fbpx

Фитнес “Клубно членство” – диета, кардио-фитнес програма, план прием на добавки + карта за отстъпки

Ревю на Белчо Христов
Промоция!

Фитнес “Клубно членство” – диета, кардио-фитнес програма, план прием на добавки + карта за отстъпки

Оценен 5.00 от 5, базирано на 5 потребителски оценки
(5 клиентски отзива)

75.99 564.99 

Клубна карта BelchoHristov.Com Ви осигурява индивидуално изготвени диета, кардио-фитнес, суплементарна програма и специални цени, чрез създаването на Ваш личен профил и акаунт в сайта.

Изчистване

Описание

Какво означава да притежавате клиентски частен профил?

Преди да разгледате как ще изглежда един ваш профил, тук в сайта, трябва да знаете какво ще съдържа той, а именно:

 • персонална хранителна стратегия (диета) – ако сте клинично здрави любители на спорта, диетите и добавките
 • персонална кардио-фитнес програма – ако сте клинично здрави любители на спорта, диетите и добавките
 • персонална суплементарна програма – ако сте клинично здрави любители на спорта, диетите и добавките

Цялата база информация ще се съдържа именно във Вашия личен и частен профил (достъп до него ще имате чрез регистрация в сайта, на база на която ще Ви бъдат осигурени достъп и времеви период за достъп, съгласно избраната от Вас времева абонаментна програма), в който ще водим и нашата кореспонденция. Физически отделно, “Клубна карта BelchoHristov.Com” е валидна за отстъпки, както за Вашите онлайн или офлайн заявки (всеки регистриран потребител ще вижда своите скрити по-ниски цени). Моля, запознайте се съдържанието и информацията за цялостната услуга и нейните ползи в следващите редове, както и вижте реални хора, доволни вече клиенти на услуга:

Как за започнем работа онлайн по тази страхотна услуга: СТЪПКА #1

Направете регистрация в сайта. Изберете Ваш юзър нейм и парола.

Как да поръчаме абонамент: СТЪПКА #2

От полето “Избери абонамент” тук в този линк, ръчно маркирайте вашето решение. Предлагат са 30, 180 и 365 дневни абонаменти.

Како следва след като направите регистрация и поръчка: СТЪПКА #3

Попълнете и изпратете нужната информация, на база на която ще се изготвят програмите ви! Всички данни се пазят и съхраняват коректно, а всички насоки са индивидуални и на 100% работещи.

Какво следва от тук нататък: СТЪПКА #4

След като се изгради Вашия профил, той ще изглежда сходно (специално всеки индивидуален казус дори е в пъти по-добре визуализиаран), изпращам личния Ви линк, за да го огледаде (ще можете да виждате съдържимото след вход в сайта с юзър нейм и парола – реално, той е невидим за всички останали) и започваме работа. В полето “Коментари в профила” започва нашащата комуникация и общуване. След изтичане на абонамента Ви, профила остава с цялата си база данни, но се подновява за достъп след подняване на членството в сайта.

Име и фамилия

Телефон за обратна връзка

Вашето тегло

Височина (ръст)

Навършени години и активност в ежедневието - опишете Вашият ден

Със каква цел ще ползвате “Клубно членство”?
Със цел здравеСъс цел отслабванеСъс цел покачване на мускулна масаСъс клинична цел (поради оплакване и заболяване)Със комбинирана цел – общо подобряване на всички физиологични показатели

Във “Клубно членство” какво желаете да присъства като програми и разработки?
Изготвен само диетичен план на храненеИзготвен само кардио-фитнес планИзготвен само суплементарен планИзготвена диета със кардио фитнес стратегияИзготвяна диета със суплементарен планИзготвена диета, кардио-фитнес тренировки и суплементарен планИзготвена суплементарна програма със кардио фитнес стратегияИзберете най-доброто за моят казус

Вие сте:
ВсеядВегетарианецВеганФрукторианец

Какъв казус искате да разрешим, каква е целта?

Какъв тип диети сте спазвали за последно и кога? Опишете обем калории на диетата до този момент, разпределение на макронутриентите в обема калории, броя порции храна и количество на консумирата вода и соли.

