Безопасен ли е протеинът на прах по време и след бременност?

Клас / Здраве

Първото и най-важно нещо е, да разберете, че протеините на прах не са “химия”. Във физическия магазин на компанията ми, поддържам наличности единствено и само на най-добрите формули продукти, изобщо. Те са със клинично качество и сертифицирани суровини.

Последните научни изследвания показват, че правилното добавяне на протеин на прах (във връзка със съвременния живот на всяка бременна) по време на бременност е не само безопасно, но и подобрява растежа на плода, увеличава теглото и височината на бебето (неговото израстване) и при раждане достатъчния протеин в дневното меню, намалява броя на ражданията с ниско тегло на бебетата! 

Въпреки това, тъй като тялото на всеки е различно и необходимостта от протеини на организма се променя по време на бременността, консултирането експерт по хранене е силно препоръчително.

Изготвяне на индивидуални програми:

Ако желаете да инвестирате знания в посока хранене, можете да се възползвайте от моите “Уелнес” или “Мастър” клас индивидуални обучения по темата, тук

След като се роди бебето, бременните се нуждаят от допълнителни калории, обикновено поне 200-500 в допълнение, за всеки ден, за да поддържате производството на мляко. По отношение на протеина, препоръчителната дневна доза на за кърмещите майки е минимум 71 грама!

Във идеалният случай, вие получавате този протеин от самата храна, която така или иначе консумирате. Но ако при някакво обстоятелство, като например липсва ви апетит, нямате физическа възможност да ядете, консумацията на протеин на прах е повече от задължителна. Ако исползваме тези два примера като причина, вероятно и белтъчините за деня ще са ви под тази стойност. Затова е добре да се консумира протеин на прах!

За да не се създават ненужни за организма на всяка бременна газове и дискомфорт, моята препоръка е да се ползват само и единствено най-добрите суровини. А не просто да се закупи протеин на прах, особено от аптеката.

До тук в материала бяха визирани следните протеини на прах:

Мицеларен казеин

Телешки

Всички останали протеини на прах, можете да разгледате тук.

АКО УСЕЩАТЕ ЗАТРУДНЕНИЕ В ИЗБОРА НА ПРОТЕИН, ГРАБНЕТЕ БЕЗПЛАТЕН КОНСУЛТ ОЩЕ СЕГА!

  Име и фамилия

  Телефон за обратна връзка

  Моментни килограми

  Височина (ръст)

  Навършени години и активност в ежедневието

  Kаква е настоящата Ви хранителна стратегия: обем калории, калорийна стратегия, вид на диетата, брой порции храна, вид на пред и следтренировъчното хранене (ако имате такива) и настояща Ви цел с диетата?

  Kаква е настоящата Ви кардио-фитнес стратегия: обем анаеробна и аеробна част, седмичен сплит (програма) и настоящата Ви цел с кардио-фитнес режима?

  Kаква е настоящата Ви суплементарна стратегия: видове хранителни добавки, бленди, начин на прием на активните съставки и настояща цел с хранителните Ви добавки?

  Искам да знаеш, че подготвената за изпращане от ТЕБ информация до мен, ще се обработи коректно и е под закрилата на "Закона за защита на личните данни" и всички GDPR изисквания!

  *Снимка (тук прикачи ТВОЯ снимка или такава на моментната ТИ форма) и всички видове изследвания, ако имаш, както и последно направвени епикризи - сподели ги!

  ОБРАТНО ПО КЛАСНИТЕ СТАИ НА МЕДИЯТА: