Lipoxan от Yamamoto Nutrition Research за горене на мазнини и отслабване

Клас / Хранителни добавки

Lipoxan на Yamamoto Nutrition е хранителна добавка за ускоряване процесите на обмяна на вещствата, както и трайното оптимизиране на мастната обмяна, чрез което организма ви ще се освободи от ненужни мазнини. Lipoxan е събрал на едно място правилните съставки и пропорции, като ви обещава здравословно и трайно отслабване.

Lipoxan съдържа конюгирана линоева киселина (CLA), която оптимизира мастната обмяна на вещества в организма, приета особено при диета с ниски калории, усещането от прочистване е налице. Във формулата на Lipoxan е интегриран и л-ацетил-л-карнитин хидрохлорид – важна съставка за изгарянето на мазнини, тъй като чрез нея, енергията от разпада на мастите се канализира в посока митохондриите на клетката.

Екстракта от зелено кафе и зелен чай са черешката на тортата, особено в комбинация с кофеин в оптимални дози. Ето защо Lipoxan е страхотен за употреба както от мъже, така и от жени. Подходящ продукт за отслабване, както и за любители спортисти или професионални атлети. Продуктът не е подходящ за хора с установен гастроезофагиален рефлукс, тъй като във формулата на Lipoxan се съдържа важният за горенето на мазнини екстракт от чили (в доза се съдържат 1.25 мг капсациониди), които могат леко до обострят рефлукса ви.

хранителни добавки

Физиологичните процеси на стареене причиняват забавяне на нашия метаболизъм и най-вече в отговор на стрес, лоша диета и малко или никаква физическа активност, започваме да натрупваме много по-лесно типични и неприятни мазнини, особено в коремната област. След 20-годишна възраст е нормално да се изгуби около 0.5% от основния метаболизъм, което съответства на загубата на мускулна маса, особено важна за метаболизма. Това води до тенденция да се развие известна устойчивост на инсулин, с всичко, което следва, не само на “естетическо” ниво. Режимът за отслабване трябва да включва преди всичко физическа активност, съчетана с фокусирана, балансирана диета.

Природата осигурява известна помощ в тази връзка с елементи, често получени от растителни екстракти, които могат да поддържат този механизъм, известен като “термогенеза”, и да насърчават използването на мастни киселини. Бързото разпространение на хранителни добавки (повече или по-малко ефективни), създадени за тази цел, не е съвпадение. Все пак винаги е добре да знаете как да ги оценявате и избирате въз основа на тяхната реална и доказана полезност, т.е. тези, които подпомагат организма при увеличаване производството на топлина, като по този начин увеличават енергийния разход, който нормално ще бъде за сметка на мастната тъкан.

Ако се приемат в комбинация с физически упражнения, както вече беше споменато, тялото ще използва мазнините като гориво за физическа активност и ще подчертае техните ефекти, като по този начин ще изгори повече енергия. Липоксанът е абсолютно природна хранителна добавка, която се основава на няколко ключови поддържащи елемента, които осигуряват по-продуктивна термогенеза и атакуват мастни натрупвания на няколко фронта.

Препоръчителната дневна доза са 2 капсулки дневно. Приемайте ги след хранене, 1 сутрин и 1 следобяд. А можете и (ако тежите повече) да направите 1 прием от 2 капсули, след закуската ви за деня.

ДО ТУК В МАТЕРИАЛА, БЕШЕ РАЗГЛЕДАН ПРОДУКТА:

ОБРАТНО ПО КЛАСНИТЕ СТАИ НА МЕДИЯТА: