Как да премахнете целулита?

Как да премахнете целулита?

Наистина елиминирането на целулит е лесна и осъществима задача, Нужно е просто да ви бъде подреден пътя и точно тук ще намерите най-кратките и ясни стъпки за целта ви.

Причини за целулита

В настоящият блог пост ще разгледам лайфстал причините за поява на целулит:

Решенията и резултатите, които да очаквате

Хранене

Тренировки

  • започнете със силови, а не кардио тренировки
  • използвайте базови фитнес упражнения
  • добавете кардио в края на тренировката

Добавки

Ако искате да следите за още резултати при работа с клиенти, следетете раздел „Трансформации“ тук, или станете част от моя отбор, в който с индивидуални услуги помагам на всеки!

Няма невъзможни неща! Използването на важни моменти, в правилните моменти, завърта колелото и нещата потръгват в правилна посока. Целулита може да бъде победен. Цялата идея се състои в стратегията ви. Ако нямате резултат – тя просто не е правилната, а не че целулит ще си имате винаги, просто защото сами сте допуснали това. Може би отново пт незнание?

Обратно към „FAQ“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив