Продукти за всяка тренировка. Клетъчно сигнализиране и висока бионаличност!

Клас / Хранителни добавки

От постоянните научни изследвания на Yamamoto ® Nutrition идва Flexotor ®, добавка, специално предназначена да направи всяка тренировъчна цел насочена към мускулна стимулация, действаща по-специално на три фронта: енергийно-когнитивна, на мощна и продължителна стимулация на азотен оксид, позволявайки мускулната клетка да остане хидратирана по време и след тренировка.

Повече фокус, повече концентрация във всяко едно повторение, ноотропната част на Flexotor ® ни позволява да фокусираме по-добре усилията си, докато се опитваме да съберем колкото се може повече влакна с по-голяма концентрация и психофизична енергия. Flexotor ® черпи “ноотропна” съставка с реална ефективност, благодарение на присъствието на Cognizin ® (патентованата Citicolina, KyowaQuality клинично доказана) и на мощността, доставяна от лечебните гъби Hericium Erinaceus или “Lion’s mane”, в допълнение към подкрепата на много специална версия на кофеинът PurCaf ®, много по-мощен и без странични ефекти, характерни за други форми на кофеин, като т.нар. „енергийни катастрофи”.

Подкрепящата функционалност на мозъка е нова концепция, която също е призната в насърчаването на максимална ефективност в обучението с появата на ноотропни вещества, които осигуряват по-голям фокус, увеличаване на прага на внимание в полза на генериране на повече сила и позволяват по-добро включване на влакна. Cognizin ® Citicolina “закача” и насърчава свързването на невромускулните пътища, подобрявайки комуникацията между невроните, поддържайки физиологични нива на ацетилхолин, защитавайки нервните структури, и насърчавайки по-голяма “жизненост” и мозъчна енергия.

За насърчаване на по-голям “лазерен фокус” във формулата на Flexotor е включенa  Hericium Erinaceus – психоактивната лекарствена гъба с мощен ноотропен и неутрофичен ефект!

Тя допринася и за други ползи за организма. Кофеинът обикновено присъства в много добавки,който са за преди тренировка, като се има предвид технологията и качеството на елементите, съдържащи се във Flexotor®, задачата да стимулира брилянтно централната нервна система на енергийно ниво. PurCaf ® е 100% органичен кофеин, извлечен от все още суровите зелени зърна с 95% чисто кафе, характеризиращ се с много висока степен на разтворимост във вода и много голям брой сертификати за качество.

В допълнение към чисто естетичната страна, бодидилдъра на тялото трябва добре да знае колко е важно да се постигне максимална вазодилатация в мускулите, засегнати от тренировката. Това означава да се създаде и така да се разполага с физиологична среда, която благоприятства незабавното “доставяне” на необходимите хранителни вещества и кислород на участващите мускули и насърчава тяхната защита и последващата фаза на възтановяване, в допълнение към по-бързото отстраняване на отпадъчните метаболити. Благодарение на стимулирането на азотен оксид по такъв маркиран начин, дадено от присъствието на неговия първи прекурсор, L-аргинин, получен от растителна ферментация на фармацевтична чистота, (KyowaQuality) и до още по-мощна (и бионалична) намеса на L- Citrulline (KyowaQuality), следователно ще благоприятства фантастичен вазодилатиращ ефект, генериращ силен приток на кръв към участващите мускули, така че те са постоянно и масово окислени, благоприятствайки използването на хранителни вещества по време и след тренировка, готови за по-бързо и ефективно възстановяване.

Flexotor ® може да се похвали, както и други наши продукти, синергичното действие между L-Citrulline и Setria-glutathione ® (KyowaQuality), което не само ще подобри защитата срещу свободните радикали, генерирани от тренировката, но и ще позволи на мощната мускулна помпа да да се удължи с течение на времето, дори след тренировка, за да продължи да доставя на мускулите с кислород и ценните хранителни вещества, необходими за възстановяване и възстановяване.

Хидратираната клетка е клетка в анаболно състояние. Съгласно този закон трябва да гарантираме, че мускулните клетки не рискуват да загубят своето хидратирано състояние по време и след тренировка, както и наличието на L-Таурин, за който е известно, че е аминокиселина с клетъчна хидратираща сила, Flexotor ® съдържа един от най-ефективните “плазмени разширители”, глицерол. Под формата на GlycerolMax ®, по-абсорбируема версия на моностеаратната му версия, базирана на 65% глицерол и 35% силиций, който е много по-стабилен и диспергируем във вода.

GlycerolMAx ® се абсорбира бързо и се разпространява през вътрешноклетъчните пространства, увеличавайки отнемането на течности в кръвта и мускулните тъкани, като по този начин противодейства на потенциалната дехидратация по време на тренировка! Подобрява и удължава ефективността на едно и също повторение в полза на по-голямо изпомпване на мускулите. 

Многофункционална сила от елементи на абсолютно качествено съвършенство, която винаги е характеризирала всички продукти на иновативната линия Yamamoto ® Nutrition, характеризираща се с стимулиращи суровини за максимален приток на кръв към фармацевтичната чистота, фокус и хидратация, комбинирани по синергичен начин, сесия да бъде потенциално винаги на “ново ниво”. Приемете само една доза Flexotor от 14 грама с 200 мл вода, 30 мин преди тренировка и вижте разлика сами! А ако сте фенове на до тук създадения Kamikaze, спокойно можете да разичтате на същото клинично качество на всяка суровина, която е със специален патент.

До тук в материала, бяха разгледани продуктите:

Бестселъри на компанията:

ОБРАТНО ПО КЛАСНИТЕ СТАИ НА МЕДИЯТА: