About Breakfast – най-правилният Ви избор за протеин, заместител на хранене!

Клас / Хранителни добавки

About BREAKFAST  е най-новата хранителна добавка на Yamamoto Nutrition! Представлява протеин на прах, който може и ще замести пълноценно хранене. Защо? Защото продуктът About Breakfast е създаден на базата на протеини от пълнозърнесто овесено брашно и яйчен белтък, със смес от хранисмилателни ензими.

За разлика от бързите протеини на прах, които директно влизат в кръвта, този продукт е правилният продукт, ако търсите пудри, за заместване на хранене. Ще бъдете заситени с бавен профил аминокиселини, ензими за храносмилане, много малко комплексни въглехидрати, само 0.2 грама захар в доза и само 99 ккал за всяка доза!

ВИДЕО РЕВЮ НА ABOUT BREAKFAST:

Само когато суровината на протеина е от най-висок клас и с висока бионаличност (яйчен протеин), само тогава можем да говорим за термична обработка на пудрите и запазване на структурата на протеина! 

About Breakfast може да се използва като класическа хранителна добавка oт яйчен протеин за разбиване с вода или мляко. Или като продукт, по-специално за направата на диетични палачинки. Особеността, която отличава About BREAKFAST от други продукти в същата категория, е:

  • високо съдържание на протеин
  • About BREAKFAST се състои от 39% яйчен белтък
  • в About BREAKFASTима само и изключително протеини от белтъци

Само за 1 минута и Вашата 99 калорийна порция храна е готова! При това с 0.2 грама захар във доза! Това прави About Breakfast чудесно решение за хората с проблемна кръвна захар, тегло и метаболизъм! 

Наличието на пълнозърнесто овесено брашно и на яйчен протеин прави About BREAKFAST богата на диетични фибри напитка (или палачинка, ако изпечете сместа на тиган – протеинът и неговата структура го позволява). Наличието на храносмилателни ензими като амилаза, протеаза, глюкозамилаза, липаза, целулаза, лактаза и пектиназа доказват, че това е протеин за здравословно хранене и пълноценно усвояване на всички микро вещества.

Ползвайте продукта или разбит във вода (3 мерителни черпачета) или във по-малко вода и изпечен като смес за палачинки, върху сух тиган.

До тук в материала, беше разгледан продукта:

ОБРАТНО ПО КЛАСНИТЕ СТАИ НА МЕДИЯТА: