Имунна защита (ПРЕВЕНЦИЯ) при пандемия на Коронавирус COVID-19 | Мъже и Жени

Комплексен план

КОРОНАВИРУС COVID-19 - ОПИСАНИЕ

Коронавирусът е често срещано семейство вируси, наречени така, заради появата си на корона в своята структура. Короната е съставена от протеин, наречен шипов протеин, който стърчи от повърхността на тялото на вируса.

Има различни видове коронавируси и макар че по-голямата част обикновено причиняват леки симптоми на настинка (напр. хрема или болки в гърлото), по-опасни видове, като коронавирусите, които причиняват респираторен синдром на Близкия изток (MERS) или Тежкия остър респираторен синдром (SARS) , могат да причинят и по-тежко заболяване, включително пневмония и дори смърт.

Невъзможно е да се определи разликата между коронавирусните инфекции и други заболявания само въз основа на симптомите. Докато лекарите трябва да вземат внимателна анамнеза и да направят физически преглед, за точно диагностициране на коронавирусните инфекции са необходими лабораторни изследвания. Понастоящем няма лекарства, които човек може да приеме, за да предотврати или лекува самия вирус. Лечението на коронавирусните инфекции е подкрепящо, което означава, че пациентът се поддържа, докато инфекцията протича и имунната система на организма изчиства инфекцията.

Настоящият материал е изцяло насочен в посока повишаване на имунната и антиоксидантна защита с цел превенция срещу Kоронавирус COVID-19, чрез похвати на хранене, билки, витамини, минерали и спорт в домашни условия. Във връзка със ситуацията в страната и по света.

Кардио-фитнес занимания

План програма за повишаване имунитета при Kоронавирус COVID-19
Влезте директно в секцията кардио-фитнес занимания за висока антиоксидантна защита при установенa Коранавирус COVID-19 пандемия още сега, за да се запознаете с идеята и стратегията, чрез която трябва да извлечете първите ползи от режима, при това само за 7 дена!

Хранене (диета)

План програма за повишаване имунитета при Kоронавирус COVID-19
Влезте директно в секцията диета и хранене за висока антиоксидантна защита при установена Коранавирус COVID-19 пандемия още сега, за да се запознаете с идеята и стратегията, чрез която трябва да извлечете първите ползи от режима, при това само за 7 дена!

Суплементиране

План програма за повишаване имунитета при Kоронавирус COVID-19
Влезте директно в секцията хранителни добавки за висока антиоксидантна защита при установена Коранавирус COVID-19 пандемия още сега, за да се запознаете с идеята и стратегията, чрез която трябва да извлечете първите ползи от режима, при това само за 7 дена!

С какво интегрирането на една фитнес стратегия за приложение в домашни условия ще подобри състоянието на висок имунен отговор?

В моята практика с клиенти, най-важно е правилно да задвижим кръвта в целият организъм. Именно върху това съм се фокусирал през годините и на база този аргумент структурирам седмичния сплит.

От друга страна, самата тренировка, дава лек тоник. Но най-важният момент е: чрез по-бързото движение на кръвта, осмиляте и храненето и суплементирането. Триножникът е ясен - хранене, движение (гимнастика) и суплементиране.

Всички бележки тук са в посока как да се храните, суплементирате и тренирате в домашни условия за силна и мощна имунна защита при официално обявена пандемия!

Всичко това до тук ти харесва?

Аз съм Белчо Христов - твоят ментор!
Избери своят индивидуален времеви пакет, за да бъда полезен на теб и близките хора до теб. Мога, използвайки похватите хранене, билки и спорт да подобря твоето уелнес състояние. Възползвай се!

Ако вие или ваш близък се оплаквате и слаба имунна защита и лошо уелнес състояние, вече знаете моят метод на работа - предпочитам комплексната програма, индивидуалната програма, тази, която гарантира трайни резултати и решения!

Силата на биологическото ми образование се разпростира далеч над 110-те различни оплаквания и заболявания, с които се занимавам - рак, диабет, проблемно тегло и визия, остеопороза и т.н. Заяви своят индивидуален план сега! Не отлагай, за да не стане късно и опасно за твоето здраве!

Аз няма да ви лекувам - просто ще ви покажа правилния път на клетъчно хранене, ще споделя индивидуално ноу-хау с вас и ще ви науча на правилен лайфстайл!

Информацията, която се съдържа тук крие сериозен риск да промени живота ти завинаги!

Споделените съвети и програми в настоящият материал не са индивидуализирани, но са липсващото звено, което обединява хранене, спорт и билкови продукти за подобряване благосъстоянието на човека.

Твоята трансформация е част от моята страст! ``Thoughts become things``

Аз съм твоят персонален фитнес треньор, твоя диетолог и суплементарист. Аз не лекувам! Просто мога да те науча как да започнеш да живееш наистина здравословно, чрез познанията върху клетъчния живот.

Моята визитна картичка до тук

12800
39532

Сподели с приятел