Махни целулита си завинаги натурално! Съвети и програми.

Клас / Уелнес

Ще споделя със всички вас някои от най-добрите мои тайни при работа с клиенти, за да направите кожата ви мека и гладка и без целулит – и след като научите тези ценни перли на мъдрост, вие също ще се радвате на същите резултати! Научете повече.

Антицелулитни крем гелове:

Целулитът не е нищо ново! От векове целулитът е глобален въпрос за красота и фитнес. Проучванията показват, че 90-98% от случаите на целулит се срещат при жени от Китай, Южна Африка, Египет, Бразилия, САЩ, Канада, Мексико, Афганистан, Русия, Япония, Тайланд и Индонезия. Вече трайно и в България! 

Ето накратко и моят сценарий за действия: работите 5 дни в седмицата, 2 почиване активно. За този 7-дневен период се опитайте да се наблюдавате – например какво ядете. Ако все още не можете да го направите правилно и все още имате целулит със същите измерения, всеки път, когато погледнете в огледалото, тогава наистина е дошло време да се успокоите! Не прибягвайте до болезнени методи като липосукция или глад! Преди да прибегнете към някакви крайни мерки, моля, разберете следното: не сте сами!

Ние всички искаме плочки, тонизирани ръце и дупе без целулит (да, мъжете искат същото) и много пъти единственото нещо, което стои на пътя между тялото на нашите мечти е ужасната дума C целулит съм?! Добрата новина е, че щетите са обратими!

Целулитът е само един прославен термин за мазнините – специално насъбрани мазнини, които се разширяват и притискат към съединителната тъкан на кожата, създавайки този скандален външен вид. Целулитът е резултат от излишните мазнини в тялото и като такъв обикновено се събира в области със високо съдържание на мазнини в тялото ви, като дупе, бедра и коремната зона.

Биолозите като мен смятаме, че комбинация от фактори, включващи начина ни на живот, генетиката, диетата и нивата на хормоните, са фактори за количеството на целулита. Лично аз включвам и емоциите като причина за целулит. Вижте материала и помислете над него.

От целулит се оплакват дори моделите на бикини и бельо, те са изправени пред тази епидемия, но знаят отговора за изкореняването на трапчинките от портокалова кожа. Ще споделя със вас някои от най-важните тайни, за да направите кожата си мека и гладка и без целулит – и след като научите тези ценни перли на мъдрост, вие също ще се радвате на същите резултати!

Така че се пригответе да победи целулита за добро! Започнете ссъс фитнес!

Много мои клиентки използваха целулита в краката и външната част на бедрата си като причина за ново начало и във момента, в който започнаха да тренират с тежести, това състояние, което имаха, започна да се подобрява драстично след няколко седмици!

Ако в момента не тренирате, започнете с минимум три пъти седмично. Трябва да включите тренировъчни упражнения за съпротивително тегло, за да насочите вниманието си към проблемните области. Например, ако трябва да работите с краката и задните части, направете клякания, издънки, коремни преси с участието на бедрата и т.н.

УПРАЖНЕНИЯ СРЕЩУ ЦЕЛУЛИТ:

Подходящи упражнения за квадрицепси:

Подходящи упражнения за коремна преса

За заявка на индивидуални програми:

За да се насочите усилия към корема си, интегрирайте упражнения като крънч коремни преси, бедрени лифтове (повдигания чрез диафрагмено дишане) и използвайте други машини за коремна преса. Завършете всяка тренировка с 15-25 минути кардио на бягащата пътека или велоергометъра. Уверете се, че сте тренирали различни части на тялото към различни дни в седмицата, а не да повтаряте проблемните зони по няколко пъти, независимо, че са наистина проблемни! Във този дух … не забравяйте да си дадете няколко дни без тренировки, за да избегнете претрениране и възможни наранявания.

Какво правим с храненето? Разбира се, че ще има промени!

Чували сте го и преди, но аз ще го кажа отново – ако се оплаквате, че имате целулит и искате да промените начина, по който изглеждате и се чувствате, стойте далеч от мазни или преработени храни. Онези, които имат лоша диета или които консумират много алкохол или кофеин, имат повече акумулация от токсини, отколкото тези, които не го правят, като по този начин причиняват … знаете какво!

Диета, богата на пресни зеленчуци и много малко червено месо, може да помогне за намаляване на симптомите. Намалете общата си консумация на мазнини и изберете „полезните“ мазнини (като сурови ядки) над нездравословна храна. Ограничете дневния си калориен прием до здравословна доза за размер и начин на живот. Вземете мултивитамини всеки ден и избягвайте всичко с наситени мазнини и транс-мазнини!

Приемайте вода и стойте далеч от плодовете! Солете храната, не спирайте солта!

Колкото и да са полезни, дръжте ниско долу глюкозните нива!

Вместо извод …

Не трябва да разчитате на едно единствено лечение или похват в борбата с целулита, за да премахнете проблема трайно. Без подходяща поддръжка след това дори, целулитът може лесно да се върне, за да ви преследва. Създайте си правилни хранителни, суплементационни и двигателни навици. И помнете – няма невъзможни неща! Помогнал съм на много хора, за да твърдя, че целулитът е овладян процес и състояние, но само когато има приложено разбиране, инвестирано време и работещи похвати за елиминирането му! 

ПРОДУКТИ ЗА МЪЖКО И ЖЕНСКО ЗДРАВЕ:

ОБРАТНО ПО КЛАСНИТЕ СТАИ НА МЕДИЯТА:

СТАТИИ ОТ БЛОГА ПО ТЕМАТА:

СТАТИИ ОТ БЛОГА ПО ТЕМАТА:


  Име и фамилия


  Телефонен номер


  Моментни килограми


  Височина (ръст)


  Навършени години и активност в ежедневието. Цели, които се търсят - в краткосрочен и дългосрочен план? Имате ли оплаквания и заболявания и с какво смятате, че мога и ще съм Ви полезен, при индивидуална работа с Вас?


  Kаква е настоящата хранителна стратегия: обем калории, калорийна стратегия, вид на диетата, брой порции храна, вид на пред и следтренировъчното хранене (ако има такива) и настояща цел с диетата? Бъди изчерпателен в описанието, за да съм максимално полезен с консултацията си.


  Kаква е настоящата кардио-фитнес стратегия: обем анаеробна и аеробна част, седмичен сплит (програма) и настоящата цел с кардио-фитнес режима? Бъди изчерпателен в описанието, за да съм максимално полезен с консултацията си.


  Kаква е настоящата суплементарна стратегия: видове хранителни добавки, бленди, начин на прием на активните съставки и настояща цел с хранителните добавки? Бъди изчерпателен в описанието, за да съм максимално полезен с консултацията си.


  Каква е твоята моментна форма? Избери снимка и я изпрати! ВАЖНО: избери такава снимка, че да в малка, но сравнително добра резолюция, в противен случай, системата няма да изпрати голям файл.