fbpx

“Клубно членство” за приятели – диета, кардио-фитнес програма, план прием на добавки + карта за отстъпки

Ревю на Белчо Христов

“Клубно членство” за приятели – диета, кардио-фитнес програма, план прием на добавки + карта за отстъпки

(1 клиентски отзив)

140.00 лв.1,200.00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Клубна карта BelchoHristov.Com Ви осигурява индивидуално изготвени диета, кардио-фитнес, суплементарна програма и специални цени, чрез създаването на Ваш личен профил и акаунт в сайта.

Изчистване

Описание

Какво означава да притежавате клиентски частен профил?

Преди да разгледате как ще изглежда един ваш профил, тук в сайта, трябва да знаете какво ще съдържа той, а именно:

 • персонална хранителна стратегия (диета) – при проблемно и уелнес състояние
 • персонална кардио-фитнес програма – при проблемно и уелнес състояние
 • персонална суплементарна програма – при проблемно и уелнес състояние

Цялата база информация ще се съдържа именно във Вашия личен и частен профил (достъп до него ще имате чрез регистрация в сайта, на база на която ще Ви бъдат осигурени достъп и времеви период за достъп, съгласно избраната от Вас времева абонаментна програма), в който ще водим и нашата кореспонденция. Физически отделно, “Клубна карта BelchoHristov.Com” е валидна за отстъпки, както за Вашите онлайн или офлайн заявки (всеки регистриран потребител ще вижда своите скрити по-ниски цени). Моля, запознайте се съдържанието и информацията за цялостната услуга и нейните ползи в следващите редове, както и вижте реални хора, доволни вече клиенти на услуга:

Как за започнем работа онлайн по тази страхотна услуга: СТЪПКА #1

Направете регистрация в сайта. Изберете Ваш юзър нейм и парола.

Как да поръчаме абонамент: СТЪПКА #2

От полето “Избери абонамент” тук в този линк, ръчно маркирайте вашето решение. Предлагат са 30, 180 и 365 дневни абонаменти.

Како следва след като направите регистрация и поръчка: СТЪПКА #3

Попълнете и изпратете нужната информация, на база на която ще се изготвят програмите ви! Всички данни се пазят и съхраняват коректно, а всички насоки са индивидуални и на 100% работещи.

Какво следва от тук нататък: СТЪПКА #4

След като се изгради Вашия профил, той ще изглежда сходно (специално всеки индивидуален казус дори е в пъти по-добре визуализиаран), изпращам личния Ви линк, за да го огледаде (ще можете да виждате съдържимото след вход в сайта с юзър нейм и парола – реално, той е невидим за всички останали) и започваме работа. В полето “Коментари в профила” започва нашащата комуникация и общуване. След изтичане на абонамента Ви, профила остава с цялата си база данни, но се подновява за достъп след подняване на членството в сайта.

Име и фамилия

Телефон за обратна връзка

Вашето тегло

Височина (ръст)

Навършени години и активност в ежедневието - опишете Вашият ден

Със каква цел ще ползвате “Клубно членство”?
Със цел здравеСъс цел отслабванеСъс цел покачване на мускулна масаСъс клинична цел (поради оплакване и заболяване)Със комбинирана цел – общо подобряване на всички физиологични показатели

Във “Клубно членство” какво желаете да присъства като програми и разработки?
Изготвен само диетичен план на храненеИзготвен само кардио-фитнес планИзготвен само суплементарен планИзготвена диета със кардио фитнес стратегияИзготвяна диета със суплементарен планИзготвена диета, кардио-фитнес тренировки и суплементарен планИзготвена суплементарна програма със кардио фитнес стратегияИзберете най-доброто за моят казус

Вие сте:
ВсеядВегетарианецВеганФрукторианец

Какъв казус искате да разрешим, каква е целта?

Какъв тип диети сте спазвали за последно и кога? Опишете обем калории на диетата до този момент, разпределение на макронутриентите в обема калории, броя порции храна и количество на консумирата вода и соли.

За диетата изберете какъв вид протеин искате да присъствa:
Яйчен белтъкПилешко месоПуешко месоТелешко месоРиба и морски продуктиРастителен протеинИзберете най-доброто за моят казус

За диетата изберете какъв вид въглехидрати искате да присъстват:
Овесени ядкиОризКартофиПълнозърнест хлябЕлда, киноа, лимец и др.Макарони и друг вид тестени изделияМедПлодовеИзберете най-доброто за моят казус

За диетата изберете какъв вид мазнини искате да присъстват:
ЗехтинМаслиниАвокадоСурови ядки (лешник, кашу у др.)Изберете най-доброто за моят казус

За диетата изберете какъв вид млечни храни искате да присъстват:
ИзвараСиренеКашкавалМляко (прясно и/или кисело)Изберете най-доброто за моят казус

Колко порции храна за деня желаете да съдържа диетата Ви?
23456Изберете най-доброто за моят казус

Какъв тип кардио-фитнес програма сте спазвали за последно и кога? Опишете броя тренировки във седмицата, във кои дни са били, във коя часова зона са били и за в бъдеще как виждате нещата. Опишете какъв обем анаеробна и аеробна работа сте извършвали, какви видове упражнения сте изпълнявали, брой работни серии, брой работни повторения, почивки между сериите, вид кардио дейност и неговия времеви обем. Ако за първи път ще спортувате, във връзка с казуса – моля, опишете това.

