fbpx

Фитнес “Клубно членство” – диета, кардио-фитнес програма, план прием на добавки + карта за отстъпки

Ревю на Белчо Христов

Фитнес “Клубно членство” – диета, кардио-фитнес програма, план прием на добавки + карта за отстъпки

Оценен 5.00 от 5, базирано на 5 потребителски оценки
(5 клиентски отзива)

83.99 806.99 

Клубна карта BelchoHristov.Com Ви осигурява индивидуално изготвени диета, кардио-фитнес, суплементарна програма и специални цени, чрез създаването на Ваш личен профил и акаунт в сайта.

Изчистване

Описание

Какво означава да притежавате клиентски частен профил?

Преди да разгледате как ще изглежда един ваш профил, тук в сайта, трябва да знаете какво ще съдържа той, а именно:

 • персонална хранителна стратегия (диета) – ако сте клинично здрави любители на спорта, диетите и добавките
 • персонална кардио-фитнес програма – ако сте клинично здрави любители на спорта, диетите и добавките
 • персонална суплементарна програма – ако сте клинично здрави любители на спорта, диетите и добавките

Цялата база информация ще се съдържа именно във Вашия личен и частен профил (достъп до него ще имате чрез регистрация в сайта, на база на която ще Ви бъдат осигурени достъп и времеви период за достъп, съгласно избраната от Вас времева абонаментна програма), в който ще водим и нашата кореспонденция. Физически отделно, “Клубна карта BelchoHristov.Com” е валидна за отстъпки, както за Вашите онлайн или офлайн заявки (всеки регистриран потребител ще вижда своите скрити по-ниски цени). Моля, запознайте се съдържанието и информацията за цялостната услуга и нейните ползи в следващите редове, както и вижте реални хора, доволни вече клиенти на услуга:

Как за започнем работа онлайн по тази страхотна услуга: СТЪПКА #1

Направете регистрация в сайта. Изберете Ваш юзър нейм и парола.

Как да поръчаме абонамент: СТЪПКА #2

От полето “Избери абонамент” тук в този линк, ръчно маркирайте вашето решение. Предлагат са 30, 180 и 365 дневни абонаменти.

Како следва след като направите регистрация и поръчка: СТЪПКА #3

Попълнете и изпратете нужната информация, на база на която ще се изготвят програмите ви! Всички данни се пазят и съхраняват коректно, а всички насоки са индивидуални и на 100% работещи.

Какво следва от тук нататък: СТЪПКА #4

След като се изгради Вашия профил, той ще изглежда сходно (специално всеки индивидуален казус дори е в пъти по-добре визуализиаран), изпращам личния Ви линк, за да го огледаде (ще можете да виждате съдържимото след вход в сайта с юзър нейм и парола – реално, той е невидим за всички останали) и започваме работа. В полето “Коментари в профила” започва нашащата комуникация и общуване. След изтичане на абонамента Ви, профила остава с цялата си база данни, но се подновява за достъп след подняване на членството в сайта.


Ако във файловете се съдържат епикризи, т.е. имате доказан проблем, оплакване или заболяване, Фитнес "Клубно членство" не е за Вас! Изберете или Уелнес, VIP или ULTRA VIP 24/7 пакета от услуги по-долу.

ДА ОБОБЩИМ:

Закупувайки клубно членство, Вие ще получите:

 • PVC карта за клубно членство и отстъпки за магазина (за времевия период на членството Ви)
 • личен профил в сайта
 • персонална диета
 • персонална кардио-фитнес програма
 • персонална суплементарна програма
 • възможност за поддържане на обратна връзка чрез коментари в профила

Това е уникална по рода си услуга, която дава гаранция на 100% за здравословни и трайни резултати. Причината – максимално правилно и точно калории за диетата, грамажи, комбинации храни и пропорции (стратегия) на макронутриентите. Кардио-фитнес програмата е съобразена с Вашето изходно ниво и цел. Суплементарната програмата – най-важната част, тя ще допълни всичко онова, което липсва или от което наистина имате нужда за прогрес и промяна.