За диетата изберете какъв вид протеин искате да присъствa:
Яйчен белтъкПилешко месоПуешко месоТелешко месоРиба и морски продуктиРастителен протеинИзберете най-доброто за моят казус

За диетата изберете какъв вид въглехидрати искате да присъстват:
Овесени ядкиОризКартофиПълнозърнест хлябЕлда, киноа, лимец и др.Макарони и друг вид тестени изделияМедПлодовеИзберете най-доброто за моят казус

За диетата изберете какъв вид мазнини искате да присъстват:
ЗехтинМаслиниАвокадоСурови ядки (лешник, кашу у др.)Изберете най-доброто за моят казус

За диетата изберете какъв вид млечни храни искате да присъстват:
ИзвараСиренеКашкавалМляко (прясно и/или кисело)Изберете най-доброто за моят казус

Колко порции храна за деня желаете да съдържа диетата Ви?
23456Изберете най-доброто за моят казус

Какъв тип кардио-фитнес програма сте спазвали за последно и кога? Опишете броя тренировки във седмицата, във кои дни са били, във коя часова зона са били и за в бъдеще как виждате нещата. Опишете какъв обем анаеробна и аеробна работа сте извършвали, какви видове упражнения сте изпълнявали, брой работни серии, брой работни повторения, почивки между сериите, вид кардио дейност и неговия времеви обем. Ако за първи път ще спортувате, във връзка с казуса – моля, опишете това.

За кардио-фитнес програмата изберете какъв вид натоварвания желаете да присъстват:

Кардио тренировки (работа с кростренажор, колело или бягаща пътека)Базови анаеробни упражнения (работа с дъмбел, щанга и лостове)Изолиращи анаеробни упражнения (работа с машини и скрипци)Изберете най-доброто за моят казус

Колко пъти в седмицата желаете да тренирате?
1234567Изберете най-доброто за моят казус

Какъв тип суплементарна програма сте спазвали за последно и кога? Опишете вид бленда на продукта, концентрацията на активна съставка и с какви други продукти сте правили стак програми на суплемнтиране. Ако ползвате лекарства, опишете ги тук.

За суплементарнаta програма изберете какъв вид хранителни добавки желаете да ползвате:

Запарки и билки (чай и сухи екстракти)Тинктури (ботанически извлеци)Капсули (екстракти, витамини и минерали)Дражета (екстракти и омега мазнини)Спортни формули (йоннофилтрирани и излвечени суровини)Уелнес формули (продукти за здраве)Изберете най-доброто за моят казус

Какъв времеви абонамент “Клубно членство” си избирате? Не забравяйте, че винаги през месец или полугодие може да закупувате план програми, както и тип “Клубно членство” – т.е. изборът Ви да е с мигриращ характер, спрямо конкретните ползи, които желаете да извлечете.

За 30 денаЗа 180 денаЗа 365 дена

Какъв тип “Клубно членство” си избирате?

Фитнес “Клубно членство” (при клинично здрав организъм)Уелнес “Клубно членство” (при проблемно състояние и заболяване)ВИП 24/7 “Клубно членство” (за клинично здрави хора и такива с проблемно състояние, които желаят обратна връзка с ментора в рамките на абонамента)

Желаете ли индивидуални и допълнителни предложения да бъдат интегрирани във клубния Ви профил, който ще бъде изготвен за участието Ви във “Клубно членство? (участие на ментори и тесни други специалисти със своите собствени услуги; полезни аксесоари и материали по казуса;)

ДаНеИзберете най-доброто за моят казус

С попълването, изпращането и заявяването на “Клубно членство” чрез попълване на “Анкетна карта” и закупуване на вид абонамент, Вие се съгласяване със всички условия за ползване на услугата. Документи за целта са прикачени по-горе в страницата и автоматично се подписват от Вас в знак на декларирано съгласие!

*Снимка (тук прикачете Ваша профилна снимка) и всички видове изследвания, ако имате тук прикачете Вашите последни изследвания и епикризи:?

ДА ОБОБЩИМ:

Закупувайки клубно членство, Вие ще получите:

 • PVC карта за клубно членство и отстъпки за магазина (за времевия период на членството Ви)
 • личен профил в сайта
 • персонална диета
 • персонална кардио-фитнес програма
 • персонална суплементарна програма
 • възможност за поддържане на обратна връзка чрез коментари в профила

Това е уникална по рода си услуга, която дава гаранция на 100% за здравословни и трайни резултати. Причината – максимално правилно и точно калории за диетата, грамажи, комбинации храни и пропорции (стратегия) на макронутриентите. Кардио-фитнес програмата е съобразена с Вашето изходно ниво и цел. Суплементарната програмата – най-важната част, тя ще допълни всичко онова, което липсва или от което наистина имате нужда за прогрес и промяна.

Ако страдате от заболяване или имате конретно оплакване, свързано с Вашето уелнес състояние, моля – не закупувайте Фитнес “Клубно членство”, а уелнес пакетът – Уелнес “Клубно членство”! При клиничните казуси обемът работа е различен, отговорността по-голяма и затова, ако искате да сте уелнес член, заповядайте през тази втора опция. Тя също включва диета, кардио-фитнес програма и суплементиране.

Уелнес клубно членство:

Компания

Blecho Hristov

Допълнителна информация

избери абонамент

, ,

5 отзива за Фитнес “Клубно членство” – диета, кардио-фитнес програма, план прием на добавки + карта за отстъпки

 1. Оценено на 5 от 5

  Ася Андонова (потвърден клиент)

  Здравейте Белчо!

  Моят профил в сайта изглежда не просто чудесно, а фантастично! Благодаря за отстъпките за магазина, виждам моите специални предложиения и с оглед на препоръчките Ви, вече поръчах част от продуктите за моя план.

  • Белчо Христов

   Радвам се! 🙂

 2. Оценено на 5 от 5

  donka0506 (потвърден клиент)

  Здравейте!
  Имам си личен профил в сайта от двадесетина дена. В сайт, в който има невероятно много ценна информация, поднесена по изключително професионален начин.
  Това със сигурност е най-доброто ми решение за моето здраве, за моето самочувствие!
  Тук, получавам конкретни насоки за моето хранене, изготвени от истински професионалист! Не са за пренебрегване и отстъпките от цените на много от продуктите, предлагани в сайта. А най-хубавото е, че винаги получавам лична консултация, а изборът, който се прави е съобразен с мен и моите потребности.
  Не знам друго място, където да се чувствам толкова специална и важна! Вниманието, което съм получавала и получавам ме мотивира да се справям с моите цели.
  Тук, в личния си профил, има място за всички въпроси, които ме вълнуват. И никога не закъсняват отговорите!
  Това е лично и прекрасно място за достигане на цели и желания, свързани със здраве, начин на живот и самочувствие! Едно място, където може и да си помрънкам и да получа разбиране и окуражаване!
  Благодаря от сърце, Белчо!!!

  • Белчо Христов

   Няма за какво, Донка! Аз благодаря! 🙂

 3. Оценено на 5 от 5

  mihailpetkov (потвърден клиент)

  Няма по-добра инвестиция от здравето. Клубната карта от Белчо Христов означава именно здраве, енергия и добра спортна форма. Всичко това е на изключително достъпна цена. Ако се доверявате на професионоализма, този продукт е за вас.

  • Белчо Христов

   Благодаря за отзива! 🙂

 4. Оценено на 5 от 5

  liuboslavaaa (потвърден клиент)

  Изключително ми е приятно да изразя благодарността си към Белчо Христов тук пред вас ,всички читатели на сайта belchohristov.com!
  Страхотен професионалист и човек, от години аз и моят приятел Антон Димитров се доверяваме само на него!!! Ползвали сме услугите му и резултатите винаги са били невероятни. Благодарим ти Белчо за усърдието, лекотата и професионализма ,с които ни впечатляваш всеки път! Ти си скъп приятел за нас!!!

  • Белчо Христов

   Много ти/ви благодаря скъпи мои Люба и Тони! Вие сте чудесен пример за млади хора, които инвестират време и полагат много, за да сте здрави, сияйни и красиви! Бъдете все така хубави хора, а аз с каквото мога, винаги ще ви помогам, с най-голямо удоволствие!

 5. Оценено на 5 от 5

  dimo.iv (потвърден клиент)

  Белчо е доказан професионалист, на когото може да се има доверие. Чрез индивидуалния подход към клиента услугата му няма алтернатива и е насочена към всеки желаещ да инвестира в своето здраве и да постигне трайни резултати.

  • Белчо Христов

   Благодаря!

Добавяне на отзив

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории