Курсове за диетолог и персонален фитнес треньор

Ревю на Белчо Христов

Курсове за диетолог и персонален фитнес треньор

(3 клиентски отзива)

599.99 лв.3,999.99 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Всички обучения са индивидуални и се провеждат във време удобно за Вас, без да се съобразявате с работни групи и дати! Всеки успешно завършил Мастър клас обучението курсист получава официален документ – лиценз, лична препоръка към работодател и много знания!

Изчистване
на 12 вноски по 59.00 лв.

Описание

КАКВО Е МАСТЕР И УЕЛНЕС КЛАС В ОБУЧЕНИЯТА?

 • Уелнес клас: обучения насочени изцяло към физически лица, обикновени хора, които желаят да разберат как да се хранят и спортуват правилно. Обучения насочени изцяло за лични и семейни нужди.
 • Мастер клас: обучения насочени изцяло към професионални (юридически) лица, които желаят да разберат как се изготяват хранителни концепции при работа с реални хора (клиенти), кардио-фитнес програми и бонус – маркетинг стратегия за един успешен работещ модел на бизнес (ноу-хау).

КАКВО ПРЕДСТАВЯЛВАТ ОБУЧЕНИЯТА?

Независимо вида (типа обучение – мастер клас или уелнес обучения) на обученията, те Ви дават възможност за индивидуални занимания с мен, Белчо Христов. Т.е. аз не работа в групи (изключения правят някои уелнес обучения, но след предварителна уговорка). Всеки успешно завършил обучението курсист от мастър класовете, получава официален документ – лиценз (от името на моята компания BelchoHristov.Com), лична препоръка към работодател (aко курсистът пожелае) и много практически познания по избрания модул.

Кой може да се запише за курс?

Това може да е всеки, който има навършени 18 години! Или този, който иска професионално (като юридическо лице) да се развива и занимава с дейноста фитнес треньор и диетолог или този който иска да повиши своето IQ във сферата на фитнес тренировките и храненето. Курсът е знание, а знанието – сила! А аз като биолог споделям именно тези похвати и знания на всеки – индивидуално.

Тези познания ще ви дадат пълното право да:

 • изготвяте тренировъчни фитнес програми на фитнес клиенти, приятели или познати или за Вас самите
 • изготвяте хранителни програми (диети) на фитнес клиенти, прятели или познати или за Вас самите
 • изготвяте фитнес планове и хранителни програми на фитнес клиенти, приятели и познати или за Вас самите
 • да тренирате персонално Ваши клиенти и/или познати (ако изберете Мастер клас практикума например отделно, като модул)

Кога можете да се запишете на курс?

По всяко време. Курсовете се провеждат всяка седмица и са на 100% индивидуални! Имайте на предвид, че всеки записал курист или просто желаещ, ще получи предварително учебни материали. Тези учебни материали ще Ви бъдат чудесно и полезно ръководство за встъпване към материята. По време на самото Ви обучение, няма да получите диктовка и скучна материя! Вие ще получите знания, как да съставяте менюта на хранене, на тренировки, как да тренирате клиентите си персонално! Т.е. след обучението, независимо по кой модул – уелнес или мастер клас, Вие ще знаете как!

Работи ли този модел на обучения?

Да! Това всъщност е единственият начин, освен индивидуалното и персонално внимание, по който материята бива разбрана, асимилирана и отработена. Останалото – самите знания и надграждане Ви уверявам, че до ден днешен са приоритет в моята работа, да развивам и надграждам! Човек се учи наистина, докато е жив.

Какви са кадрите, които излизат от такова обучение?

Ако обучението е Мастър клас – изключително добре обучени и готови да помагат на всички, които имат нужда от правилни и работещи съвети. Защо смятам, че съветите са работещи – защото аз споделям своето познание по биология и своят практически опит като лидер на уелнес и фитнес компании.

Именно липсата на обучения и информация е причина 90% от клиентите на фитнес залите да не тренират правилно и да се хранят, меко казано … объркано. Помогнете им и превърнете фитнес треньорството и диетологията във Ваша професия и поприще. Аз ще Ви покажа как! А за всички физически лица – на вас ще помогна на пренесете познанията в дома, офиса и нявсякъде, където живеете, за да го правите най-правилно!

Получавате ли документ, лиценз?

Да! Дипломата е валиден документ, със свой собствен номер, мокър печат и мой личен подпис. Дипломата е официален документ, към който се издава данъчна фактура.

Кой ще Ви признае дипломата?

Ако чакате това да се случи, никога няма да постъпите на работа! Никога! Признанието се изгражда и доказва във времето. Във света не съществува термина “световнопризната диплома” … Да, има популярни, има реномирани школи … но … какво от това?! Как ще Ви се признае документа, как ще заеме длъжност? Всъщност, Вас ви интересува това! Аз предлагам на всички мои студенти възможност да получат лична препоръка от мен, в писмена форма, когато кандидатствате на работа. Т.е. аз ще предоставя на Вашият работодател моите лични впечатления от Вас, качествата Ви, знанията Ви и бъдещите възможности, от името на бранда BelchoHristov.Com. Коя друга компания го прави това? А ако искате да развиете частната сфера – аз ще Ви кажа как да трупате активи! Отново от споделен личен опит.

