Натурална терапия за белодробна хипертония | Лечение с Берберин

Клас / Здраве

Cилнитe пpoтивoвъзпaлитeлни cвoйcтвa нa бepбepин ca oтлични зa здpaвeтo нa бeлитe дpoбoвe. Bcъщнocт, тoзи aлĸaлoид e пoĸaзaл, чe нaмaлявa eфeĸтa oт индyциpaнo oт цигapeн дим ocтpо бeлoдpoбнo възпaлeниe.

Натурална лекарствена терапия за белодробна хипертония: лечението с берберин обръща белодробната хипертония чрез регулация на BMPR2

BMPR2 запазва митохондриалната функция и ДНК по време на реоксигенация за насърчаване на обратната белодробна хипертония на ендотелиалната клетка Survivaland. Това проучване е публикувано в броя на клетъчния метаболизъм от 7 април 2015 г. от проф. Рабинович М, Диеболд I и други.

В основата на тази интересна находка се съобщава, че естествената продуктова терапия за белодробна хипертония и лечение с берберин отменя белодробната хипертония чрез регулиране на BMPR2.

Значение: изтриването на BMPR2 предизвиква/развива: митохондриална дисфункция, предизвиква провъзпалително или проапоптотично състояние и белодробна хипертония, предизвикана от хипоксия. Това проучване предполага за първи път, че беребринът, увеличавайки експресията на целевия си ген BMPR2 и може да причини белодробна хипертония.

Следователно, лекувайки пациенти с берберин, човек може да индуцира експресията на BMPR2, да увеличи преживяемостта на ендотелните клетки и да инхибира прогресията на белодробна хипертония. За лечение на белодробна хипертония могат да се използват спокойно натурални продукти като берберин.

BMPR2 генът дава инструкции за получаване на протеин, наречен костен морфогенетичен протеинов рецептор тип 2.

Повече за Берберин: