ANSITEX – 30 КАПСУЛИ / 15 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

ANSITEX – 30 КАПСУЛИ / 15 ДОЗИ

Original price was: 34.99 лв..Current price is: 17.49 лв..

Ansitex ® се ражда от постоянните изследвания на Yamamoto TEAM екип: добавка на базата на екстракт от Melissa Bluenesse ®, екстракт от Moodreal ® шафран и магнезий, разработена за подобряване на настроението и намаляване на тревожността. 

✔️ На базата на екстракти от маточина и шафран;

✔️ С добавен магнезиев бисглицинат Bluenesse ®;

✔️ Подобрява настроението и спомага за намаляване на състоянията на тревожност;

✔️ Подпомага релаксацията и психическото благополучие

Партида: C22212 | Срок на годност: 04/2024 | SKU: 023742038546

В наличност

Описание

В съвременната епоха, в която живеем на високи скорости е лесно да попаднем в периоди на силен психо-физически и емоционален стрес. В дългосрочен план става трудно да поддържаме темпото на работа и ежедневните си дейности, без да бъдем затрупани от безпокойство и тревоги. Въпреки че факторите, предизвикващи тревожни разстройства, все още не са точно определени, научната общност е на мнение, че те се дължат на комбинация от генетични, социални, биологични и психологически причини и някои състояния и преживявания (както в случая на травматични събития) може да действа като спусък за появата на тези нарушения.

Ansitex ® се ражда от постоянните изследвания на нашия Yamamoto TEAM екип: добавка на базата на екстракт от Melissa Bluenesse ®, екстракт от Moodreal ® шафран и магнезий, разработена за подобряване на настроението и намаляване на тревожността. Избраните за производството суровини са сертифицирани за тяхното качество и изпълняват синергично действие в борбата с тези симптоми. Използвани са суровини с патент за качество: MoodReal ® & Bluenesse ®.

Мелисата е ядливо тревисто растение, традиционно използвано за намиране на спокойствие и спокойствие, а в детайли Melissa Bluenesse ® е патентован растителен екстракт, получен от изсушени листа, подложени на водна екстракция. Този процес го прави богат на биоактивни съединения, флавоноиди и полифенолни киселини, органични молекули с положителен ефект върху човешкото тяло и може да помогне за поддържане на когнитивните функции, да се справи със стреса и да допринесе за релаксация.

Шафранът е подправка, известна с използването си в готвенето, но се използва и в традиционната медицина от древни времена за подобряване на настроението. Патентът Moodreal ®, шафранът, който осигурява 2% сафранал, както и кроцин и пикрокроцин, биоактивни съединения, известни със своето действие за подобряване на настроението, е в състояние да повлияе на нивата на серотонин в нашето тяло. Серотонинът е хормон, който влияе на настроението, ситостта, апетита, натрапчивостта и тревожността, а шафранът е доказано в няколко проучвания, че инхибира обратното захващане на серотонина, блокирайки неговия транспортер SERT: по този начин той освобождава повече серотонин в мозъка и това участва в индуцирането на състояние на благополучие и добро настроение.

Формулата е завършена с магнезий, добре познат минерал, който помага за поддържане на спокойствие и позитивност, за възвръщане на доброто настроение, като противодейства на стреса, тревожността и промените в настроението, също така способен да насърчи концентрацията и паметта. Този скъпоценен минерал стимулира производството на серотонин и нервната функция, благоприятствайки предаването на импулси. Показан е и по време на ПМС, където поради хормонален дисбаланс нивата на магнезий се понижават физиологично, което води до чувство за неадекватност и депресия.

Защо да изберете Ansitex ®?

  • насърчава доброто настроение
  • насърчава релаксацията
  • подобрява психическото благополучие, като намалява усещането за стрес
  • помага в борбата с тревожността и депресивните симптоми
  • изработен е от качествени и сертифицирани суровини

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Анситекс ® /Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242303854

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 04/09/2023 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 30 капсули | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 15

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Research / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (2 КАПСУЛИ)

Магнезий 60 мг (16%*)

Екстракт от маточина – 300 мг

от която розмаринова к-на – 18 мг

Екстракт от шафран – 30 мг

от който сафранал – 06. мг

* VNR: Хранителни референтни стойности

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

Магнезиев бисглицинат, екстракт от маточина Bluenesse® [(Melissa officinalis L.) листа тит. 6% розмаринова к иселина], растителна капсула (глазиращ агент: хидрокси-пропил метилцелулоза), пълнител: целул оза; екстракт от шафран Moodreal® [(Crocus sativus L.) близалца тит. 2% сафранал], антислепващи агенти : магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За подобряване адаптогенните сили на организма.

НАЧИН НА ПРИЕМ

Приемайте капсули на ден с вода.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

“Биг Бой Шоп” ООД – гр. Стара Загора, ул “Рила” – №8

СКЛАД:

“Биг Бой Шоп” ООД – гр. Варна, бул. “Чаталджа” – №20 – регистрация № 03090176

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ANSITEX – 30 КАПСУЛИ / 15 ДОЗИ”