ПРЕМИУМ “Клубно членство” – Индивидуални програми

Ревю на Белчо Христов

ПРЕМИУМ “Клубно членство” – Индивидуални програми

(5 клиентски отзива)

400.00 лв.2,100.00 лв.

Клубна карта BelchoHristov.Com Ви осигурява индивидуално изготвени диета, кардио-фитнес, суплементарна програма и специални цени, чрез създаването на Ваш личен профил и акаунт в сайта.

Описание

Какво е ``Клубно членство``

Ти искаш да имаш програми, кореспонденция с ментор, резултати, съвети и насоки и дори персонален треньор с опит за провеждане на тренировки, дори и онлайн, нали така?

За да се получи твоето желание реалност, каквото е мотото ми ``Thoughts become things``, аз създадох за ТЕБ ``Клубно членство``!

Ще притежаваш собствен профил в сайта и 3 прекрасни индивидуално създадени за теб програми. Ще проследяваме процеса със снимки, ще следим разликите в кг и см, ще правим одити и анализи с ТЕБ, ще следим медицинските показатели и т.н.

За да е възможно всичко това, на ТЕБ ти трябва профил в сайта и ТОП ментор зад гърба ТИ! Да - това е ``Клубно членство``!

ИНДИВИДУАЛНИ ПРОГРАМИ

След като заявиш и закупиш своят избор на абонамент ``Клубно членство``, в твоят клубен профил, който ще изградя специално за ТЕБ, там ще те очаква анкетна карта. Това е моят въпросник, на база на който получавам всичко необходимо, за да изградя най-доброто за ТЕБ и казусът ТИ!

Можеш да добавиш (споделиш) и медицинкси изследвания, епикризи - ако имаш проблемно състoяние, аз ще ти помогна, защото съм биолог!

Достъпът до профила е лесен и удобен, както през мобилен телефон, така и през таблет и настолен компютър. Всички програми са анимирани!

Диетата направена за ТЕБ е, за да се чувстваш отлично, кардио-фитнес програмата изготвена за ТЕБ е, за да изглеждаш различно, а моя подарък за ТЕБ - суплементарната програма, за да си здрав!

ТВОЕТО ЗДРАВЕ Е ВАЖНО ЗА МЕН!

Всички програми в клубния ТИ профил са индивидуални. Но за да ти дам всичко, на което съм способен, аз мога да проследя и твоето уелнес развитие.

Ако имаш лош холестерол - ще ТИ помогна! Ако страдаш от високи стойности на кръвната захар - ще ТИ помогна! Ако имаш други оплаквания, като опорно-ставни проблеми, мускулна дистрофия или здравословни оплаквания - аз ще ТИ помогна!

Проследяването на медицинските ти резултати е желателно, на всеки 30 или 60 дена. Затова ``Клубно членство`` съдържа в твоят профил секция ``Медико-Лабораторни показатели``.

КОРЕСПОНДЕНЦИЯ С МЕН ЦЕЛИ 30, 180 ИЛИ 360 ДЕНА!

ТИ няма да си сам! Твоят клубен профил позволява да общуваш с мен, да споделяш как изготвените за ТЕБ програми ти влияят, как се чувстваш, какво да правиш в различни ситуации ... Това е моята менторска част.

ОДИТ И АНАЛИЗИ НА ВСЕКИ 7 ИЛИ 30 ДЕНА

В твоят профил аз ще нанасям ТВОЕТО развитие. Ако си правиш снимки - ще ги качвам в галерия. Ако си правиш замервания със метърче - ще ТИ изготвя графики! Ако си следиш теглото, базовия метаболитен индекс и подкожните мазнини, водното съдържание - аз ще ТИ правя диаграми.

Всичко това е за да се почувстваш специален и в най-добри ръце!

КАКВО СЛЕДВА СЛЕД ПОРЪЧКАТА НА ``КЛУБНО ЧЛЕНСТВО``?

