CITRULINE MALATE – 90 ТАБЛЕТКИ / 30 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов

CITRULINE MALATE – 90 ТАБЛЕТКИ / 30 ДОЗИ

39.99 лв.

Citriline Malate подобрява снабдяването на мускулите с кръв и кислород чрез стимулиране на производството на азотен оксид.

✔️ потенциално по-добра бионаличност от l-аргинин;

✔️  насърчава синтеза на прекурсора на азотен оксид (NO);

Партида: C23A548 | Срок на годност: 01/2027 | SKU: 8057639551771

В наличност

Описание

Приемът на цитрулин малат преди тренировка може да подобри кръвоснабдяването и снабдяването с кислород на мускулите, като стимулира производството на азотен оксид, което повишава устойчивостта и подобрява представянето по време на физически дейности. Цитрулинът е неесенциална аминокиселина, която играе различни роли в човешкото тяло и, когато се приема под формата на хранителни добавки, може да предложи няколко ползи за здравето, особено ефекта си върху сърдечно-съдовата система. След прием цитрулинът се превръща в L-аргинин, който произвежда азотен оксид (NO), мощна молекула, която разширява кръвоносните съдове, за да позволи на работещите мускули да получат повече кислород и хранителни вещества и в същото време бързо да премахне метаболитните отпадъци. Този ефект върху притока на кръв води до подобрена производителност и възстановяване в няколко аспекта, включително цялостното здраве на сърдечно-съдовата система.

В действителност цитрулинът помага за намаляване на кръвното налягане и подобряване на здравето на артериите, може да увеличи производството на енергия и притока на кръв и кислород към мускулната тъкан, като по този начин повишава издръжливостта и намалява мускулната умора. Това е молекула, която действа като ключов междинен продукт в цикъла на урея, метаболитен етап, който служи за елиминиране на излишните аминови групи. Тази поредица от биохимични реакции позволява на тялото да произвежда урея от амоняк, който е токсичен за тялото. Когато тази молекула се натрупа, тя възпрепятства образуването на мускулен гликоген и насърчава появата на умора. Следователно производството на достатъчно урея е от съществено значение за елиминирането на токсичните вещества, които водят до масивно производство на амоняк, а добавянето на цитрулин подобрява тази активност. Цитрулинът също може да помогне за намаляване на мускулната болка и умората след физическа активност, като намалява натрупването на млечна киселина в мускулите. Друг важен ефект на цитрулина е способността му да подпомага производството на аргинин като прекурсор на азотен оксид.

Индуцираната от азотен оксид вазодилатация също се използва в областта на медицината за лечение на лека еректилна дисфункция, както и се използва от спортисти за подобряване на представянето чрез повишено снабдяване с кръв, и следователно с кислород и хранителни вещества, към тъканите, участващи в усилието. Yamamoto® Nutrition Citrulline Malate е лесен за приемане и включване в ежедневието ви. Тази добавка се произвежда в завод, сертифициран по GMP (добра производствена практика), което гарантира най-високо качество и безопасност. Продуктът е лабораторно тестван, за да се гарантира неговата чистота и ефективност.

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Цитрулин Малат / Хранителна добавка

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242400802

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 05/02/2024 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 30 таблетки | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 30

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Nutrition / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (3 ТАБЛЕТКИ)

Цитрулин малат – 3 000 мг

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

L-цитрулин DL-малат, пълнител: целулоза; антислепващ агент: талк, магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За за подпомагане вазодилатацията в организма.

НАЧИН НА ПРИЕМ:

Приемайте по 3 таблетки веднъж на ден, с вода или друга любима напитка, около 20 минути преди тренировка. В нетренировъчни дни продуктът може да се приема по всяко време на деня.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “CITRULINE MALATE – 90 ТАБЛЕТКИ / 30 ДОЗИ”