Курсове за диетолог и персонален фитнес треньор

499.99 лв.1,499.99 лв.

Всички обучения са индивидуални и се провеждат във време удобно за Вас, без да се съобразявате с работни групи и дати! Всеки успешно завършил успешно обучението курсист получава официален документ – лиценз, лична препоръка към работодател и много знания!

Описание

Всички обучения Ви дават възможност за индивидуални занимания, а не работа в групи. Всеки успешно завършил обучението курсист получава официален документ – лиценз, лична препоръка към работодател и много практически познания по избрания модул.

Кой може да се запише за курс? Това може да е всеки, който има навършени 18 години! Или този, който иска професионално да се развива и занимава с дейноста фитнес треньор и диетолог, или този който иска да повиши своето IQ във сферата на фитнес тренировките и храненето. Курсът е знание, а знание сила!

Тези знания ще ви дадат пълното право да:

  • изготвяте тренировъчни фитнес програми на фитнес клиенти, приятели или познати
  • изготвяте хранителни програми (диети) на фитнес клиенти, прятели или познати
  • изготвяте фитнес планове и хранителни програми на фитнес клиенти, приятели и познати
  • да тренирате персонално Ваши клиенти и/или познати

Кога можете да се запишете на курс? По всяко време. Курсовете се провеждат всяка седмица и са на 100% индивидуални! Имайте на предвид, че всеки записал курист или просто желаещ, ще получи предварително учебни материали. Тези учебни материали ще Ви бъдат чудесно и полезно ръководство за встъпване към материята. По време на самото Ви обучение, няма да получите диктовка и скучна материя. Вие ще получите знания, как да съставяте менюта на хранене, на тренировки, как да тренирате клиентите си персонално!

Работи ли този модел на обучения? Да! Това всъщност е единственият начин, освен индивидуалното и персонално внимание, по който материята бива разбрана, асимилирана и отработена. Останалото – самите знания и надграждане Ви уверявам, че до ден днешен са приоритет в моята работа, да развивам и надграждам! Човек се учи наистина, докато е жив.

Какви са кадрите, които излизат от такова обучение? Добре обучени и готови да помагат на всички, които имат нужда от насоки. Повярвайте ми, това е голяма аудитория хора! Именно лиспата на обучения и информация е причина 90% от клиентите на фитнес залите да не тренират правилно и да се хранят меко казано объркано. Помогнете им и превърнете фитнес треньорството и диетологията във Ваша професия и поприще. Аз ще ВИ покажа как!

Получавате ли документ, лиценз? Да! Дипломата е валиден документ, със свой собствен номер, мокър печат и мой личен подпис. Дипломата е признат документ, защото комапнията ми която управлявам е фирма с кристално чисто данъчно досие.

Кой ще Ви признае дипломата? Ако чакате това да се случи, никога няма да постъпите на работа! Никога! Признанието се изгражда и доказва във времето. Във сфета не съествува термина “световнопризната диплома” … Да, има популярни, има реномирани школи … но … какво от това. Как ще Ви се признае документа, как ще заеме длъжност? Всъщност, Вас ви интересува това! Аз предлагам на всички мои студенти възможност да получат лична препоръка от мен, в писмена форма, когато кандидатсвате на работа. Т.е. аз ще предоставя на Вашият работодател моите лични впечатления от Вас, качествата Ви, знанията Ви и бъдещите възможности. Коя друга компания го прави това? А ако искате да развиете частната сфера – аз ще Ви кажа как да трупате активи! Отново от споделен личен опит.

Продължителност на обученията: курсът за диетолог е с продължителност 3 работни дена, този за диетолог и фитнес треньор 5, а практическата част 1 ден.

Всички курсисти поучават сертификата си или лично (ако обучението е проведено физически, на място в магазина на компанията ми) или се изпраща по куриер, на физически адрес, ако обучението е проведено онлайн. И двата модула на обучение (с изключение на практическата част) се провеждат еднакво добре.

Практикумът – това да знаете как да тренирате и пазите правилно клиента си, докато го тренирате, се извършва само и единствено физически и на място във фитнес зала.

За всички обучения, получавате данъчна фактура (оригинал – дори и за физическа лица)! Всички обучения могат да бъдат насочени и просто обуечение в посока правилна хранене в семейството, спорт и т.н.

Т.е. обученията не са само за професионални треньори, а за всички хора, които просто искат да знаят как.

Компания

Blecho Hristov

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Курсове за диетолог и персонален фитнес треньор“