ПЛАТИНУМ „Клубно членство“ – Индивидуални програми

Ревю на Белчо Христов

ПЛАТИНУМ „Клубно членство“ – Индивидуални програми

1,200.00 лв.6,400.00 лв.

Клубна карта BelchoHristov.Com Ви осигурява индивидуално изготвени диета, кардио-фитнес, суплементарна програма и специални цени, чрез създаването на Ваш личен профил и акаунт в сайта.

Описание

Какво е ``Клубно членство``

Ти искаш да имаш програми, кореспонденция с ментор, резултати, съвети и насоки и дори персонален треньор с опит за провеждане на тренировки, дори и онлайн, нали така?

За да се получи твоето желание реалност, каквото е мотото ми ``Thoughts become things``, аз създадох за ТЕБ ``Клубно членство``!

Ще притежаваш собствен профил в сайта и 3 прекрасни индивидуално създадени за теб програми. Ще проследяваме процеса със снимки, ще следим разликите в кг и см, ще правим одити и анализи с ТЕБ, ще следим медицинските показатели и т.н.

За да е възможно всичко това, на ТЕБ ти трябва профил в сайта и ТОП ментор зад гърба ТИ! Да - това е ``Клубно членство``!

ИНДИВИДУАЛНИ ПРОГРАМИ

След като заявиш и закупиш своят избор на абонамент ``Клубно членство``, в твоят клубен профил, който ще изградя специално за ТЕБ, там ще те очаква анкетна карта. Това е моят въпросник, на база на който получавам всичко необходимо, за да изградя най-доброто за ТЕБ и казусът ТИ!

Можеш да добавиш (споделиш) и медицинкси изследвания, епикризи - ако имаш проблемно състoяние, аз ще ти помогна, защото съм биолог!

Достъпът до профила е лесен и удобен, както през мобилен телефон, така и през таблет и настолен компютър. Всички програми са анимирани!

Диетата направена за ТЕБ е, за да се чувстваш отлично, кардио-фитнес програмата изготвена за ТЕБ е, за да изглеждаш различно, а моя подарък за ТЕБ - суплементарната програма, за да си здрав!

ТВОЕТО ЗДРАВЕ Е ВАЖНО ЗА МЕН!

Всички програми в клубния ТИ профил са индивидуални. Но за да ти дам всичко, на което съм способен, аз мога да проследя и твоето уелнес развитие.

Ако имаш лош холестерол - ще ТИ помогна! Ако страдаш от високи стойности на кръвната захар - ще ТИ помогна! Ако имаш други оплаквания, като опорно-ставни проблеми, мускулна дистрофия или здравословни оплаквания - аз ще ТИ помогна!

Проследяването на медицинските ти резултати е желателно, на всеки 30 или 60 дена. Затова ``Клубно членство`` съдържа в твоят профил секция ``Медико-Лабораторни показатели``.

КОРЕСПОНДЕНЦИЯ С МЕН ЦЕЛИ 30, 180 ИЛИ 360 ДЕНА!

ТИ няма да си сам! Твоят клубен профил позволява да общуваш с мен, да споделяш как изготвените за ТЕБ програми ти влияят, как се чувстваш, какво да правиш в различни ситуации ... Това е моята менторска част.

ОДИТ И АНАЛИЗИ НА ВСЕКИ 7 ИЛИ 30 ДЕНА

В твоят профил аз ще нанасям ТВОЕТО развитие. Ако си правиш снимки - ще ги качвам в галерия. Ако си правиш замервания със метърче - ще ТИ изготвя графики! Ако си следиш теглото, базовия метаболитен индекс и подкожните мазнини, водното съдържание - аз ще ТИ правя диаграми.

Всичко това е за да се почувстваш специален и в най-добри ръце!

КАКВО СЛЕДВА СЛЕД ПОРЪЧКАТА НА ``КЛУБНО ЧЛЕНСТВО``?

Веднага ще ТИ се обадя, за да ТИ благодаря за доверието. И споделя какви са стъпките, за да го реализиарам, а именно:

- ще подготвя твоят клубен профил;

- ще ти прикача във него анкетната карта, за индивидуализиране на програмите;

- ще ти дам достъп до профила, за да попълниш своят собствен въпросник;

- ще ти изградя работещите програми;

- ще обсъдим преди дата старт неяснотите и ще отговоря на всички въпроси;

- започваме изпълнение, поддържаме кореспонденция и на всеки одит, надграждаме програмите - през 7 или 30 дена;

Това е! А сега ...

Допълнителна информация

избери абонамент

, ,

Компания

Белчо Христов Услуги

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ПЛАТИНУМ „Клубно членство“ – Индивидуални програми”