Ако страдате от заболяване или имате конретно оплакване, свързано с Вашето уелнес състояние, моля – не закупувайте Фитнес “Клубно членство”, а уелнес пакетът – Уелнес “Клубно членство”! При клиничните казуси обемът работа е различен, отговорността по-голяма и затова, ако искате да сте уелнес член, заповядайте през тази втора опция. Тя също включва диета, кардио-фитнес програма и суплементиране.

Уелнес клубно членство:

Компания

Blecho Hristov

Допълнителна информация

избери абонамент

, ,

5 отзива за Фитнес “Клубно членство” – диета, кардио-фитнес програма, план прием на добавки + карта за отстъпки

 1. Оценено на 5 от 5

  Ася Андонова (Оторизиран отзив)

  Здравейте Белчо!

  Моят профил в сайта изглежда не просто чудесно, а фантастично! Благодаря за отстъпките за магазина, виждам моите специални предложиения и с оглед на препоръчките Ви, вече поръчах част от продуктите за моя план.

  • Белчо Христов

   Радвам се! 🙂

 2. Оценено на 5 от 5

  donka0506 (Оторизиран отзив)

  Здравейте!
  Имам си личен профил в сайта от двадесетина дена. В сайт, в който има невероятно много ценна информация, поднесена по изключително професионален начин.
  Това със сигурност е най-доброто ми решение за моето здраве, за моето самочувствие!
  Тук, получавам конкретни насоки за моето хранене, изготвени от истински професионалист! Не са за пренебрегване и отстъпките от цените на много от продуктите, предлагани в сайта. А най-хубавото е, че винаги получавам лична консултация, а изборът, който се прави е съобразен с мен и моите потребности.
  Не знам друго място, където да се чувствам толкова специална и важна! Вниманието, което съм получавала и получавам ме мотивира да се справям с моите цели.
  Тук, в личния си профил, има място за всички въпроси, които ме вълнуват. И никога не закъсняват отговорите!
  Това е лично и прекрасно място за достигане на цели и желания, свързани със здраве, начин на живот и самочувствие! Едно място, където може и да си помрънкам и да получа разбиране и окуражаване!
  Благодаря от сърце, Белчо!!!

  • Белчо Христов

   Няма за какво, Донка! Аз благодаря! 🙂

 3. Оценено на 5 от 5

  mihailpetkov (Оторизиран отзив)

  Няма по-добра инвестиция от здравето. Клубната карта от Белчо Христов означава именно здраве, енергия и добра спортна форма. Всичко това е на изключително достъпна цена. Ако се доверявате на професионоализма, този продукт е за вас.

  • Белчо Христов

   Благодаря за отзива! 🙂

 4. Оценено на 5 от 5

  liuboslavaaa (Оторизиран отзив)

  Изключително ми е приятно да изразя благодарността си към Белчо Христов тук пред вас ,всички читатели на сайта belchohristov.com!
  Страхотен професионалист и човек, от години аз и моят приятел Антон Димитров се доверяваме само на него!!! Ползвали сме услугите му и резултатите винаги са били невероятни. Благодарим ти Белчо за усърдието, лекотата и професионализма ,с които ни впечатляваш всеки път! Ти си скъп приятел за нас!!!

  • Белчо Христов

   Много ти/ви благодаря скъпи мои Люба и Тони! Вие сте чудесен пример за млади хора, които инвестират време и полагат много, за да сте здрави, сияйни и красиви! Бъдете все така хубави хора, а аз с каквото мога, винаги ще ви помогам, с най-голямо удоволствие!

 5. Оценено на 5 от 5

  dimo.iv (Оторизиран отзив)

  Белчо е доказан професионалист, на когото може да се има доверие. Чрез индивидуалния подход към клиента услугата му няма алтернатива и е насочена към всеки желаещ да инвестира в своето здраве и да постигне трайни резултати.

  • Белчо Христов

   Благодаря!

Желаете да оставите коментар и рейтинг?

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории