Личен акаунт (Клубна карта) – Членство BelchoHristov.Com

Оценен 5.00 от 5, базирано на 1 потребителски оценки
(1 клиентски отзив)

39.99 лв.329.99 лв.

Клубното членство, с което ще получите профил, консултация за хранене, тренирови и суплементиране.

Изчистване
Искаш ли по-добра цена? Стани клубен член!

Описание

Всеки клубен член ще получи персонална консултация по темите хранене, спорт (фитнес и кардио дейност) и суплементиране. Всеки клубен член ще получи персонално и професионално онлайн досие, в което ще се събере информацията по посочения казус, цел и желание.

Всеки клубен член ще получи допълните отстъпки на всички продукти и услуги, които не са намалени, за срока на неговия абонамент, плюс платформа за кореспонденция със Белчо Христов, по време на клубното членство. Услуга, с която ще се осмислят Вашата диета, добавки и спорт – защото тук се предлагат работещи формули и стратегии! Искате ли да видите един примерен клиентски профил и всички негови ползи, които и Вие ще получите, освен отстъпките за магазина? Ok, вижте тук!

НАМАЛЕНИЯ
I-ВА КАТЕГОРИЯ
-5%
за месечен абонамент
НАМАЛЕНИЯ
II-РА КАТЕГОРИЯ
-15%
за месечен абонамент
НАМАЛЕНИЯ
III-ТА КАТЕГОРИЯ
-20%
за месечен абонамент

След като направите Вашата поръчка и изпратите данните, необходими за създаването Ви на профил, Вие ще получите физически картата за клубно членство. Ако Вашият абонамент изтече, картата остава за Вас, но профилът Ви ще бъде автоматично ъпдейтнат, след поръчка на нов абонамент.Други Ваши данни:1 отзив за Личен акаунт (Клубна карта) – Членство BelchoHristov.Com

 1. Оценено на 5 от 5

  Ася Андонова (Оторизиран отзив)

  Здравейте Белчо!

  Моят профил в сайта изглежда не просто чудесно, а фантастично! Благодаря за отстъпките за магазина, виждам моите специални предложиения и с оглед на препоръчките Ви, вече поръчах част от продуктите за моя план.

  • Белчо Христов

   Радвам се! 🙂

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.