Продължителност на обученията: курсът за диетолог е с продължителност 3 работни дена, този за диетолог и фитнес треньор 5, а практическата част 1 ден.

Всички курсисти поучават сертификата си или лично (ако обучението е проведено физически, на място в магазина на компанията ми) или се изпраща по куриер, на физически адрес, ако обучението е проведено онлайн. И двата модула на обучение (с изключение на практическата част) се провеждат еднакво добре.

Практикумът – това да знаете как да тренирате и пазите правилно клиента си, докато го тренирате, се извършва само и единствено физически и на място във фитнес зала.

За всички обучения, получавате данъчна фактура (оригинал – дори и за физическа лица)! Всички обучения могат да бъдат насочени и просто обуечение в посока правилна хранене в семейството, спорт и т.н.

Т.е. обученията не са само за професионални треньори, а за всички хора, които просто искат да знаят как.

Компания

Белчо Христов Услуги

Допълнителна информация

избери обучение (модул и степен)

Курс (обучение) по кардио-фитнес тренировки (теория Уелнес клас), Курс (обучение) по хранене (теория Уелнес клас), Курс (обучение) по хранене и спорт (теория Уелнес клас), Курс зa персонален фитнес треньор (теория Мастер клас), Курс за диетолог (теория Мастер клас), Курс за диетолог и фитнес треньор (теория Мастер клас), Курс фитнес треньор (практика Мастер клас)

3 отзива за Курсове за диетолог и персонален фитнес треньор

 1. nikolaia199537 (потвърден клиент)

  Здравейте!
  Казвам се Николай, на 23 години съм и живея в София. Спорта винаги е имал силно присъствие в моя живот, но едва преди няколко седмици, предприех малко по-сериозна стъпка, записвайки се на курса за Диетолог и Персонален фитнес треньор ръководен от Г-н Христов.
  От записването ми до момента са изминали само няколко лекции, ако мога да ги нарека така, но смело мога да твърдя, че това беше инвестиция, която наистина си заслужаваше!
  Белчо е изключително интелигентен човек с богати познания в много сфери.
  По време на всяка среща разглеждаме реални казуси и примери, обсъждаме възможности и решения за всеки един от проблемите, пред които сме изправени. Обсъждаме какво работи, какво не работи и по-важното – Защо конкретни стратегии работят в един случай, а не работят в друг, как работят и пр.
  Процесът е интересен защото, Г-н Христов на свой ред поднася интересни аргументи и гледни точки, което създава един интересен диалог, благодарение на който винаги има какво да се научи.

  • Белчо Христов (потвърден клиент)

   Благодаря Ники! 🙂

 2. silviq_galinovaaa

  Здравейте! Казвам се Силвия, на 27 години съм и живея във Варна. Запалих се по фитнеса преди 4 години, тренирам редовно и от там и започнаха въпросите и интереса ми към правилното хранене, което е много важно и си заслужава да му се обърне специално внимание.

  От известно време обмислях да се запиша на курс и се радвам, че избрах именно този за Диетолог, ръководен от г-н Белчо Христов специалист в тази област. Как го избрах ли? Повярвайте ми интересувах се много и всички ме съветваха, че това е човека който, ще ме научи на всичко което ме интересува.

  Запивайки се, при срещата ми с г-н Христов, веднага разбрах, че съм на правилното място и нямах търпение да започнат лекциите. Беше ми изключително приятно и интересно, защото той има голям опит и ми помогна да разбера смисъла на правилното хранете и колко е важно то за нас. Разглеждахме най-различни казуси и начини на приложение на различни стратегии при хора с различни нужди. Много съм благодарна и за съветите които ми даде. Един страхотен учител и професионалист в лицето на Белчо Христов.

  • Белчо Христов (потвърден клиент)

   Благодаря ти Силвия! 🙂

 3. rado28

  Казвам се Радостин Стоянов от Нова Загора и 16 – 17г. се занимавам с фитнес, но с течение на времето исках все повече да задълбая в тази наука. Да казвам наука, защото си е така. Доверих се на Г-н Христов, като го избрах за свой ментор. Обучението, което той предлага се основава на решаване на казуси изцяло от практиката и това ми хареса особено, че в хода на занятията се създават реално работещи тренировъчни и хранителни режими. След завършването на курса смело мога да заявя, че вече бих се нагърбил с отговорността да създавам хранителни и тренировъчни режими и знам, че те са работещи.
  Така че ако има, а то със сигурност има желаещи да задълбаят в тази наука доверете се на Г-н Христов и го изберете за свой наставник в това начинание! Успех Ви желая бъдещи студенти и здраве на вас Г-н Христов!

  • Белчо Христов (потвърден клиент)

   Много, силно, благодаря!

Добавяне на отзив

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории

ИНДИВИДУАЛНИ ПРОГРАМИ

ЗАПОЧНИ промяната сега!

НЕ допускай ГРЕШКИ! Ще имаш:

 • профил в сайта
 • достъп до коментари
 • онлайн инструкции и одитиране