За кардио-фитнес програмата изберете какъв вид натоварвания желаете да присъстват:

Кардио тренировки (работа с кростренажор, колело или бягаща пътека)Базови анаеробни упражнения (работа с дъмбел, щанга и лостове)Изолиращи анаеробни упражнения (работа с машини и скрипци)Изберете най-доброто за моят казус

Колко пъти в седмицата желаете да тренирате?
1234567Изберете най-доброто за моят казус

Какъв тип суплементарна програма сте спазвали за последно и кога? Опишете вид бленда на продукта, концентрацията на активна съставка и с какви други продукти сте правили стак програми на суплемнтиране. Ако ползвате лекарства, опишете ги тук.

За суплементарнаta програма изберете какъв вид хранителни добавки желаете да ползвате:

Запарки и билки (чай и сухи екстракти Yamamoto Nutrition)Тинктури (ботанически извлеци Yamamoto Nutrition)Капсули (екстракти, витамини и минерали Yamamoto Nutrition)Дражета (екстракти и омега мазнини Yamamoto Nutrition)Спортни формули (йоннофилтрирани и извлечени суровини Yamamoto Nutrition)Уелнес формули (продукти за здраве Yamamoto Nutrition)Изберете най-доброто за моят казус с продуктите Yamamoto Nutrition

Какъв времеви абонамент “Клубно членство” си избирате? Не забравяйте, че винаги през месец или полугодие може да закупувате план програми, както и тип “Клубно членство” – т.е. изборът Ви да е с мигриращ характер, спрямо конкретните ползи, които желаете да извлечете.

За 30 дена -12% отстъпка за продукти Yamamoto Nutrition!За 180 дена -15% отстъпка за продукти Yamamoto Nutrition!За 365 дена -20% за продукти Yamamoto Nutrition

Какъв тип “Клубно членство” си избирате?

Желаете ли индивидуални и допълнителни предложения да бъдат интегрирани във клубния Ви профил, който ще бъде изготвен за участието Ви във “Клубно членство? (участие на ментори и тесни други специалисти със своите собствени услуги; полезни аксесоари и материали по казуса;)

ДаНеИзберете най-доброто за моят казус

С попълването, изпращането и заявяването на “Клубно членство” чрез попълване на “Анкетна карта” и закупуване на вид абонамент, Вие се съгласяване със всички условия за ползване на услугата. Документи за целта са прикачени по-горе в страницата и автоматично се подписват от Вас в знак на декларирано съгласие!

*Снимка (тук прикачете Ваша профилна снимка) и всички видове изследвания, ако имате тук прикачете Вашите последни изследвания и епикризи:?

ДА ОБОБЩИМ:

Закупувайки клубно членство, Вие ще получите:

 • PVC карта за клубно членство и отстъпки за магазина (за времевия период на членството Ви)
 • личен профил в сайта
 • персонална диета
 • персонална кардио-фитнес програма
 • персонална суплементарна програма
 • възможност за поддържане на обратна връзка чрез коментари в профила

Това е уникална по рода си услуга, която дава гаранция на 100% за здравословни и трайни резултати. Причината – максимално правилно и точно калории за диетата, грамажи, комбинации храни и пропорции (стратегия) на макронутриентите. Кардио-фитнес програмата е съобразена с Вашето изходно ниво и цел. Суплементарната програмата – най-важната част, тя ще допълни всичко онова, което липсва или от което наистина имате нужда за прогрес и промяна.

Фитнес "Клубно членство"

Компания

Белчо Христов Услуги

Допълнителна информация

избери абонамент

, ,

1 отзив за “Клубно членство” за приятели – диета, кардио-фитнес програма, план прием на добавки + карта за отстъпки

 1. stanimira_raicheva_giurova

  Удивителна работа! Поръчах преди седмица своят едномесечен план просто от любопидство, но и заради нужда – аз съм диабетичка на инсулин. Останах и съм очаранова … всичко е подредено, пресметнато, визуализирано … Благодаря Ви г-н Христов и за отстъпките с картата. Поръчките стават бързо, лесно и зная какво да поръчам, което е най-важното.

  • Белчо Христов

   И аз благодаря Станимира! Добре сте дошла в “Клуба” 🙂

Добавяне на отзив

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории

ИНДИВИДУАЛНИ ПРОГРАМИ

ЗАПОЧНИ промяната сега!

НЕ допускай ГРЕШКИ! Ще имаш:

 • профил в сайта
 • достъп до коментари
 • онлайн инструкции и одитиране