AMINODEX POWDER AJINOMOTO ® AJIPURE – 24 САШЕТА / 24 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов

AMINODEX POWDER AJINOMOTO ® AJIPURE – 24 САШЕТА / 24 ДОЗИ

78.99 лв.

AminoDEX ® POWDER е хранителна добавка на прах (сашета), приготвена с есенциални аминокиселини от растителен произход от качествена ферментация на Kyowa®. Характерното за AminoDEX® POWDER е, че той се получава от растителни съставки, които правят тези аминокиселинен  със „фармацевтична чистота“.

В наличност

Описание

AminoDEX® POWDER е хранителна добавка на прах (сашета), приготвена с есенциални аминокиселини от растителен произход от качествена ферментация на Kyowa®. Характерното за AminoDEX® POWDER е, че той се получава от растителни съставки, които правят тези аминокиселинен  със „фармацевтична чистота“.

Те не са пептиди, те са аминокиселини в свободна форма, които навлизат в кръвния поток и  в мускулите много по-бързо от всеки друг източник на протеини. Всичко това допринася за забележимото подобряване на употребата на Азот.

В допълнение, AminoDEX® POWDER съдържа дипептида L-аланил-L-глутамин (Sustamine®), който носи допълнителна стойност на продукта. Участва в обмена на азот между тъканите и в производството и съхранението на глюкоза, той също играе основна роля в хидратацията на мускулната клетка.

AminoDEX® POWDER е най-новият модел в хранителните добавки Yamamoto® Nutriton. AminoDEX® POWDER е иновативна добавка с незаменими аминокиселини от растителен произход, получени по метода на ферментация Kyowa®. Ако искахме да гласуваме за основна добавка, която да подпомогне процесите на възстановяване и възстановяване на мускулите, аминокиселините ще бъдат насърчавани с най-добрите оценки, така че силно искахме тези аминокиселини или „тухли“, които са от съществено значение за синтеза на нови протеини, да бъдат част от стабилно възтановяване на Ямамото нутришън

Първо, нека помислим какво правят. Най-важното хранително вещество, което трябва да вземете след тренировка, за да задействате процесите на възстановяване, са протеините и по отношение на „по-метаболитен“ и готов, най-идеалният избор за тялото по това време са незаменими аминокиселини. Тези протеини са това, което се „търси“, това, което е „необходимо“, те са просто от съществено значение за синтеза на нови протеини.

Само помислете, че само 6 грама незаменими аминокиселини могат да имат реален ефект върху синтеза на протеини и можем да предположим, че работят за всяка цел, която спортистът иска да преследва, от рестриктивните диети за въглехидрати, за да отслабнете, до диети, приемащи множество калории, за да натрупате мускулна маса

Изучавайки кои биха могли да бъдат най-бързите и ефикасни форми за увеличаване на бионаличността на аминокиселини за мускулите, тук формулирах „AminoDEX® POWDER“. Какво отличава нашия AminoDEX® POWDER от другите основни аминови продукти по такъв специален начин? Иновацията, внесена от AminoDEX® POWDER

На първо място, защото AminoDEX® POWDER е формулиран с основни аминокиселини от растителен произход в свободна форма (като бобови растения), получени от характерния процес на ферментация Kyowa®, с добавяне на Sustamine, друг патент на голямата японска компания с отлично качество сурови материали. Тези аминокиселини в свободна форма, любопитно имат структура, много подобна на тази на скелетния мускул на човека и стават биологично достъпни възможно най-бързо, в сравнение с всяка друга форма на аминокиселина / протеин. Тогава, без да ангажират храносмилателния тракт, те достигат чревна абсорбция за няколко минути. И това не е всичко!

Другата „сила“ и нещо, което е много ценно, е абсолютната им ефективност при задържане на азот, получавате и използвате почти 98/99%, с драстично (почти нулево) намаляване на производството на азотни отпадъци, като по този начин предпазвате „филтрите на организма“ „(черен дроб и бъбреци).

Следователно: бързо достъпни аминокиселини, 98-99% на разположение за по-бързо и ефективно възстановяване. Колкото по-бързо се възстановите, толкова по-бързо можете да преквалифицирате и …. толкова по-бързо постигнете целите си.

Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “AMINODEX POWDER AJINOMOTO ® AJIPURE – 24 САШЕТА / 24 ДОЗИ”