fbpx

Онлайн училище BelchoHristov.Com

Видове тренировки. Техники за правилно хранене и възстановяване. Проблемни състояния и спорт.
Тип:
Ниво на трудност:
Обичате фъстъченото масло? Всички го правим! В тази статия ще се научите да избирате съзнателно продукта, който е най-подходящ за вас и да разгледате разликите между фъстъченото масло и органичния фъстъчен крем, два продукта, подобни само на външен вид, но които всъщност оказват много различно въздействие върху нашете ЗДРАВЕ!
Ето как можете да интегрирате тези три кардио уреда и кардио тренировка за изграждане на мускулна маса във бедрата. Тествано, доказано и работещо - повече хипетрофия и обем.
Уморени от изоставащи мускулни групи и липса на резултати? Казвате, че фитнес залата е вашият втори дом? А какво правите във него, след като не сте щастлив? Унилатералните фитнес тренировки и програма може да е точно това нещо, от което се нуждаете, за да изградите нова сила, баланса и симетрията на тялото на едно ново и следващото ниво!
Колагенът е основният структурен компонент на кожата, съдържащ около 80% от сухото му тегло. Известно е, че свойствата на кожата се влияят от ендогенни и фактори на околната среда, включително стареене, ултравиолетово лъчение, хормони и хранене. VERISOL® може да стимулира метаболизма на кожата и да противодейства на загубата на колагенен извънклетъчен матрикс отвътре.
Изпълнявали ли сте тренировка във фитнес зала, в която всяко фитнес упоражнение е изпълнено със цели 100 повторения за работна тежест? Звучи ли предизвикателно? Да? Вижте какви ползи ще усвоите, ако тренирате по този начин.
Здравейте и добре дошли в онлайн училище BelchoHristov.Com! Спазвайте внимателно моите съвети тук, за да знаете как да тренирате, как да се храните и как да възстановявате, за да сте здрави и красиви.
Когато усетите болка във ставите, а искате да продължите да тренирате, вижте причината за болката! И бъдете сигурни, че не фитнес тренировката е причина за вашата болка във ставите, а неправилната фитнес тренировка е причинила и изместила силата и натоварването върху ставите, а не върху мускулите!
Здравейте и добре дошли в онлайн училище BelchoHristov.Com! Спазвайте внимателно моите съвети тук, за да знаете как да тренирате, как да се храните и как да възстановявате, за да сте здрави и красиви.