Веднага ще ТИ се обадя, за да ТИ благодаря за доверието. И споделя какви са стъпките, за да го реализиарам, а именно:

- ще подготвя твоят клубен профил;

- ще ти прикача във него анкетната карта, за индивидуализиране на програмите;

- ще ти дам достъп до профила, за да попълниш своят собствен въпросник;

- ще ти изградя работещите програми;

- ще обсъдим преди дата старт неяснотите и ще отговоря на всички въпроси;

- започваме изпълнение, поддържаме кореспонденция и на всеки одит, надграждаме програмите - през 7 или 30 дена;

Това е! А сега ...

Допълнителна информация

избери абонамент

, ,

Компания

Белчо Христов Услуги

5 отзива за ПРЕМИУМ “Клубно членство” – Индивидуални програми

 1. Ася Андонова (потвърден клиент)

  Здравейте Белчо!

  Моят профил в сайта изглежда не просто чудесно, а фантастично! Благодаря за отстъпките за магазина, виждам моите специални предложиения и с оглед на препоръчките Ви, вече поръчах част от продуктите за моя план.

  • Белчо Христов

   Радвам се! 🙂

 2. donka0506 (потвърден клиент)

  Здравейте!
  Имам си личен профил в сайта от двадесетина дена. В сайт, в който има невероятно много ценна информация, поднесена по изключително професионален начин.
  Това със сигурност е най-доброто ми решение за моето здраве, за моето самочувствие!
  Тук, получавам конкретни насоки за моето хранене, изготвени от истински професионалист! Не са за пренебрегване и отстъпките от цените на много от продуктите, предлагани в сайта. А най-хубавото е, че винаги получавам лична консултация, а изборът, който се прави е съобразен с мен и моите потребности.
  Не знам друго място, където да се чувствам толкова специална и важна! Вниманието, което съм получавала и получавам ме мотивира да се справям с моите цели.
  Тук, в личния си профил, има място за всички въпроси, които ме вълнуват. И никога не закъсняват отговорите!
  Това е лично и прекрасно място за достигане на цели и желания, свързани със здраве, начин на живот и самочувствие! Едно място, където може и да си помрънкам и да получа разбиране и окуражаване!
  Благодаря от сърце, Белчо!!!

  • Белчо Христов

   Няма за какво, Донка! Аз благодаря! 🙂

 3. mihailpetkov (потвърден клиент)

  Няма по-добра инвестиция от здравето. Клубната карта от Белчо Христов означава именно здраве, енергия и добра спортна форма. Всичко това е на изключително достъпна цена. Ако се доверявате на професионоализма, този продукт е за вас.

  • Белчо Христов

   Благодаря за отзива! 🙂

 4. liuboslavaaa (потвърден клиент)

  Изключително ми е приятно да изразя благодарността си към Белчо Христов тук пред вас ,всички читатели на сайта belchohristov.com!
  Страхотен професионалист и човек, от години аз и моят приятел Антон Димитров се доверяваме само на него!!! Ползвали сме услугите му и резултатите винаги са били невероятни. Благодарим ти Белчо за усърдието, лекотата и професионализма ,с които ни впечатляваш всеки път! Ти си скъп приятел за нас!!!

  • Белчо Христов

   Много ти/ви благодаря скъпи мои Люба и Тони! Вие сте чудесен пример за млади хора, които инвестират време и полагат много, за да сте здрави, сияйни и красиви! Бъдете все така хубави хора, а аз с каквото мога, винаги ще ви помогам, с най-голямо удоволствие!

 5. dimo.iv (потвърден клиент)

  Белчо е доказан професионалист, на когото може да се има доверие. Чрез индивидуалния подход към клиента услугата му няма алтернатива и е насочена към всеки желаещ да инвестира в своето здраве и да постигне трайни резултати.

  • Белчо Христов

   Благодаря!

Добавяне на отзив