух екстракт 20% робурин пълнители: целулоза, дикалциев фосфат антислепващи агенти: силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За по-добро възстановяван при стрес, психическа и физическа умора.

НАЧИН НА ПРИЕМ:

Приемайте 1 таблетка веднъж дневно с вода.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

“Биг Бой Шоп” ООД – гр. Стара Загора, ул “Рила” – №8

СКЛАД:

“Биг Бой Шоп” ООД – гр. Варна, бул. “Чаталджа” – №20 – регистрация № 03090176

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “QUERVIT ® – 60 ТАБЛЕТКИ / 60 ДОЗИ”