FITODERM – YAMAMOTO RESEARCH

Ревю на Белчо Христов

FITODERM – YAMAMOTO RESEARCH

26.99 лв.

Fitoderm ® е хранителна добавка с витамини и минерали, подбрани за здравето на кожата, с ликопен, масло от пореч и аминокиселини цистеин и тирозин, предназначени за възрастни. По-специално, медта допринася за редовната пигментация на кожата, докато витамин А и цинк допринасят за поддържането на нормалната кожа.

Налично

Описание

Fitoderm ® е хранителна добавка с витамини и минерали, подбрани за здравето на кожата, с ликопен, масло от пореч и аминокиселини цистеин и тирозин, предназначени за възрастни. По-специално, медта допринася за редовната пигментация на кожата, докато витамин А и цинк допринасят за поддържането на нормалната кожа.

Цинкът подпомага и физиологичния метаболизъм на витамин А и заедно с витамин Е и мед и селен допринася за защитата на клетките от оксидативния стрес **.

Продуктът съдържа и ликопен от доматен екстракт и масло от борга.

Светът на хранителните продукти е подложен на мащабна експанзия и все повече се въвежда в областта на дерматологията и естетичната медицина, предлагайки множество елементи, които могат да ни помогнат да се грижим и защитаваме кожата си „отвътре“.

През лятото, както и през зимата за тези, които обичат ски пистите или отиват на почивка в екзотични слънчеви места, ние винаги се наслаждаваме на подобряването на цвета на нашата кожа и се появява с красив тен, когато се връщаме. Това е чудесно, ако можем да насърчим тена, като имаме предвид, че кожата все още трябва да бъде подготвена и защитена.

Много хранителни добавки са създадени, за да насърчат дъбенето и много от тях имат реална и видима ефикасност, като помагат за създаването на по-красив, интензивен и равномерен тен. Освен това, дори и след излагане на слънце, кожата ни няма да е особено суха или набраздена, а по-скоро ще бъде по-обработена и хидратирана, осигурявайки дълготраен цвят, който постепенно и равномерно ще избледнее. Без да забравяме, че рискът от слънчево изгаряне в началото на празника определено е намален.

Подобно на всички „слънчеви“ хранителни добавки или подобрители на пигментацията, те не ни правят „тен повече“, но ни позволяват да го направим по-добър и по-здравословен начин за нашата кожа. Тези хранителни добавки предпазват клетките от увреждане от слънцето и възпрепятстват всяко първоначално слънчево изгаряне и еритема, а именно първоначалната фаза на процеса на дъбене, с която се сблъскват дори по-тъмните тен.

Подобно на най-добрите слънчеви хранителни добавки, Fitoderm® улеснява образуването на защитен пигмент на кожата: всъщност, меланинът има за цел да предпази епидермиса и дермиса от увреждания, причинени от UV лъчи.

Досега е известно, че слънчевите лъчи ускоряват стареенето на кожата. Това обаче не означава, че трябва напълно да се лишим от излагането на слънце и всичките му положителни ефекти. Нека не забравяме, че слънчевата светлина позволява на тялото да произвежда витамин D, който е от съществено значение за здравината на костите, като ни дава жизненост и положителна енергия, което ни кара да се чувстваме „по-привлекателни“. Важно е да следвате предпазните мерки и да подобрите защитните сили на кожата с оптимална добавка, за да можете да се похвалите със здрав тен.

Както при всички добавки от този тип, приемът на Fitoderm® следва препоръчаните препоръки. А именно, той трябва да се приема поне месец преди излагане на слънце, така че антиоксидантите, които ще противодействат на свободните радикали, генерирани от слънцето, ще извършват дейността си с пълен капацитет.

Fitoderm® съдържа бета-каротин, витамин С, витамин Е, ликопен, добит от домат, селен и полиненаситени мастни киселини, намиращи се в масло от пореч. Както всички най-ефективни специфични слънчеви добавки, Fitoderm® съдържа бета-каротин, мощен съюзник за загар.

Бета-каротинът се превръща в витамин А от нашите тела, което е в състояние да стимулира синтеза на колаген и меланин.

Fitoderm® е обогатен с мед, минерал, който се намесва в процеса на синтез на меланин, за да осигури нормална пигментация на кожата. Наличието на масло от пореч прави възможно поддържането на перфектна хидратация на кожата и създава хидролипиден филм, който предпазва и хидратира кожата.

Заедно със селен, тези полиненаситени мастни киселини противодействат на дегенеративни промени в клетките и тъканите, дължащи се на свободните радикали, които се получават, по-специално, от излагане на слънце.

Fitoderm® насърчава по-равномерен тен, с красив, светъл и безцветен цвят, благодарение на съдържанието на тирозин, аминокиселина, която помага за създаването на меланин. Fitoderm® е хранителна добавка за тези, които искат да насърчат по-здравословния тен, за тези, които искат да предотвратят така наречената „фотостареене“, като по този начин поддържат кожата по-млада и по-гъвкава, и още повече се наслаждават на ползите от слънцето, дали имат светла или по-тъмна кожа. *

Всички любители на слънцето трябва да имате предвид: хранителните добавки не са заместител на защитния слънцезащитен крем с подходящ SPF.

Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Задай въпрос или напиши първия отзив за „FITODERM – YAMAMOTO RESEARCH“

Продуктови категории