Персонални фитнес тренировки

Здравейте читатели и настоящи клиенти. Тук, в тази страница на моят блог ще ви запозная с моят най-добър екип, за територията на град Варна, който в годините изградих и на когото гласувам пълно доверие.

Персоналните фитнес тренировки са нужен лукс за всеки трениращ, който изисква от своя треньор качествено обслужване, фитнес резултати и здраве. В тази връзка, най-добрите услуги на територията на град Варна се предлагат именно от моята компания, която има лиценз и доверието на всички. Представям ви и трите стълба на йерархия в моята компания: това са експерт фитнес треньор, в мое лице, старши фитнес треньор и кадет фитнес треньор.

Политиката на персоналните фитнес стренировки – винаги те да се провеждат индивидуално! Традиция става из фитнес залите да работят всякакви кадри, но не и фитнес експерти. Аз създадох своите кадри, за да бъда полезен на обществото, клиентите ми да има резултати и винаги, да бъда различния, във всяко едно отношение. Първи в страната въвеждам и такава йерархична структура на обслужване. Ето моите фитнес услуги по темата персонални фитнес тренировки тук.

Фитнес треньор ГЛАВЕН ЕКСПЕРТ – Белчо Христов

Belcho-Hristov

За град Варна, осъществявам всички видове персонални тренировки към клиенти с по-високо ниво на внимание. Визирам казуси като клиенти претърпели операция, имат здравословен проблем, професионални състезатели или хора, които наистина предпочитат професионалното, пред масово като услуга.

Фитнес треньор ЕКСПЕРТ – Росен Софрониев

Rosen-Sofroniev

За град Варна, Росен Софрониев осъществява всички видове персонални тренировки към клиенти с проблемно тегло, визия и самочувствие. Неговите клиенти са хора, които искат здрава ръка, силен мотиватор и действащ персонален треньор от най-висок клас.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.