Онлайн училище BelchoHristov.Com

Видове тренировки. Техники за правилно хранене и възстановяване. Проблемни състояния и спорт.
Тип:
Ниво на трудност:
На световният пазар вече съществуват биоактивни колагенни пептиди: това са специфични пептиди, получени от колаген. В лицето на Agelin ®, което е хранителна добавка, тя ще ви осигури 15 грама колаген на саше, качество на Bodybalance ®.

ТОП 7 грешки при тичане/бягане

Напреднали, Начинаещи, Средно-напреднали
Всички бегачи са правили грешки в даден момент по време на своята тренировка. В някои случаи повтаряме едни и същи грешки отново и отново. Но да се надяваме, че се учим от тези грешки и предприемаме стъпки, за да не ги повтаряме същите тези в бъдеще. Ето някои от най-често срещаните грешки при бягане (на пътека, на открито и т.н.) и как можете да избегнете нараняванията при бягане, както и други проблеми.
Само един от видовете целулит се характеризира с втвърдяване или фиброза на съединителната тъкан, което често се дължи на слаба лимфатична циркулация. Този вид целулит се среща предимно при по-възрастните жени. Компактният целулит е може би най-труден за отстраняване, тъй като той се акумулира дълбоко в тъканите в продължителен период от време. При докосване, тази част от тялото, в която се намира компактния целулит може да бъде чувствителна, дори болезнена.
Има някои продукти, свързани с храненето и приам на течности, които са добре познати като неподходящи за по време на бременност. Например, алкохолните напитки трябва да се избягват напълно от бременни жени поради риска от вродени дефекти - например фетален алкохолен синдром. От храните, трябва да избягвате на всяка ценa споделените тук (колбаси, пушена сьомга и морски продукти и др.), защото се свързват със спонтанен аборт и мъртворождение.
Когато говорим за възрастните хора, вече ще трябва да говорим повече за превенция срещу заболявания и оплаквания, за да гарантираме именно онова здраве, което е продукт на нашите собствени осъзнати действия. Запознайте се с всички трикове и видове хранителни добавки, за овладяване на редица заболявания сред възрастните.
Когато времето стане по-студено, Astragalus представлява едно от най-ефективните природни средства за укрепване на защитните сили на имунната система и предотвратяване и лечение на заболявания, причинени от настинка и грип, поради доказаните му имуностимулиращи свойства за предотвратяване на инфекциозни заболявания, особено вируси, настинки и грип.

Обратна диета – излез от застоя!

Напреднали, Начинаещи, Средно-напреднали
Обратната диета е точно това, което звучи: диета, обърната с главата надолу. Вместо да намалите калориите и да увеличите времето, прекарано на бягащата пътека, увеличавате метаболизма, като постепенно добавяте калории обратно в диетата си, като същевременно намалявате кардиото.
Терминът аминокиселина се отнася до структурната единица на протеините и естествените пептиди (по-прости структури от протеините, които са физиологично автономни). Те също са прекурсори на много важни непротеиногенни биологични съединения (метионин, глутаминова киселина и глицин).