ESSENTIAL OMEGA-3 – 240 ДРАЖЕТА / 48 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов

ESSENTIAL OMEGA-3 – 240 ДРАЖЕТА / 48 ДОЗИ

119.99 лв.

Omega-3 IFOS™ е перфектният ви избор Омега-3 мазнина, за поддържане на вашето сърдечно-съдово здраве.

Партида: 900124 Срок на годност: 12/2026 SKU: 8057639551870

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

На вашето внимание: рибено масло (омега 3 мазнини) в пречистена и концентрирана триглицеридна форма със 5-звезден IFOS ™ сертификат. В доза и прием получавате: EPA – 2234 mg и DHA – 916 mg. Мощен тласък в посока подобряване на сърдечната функция, поддържане на нормални нива на триглицериди в кръвта и поддържане на нормална мозъчна функция и нормално зрение. Омега-3 е хранителна добавка на базата на концентрирано рибено масло, подходящо за възрастни и e богатa на Омега-3 мастни киселини. Продуктът осигурява EPA и DHA, които допринасят за поддържането на нормалното кръвно налягане (благоприятният ефект се постига при дневен прием на 3 g EPA и DHA), за поддържане на нормални нива на триглицеридите в кръвта (благоприятният ефект получава се с дневен прием от 2 g EPA и DHA) и нормална сърдечна функция (благоприятният ефект се постига при дневен прием от 250 mg EPA и DHA).

Освен това, DHA допринася за поддържането на нормална мозъчна функция и нормално зрение (благоприятните ефекти се получават при дневен прием от 250 mg DHA). Yamamoto ® Research Omega-3 е хранителна добавка с концентрирано рибено масло, подходяща за възрастни и богата на Омега-3 мастни киселини, 5-звезден IFOS сертификат. Какво е рибеното масло? И откъде идва? Рибеното масло е масло, богато на полиненаситени мастни киселини, получени от мастни риби като сардини, скумрия и сьомга. Производственият му процес изисква две основни стъпки: извличане на маслото от изходния материал и неговото пречистване. От какво се пречиства рибеното масло? В допълнение към омега-3 мастните киселини, вътре има променливо количество съединения, като въглеводороди, дълговерижни алкохоли, восъци и естери, които могат да повлияят на свойствата на рибеното масло. 

Пречистването ви позволява да премахнете всички нежелани вещества, но трябва да гарантира, че желаните компоненти не са повредени. Крайният продукт е източник на концентрирани омега-3 мастни киселини с дълга верига за осигуряване на високи дози EPA и DHA. Какво означава това под формата на триглицериди? Рибеното масло с Омега 3 се предлага в два вида: от триглицериди или от етилови естери. Рибеното масло с триглицериди е в естествената си форма и има много по -голяма бионаличност от Омега 3 от етилови естери. Това означава, че EPA и DHA в рибеното масло с триглицериди могат да се абсорбират в по -големи количества и да се използват от организма, отколкото в рибеното масло с етилови естери. Изследване показва, че Омега 3 под формата на триглицериди има 71% по -висока абсорбция от тези с етилови естери. Друго проучване установи, че свободните мастни киселини се абсорбират 400% по -добре от етиловите естери. 

Какво означава сертифициране по IFOS ™? Най -известният сертификат за качество е този, представен от марката IFOS (Международни стандарти за рибено масло), продаван на iafstore.com. IFOS е съкращение от Международните стандарти за рибено масло. По същество IFOS е протокол за анализ, издаден от независим орган (Nutrasource Diagnostic inc.) Базиран в Университета на Гуелф в Канада, който разполага с най -скъпите и модерни технологии, необходими за тестване на качеството на Омега 3. Въз основа на резултатите от анализите, IFOS присвоява оценка на качеството на Омега 3 и публикува резултатите от тестовете, проведени в нейните лаборатории в своята база данни (потребителски доклади). Към днешна дата стотици добавки Омега 3 се предлагат на пазара, но много малко имат сертификат IFOS.

Следователно сертифицирането по IFOS е синоним на абсолютно качество, на върха на своята категория. Всички ние можем да проверим в базата данни на Международните стандарти за рибено масло дали марката на добавката, която ни интересува, присъства или не и по -специално дали има производствена партида от пакета омега 3, която предстои да купим. Ако въпросната партида Омега 3 присъства в базата данни на уебсайта на IFOS, ние сме сигурни, че сме закупили чиста, незамърсена добавка, без никакъв риск за здравето ни. Ако искате да усвоите всички тези ползи на продукта, приемайте дозата от 4 дражета дневно (наведжъж или на 2 равни приема) винаги след хранене!

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Омега-3 IFOS™ /Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА:  Т242303865

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 09/11/2023 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 240 дражета | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 48

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Nutrition / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (5 ДРАЖЕТА)

Рибено масло IFOS™ – 5 000 мг

от които EPA ейкозапентаенова киселина –  1 800

от които докозахексаенова киселина DHA –  1 200

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

Концентрирано рибено масло тит . 82% омега 3 IFOS™, капсула (желатин) , резистентен агент: глицерол, антиоксидант: екстракт, богат на токоферол.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Предназначение: за допълване нуждите на организма от мастни киселини.

НАЧИН НА ПРИЕМ:

Приемайте до 5 меки капсули на ден с вода.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

“Биг Бой Шоп” ООД – гр. Стара Загора, ул “Рила” – №8

СКЛАД:

“Биг Бой Шоп” ООД – гр. Варна, бул. “Чаталджа” – №20 – регистрация № 03090176

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ESSENTIAL OMEGA-3 – 240 ДРАЖЕТА / 48 ДОЗИ”