Хранителни добавки

Тип на класа
На световният пазар вече съществуват биоактивни колагенни пептиди: това са специфични пептиди, получени от колаген. В лицето на Agelin ®, което е хранителна добавка, тя ще ви осигури 15 грама колаген на саше, качество на Bodybalance ®.
Когато времето стане по-студено, Astragalus представлява едно от най-ефективните природни средства за укрепване на защитните сили на имунната система и предотвратяване и лечение на заболявания, причинени от настинка и грип, поради доказаните му имуностимулиращи свойства за предотвратяване на инфекциозни заболявания, особено вируси, настинки и грип.
Кой източник на протеин е най-добрият, кой е най-ефикасният източник? Това е телешкия протеин? Суроватъчния протеин? Ще намерите много силни мнения в полза както на говеждото, така и на суроватъчния протеин, а аз съм тук, за да ви помогна да разграничите факти от фантастиката, която вирее във интернет.
Казеинът е бавно усвояем млечен протеин, който хората често приемат като добавка. Той освобождава аминокиселините бавно, затова хората често го приемат преди лягане, за да помогнат за възстановяването и да намалят мускулния разпад, докато спят. Няколко проучвания показват, че помага за засилване на растежа на мускулите, заедно с един тон други предимства.
Черният дроб е един от основните органи за пречистване на тялото ни от токсини, така че е от съществено значение да се грижим за него! Прочетете публикацията, за да откриете най-добрите естествени лекарства, които помагат на черния дроб да се детоксикира и регенерира.