SALI MINERALI – 30 САШЕТА / 30 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов

SALI MINERALI – 30 САШЕТА / 30 ДОЗИ

Sali Minerali – презаредете енергията и здравето си с минерални соли, пълната добавка с всички микроелементи за вашия електролитен баланс:

✔️ на базата на калий в цитратна форма, магнезиев бисглицинат, витамин С, натрий, цинк и M76 Coralminerals ® калциев карбонат;

✔️ подпомагане на електролитния баланс;

✔️ възстановява физиологичното състояние след интензивна тренировка;

✔️ противодейства на умората и умората;

✔️ нормална функция на енергийния метаболизъм;

✔️ намалява появата на спазми;

✔️ подкрепа на имунната система;

✔️ нормална психологическа функция;

Партида: G2M106 Срок на годност: 11/2024 SKU8023742039680

Описание

Какво представляват минералните соли?

Минералните соли са добавката Yamamoto ® Research, разработена, за да отговори на различни нужди за благосъстояние, подходяща както за спортисти, които искат да подпомогнат възстановяването на минерални соли след интензивни тренировки, но и за тези, които се нуждаят от помощ за възстановяване на енергията и противодействие на изтощението и умората. в допълнение към подпомагането на тялото при справяне с климатичните промени, свързани със сезонните промени. В удобни сашета за разтваряне във вода, минералните соли са важен съюзник за поддържане на добро състояние през всички сезони, полезни са и за имунната система и за гарантиране на енергия и защита на клетките, противодействащи на оксидативния стрес.

Всеки елемент от формулата е избран да работи в синергия с останалите компоненти, винаги с цел поддържане на идеално здравословно състояние. Всъщност микроелементите имат много специфични роли за тялото: нека видим подробно действието на тези важни добавки.

  • калий: добавката на калий под формата на цитрат, избрана да осигури максимално усвояване, може да има различни ползи за здравето. Като цяло през горещия и влажен летен период и след обилно изпотяване е полезен за попълване на загубената солна квота. Но калият изпълнява няколко функции в тялото: участва в механизма на мускулна контракция, допринася за баланса на течностите вътре и извън клетките и помага да се поддържа кръвното налягане под контрол. Дори след заболявания като повръщане и диария, добавките с калий могат да бъдат полезни за възстановяване на телесния баланс.
  • магнезий: за този минерал е избрана бисглицинатната форма, т.е. тази с най-голямо доказателство по отношение на бионаличност и абсорбция. Магнезият е важен за осигуряването (заедно с калция) на здравето на костите, благодарение на действието си срещу костна ерозия. Освен това спомага за поддържането на нормален сърдечен ритъм, помага при стресови ситуации и лошо настроение и регулира тонуса на гладката мускулатура. Може също така да подпомогне тялото за механизмите за синтез на протеини и за поддържането на нормален енергиен метаболизъм.
  • витамин Ц: сред най-известните витамини, аскорбиновата киселина често се използва за профилактика на обикновена настинка. Всъщност той участва в поддържането на имунната система, снабдява клетките с енергия и в същото време ги предпазва от ефектите на оксидативния стрес, действайки като мощен антиоксидант. Освен това се бори с бактериални инфекции, участва в синтеза на колаген, като по този начин допринася за здравето на съединителната тъкан на кожата и се намесва в процеса на заздравяване на рани и изгаряния, както и допринася за образуването на червени кръвни клетки.
  • натрий: регулира преминаването на течности и хранителни вещества вътре и извън клетките и участва в предаването на нервните импулси. Има го и в костите, където представлява резерв, от който тялото може да се възползва в случай на необходимост от регулиране на рН на кръвта. Помага на тялото да разпределя водата в тялото и регулира кръвното налягане и обема.
  • цинк: това е основен минерал за растежа, способен да противодейства на действието на свободните радикали благодарение на своята антиоксидантна активност и също така се използва за намаляване на симптомите на настинка. Той също така участва в нормалната когнитивна функция, синтеза на ДНК, плодовитостта и поддържането на нормални нива на тестостерон в кръвта.

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Сали Минерали – с подсладител /Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242400585

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 11/12/2023 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 30 сашета | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 30

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Research / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (1 САШЕ)

Калий – 400 мг (20% от NRV)

Магнезий – 250 мг (67% от NRV)

Витамин Ц – 150 мг (188% от NRV)

Натрий – 59 мг

Цинк – 7 мг (70% от NRV)

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСTАВКИ:

Магнезиеви соли на лимонена кисел ина, калиев цитрат, малтодекстрин, регулатор на киселинн остта: лимонена киселина; магнезиев бисглицинат, калциев карб онат (коралов калций M76Coralminerals®), естествен аромат , L-аскорбинова киселина (витамин С), натриев хлорид , антислепващ агент: силициев диоксид; подсладител: сукралоза; цинков пиколинат.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За натурално обезпечаване на витамини и минерали в организма.

НАЧИН НА ПРИЕМ:

Разтворете 5 гр (1 саше) в 200 мл вода, разбъркайте добре и приемайте веднъж дневно.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “SALI MINERALI – 30 САШЕТА / 30 ДОЗИ”