FLOGORIN – 30 ТАБЛЕТКИ / 15 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов

FLOGORIN – 30 ТАБЛЕТКИ / 15 ДОЗИ

42.99 лв.

Flogorin ® е хранителна добавка срещу възпалителни процеси във вашите стави. Съдържа:

✔️ куркоминоиди;

✔️ босвелия;

✔️ джинджифил;

Партида: C206276 | Срок на годност: 03/2024 SKU: 4926266003417

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

В днешно време природата, благодарение на научните изследвания, ни осигурява нутрицевтични елементи с висока фитоактивна активност, които могат да допринесат за функцията на ставите. Естествените вещества като куркумин и босвелия показват много интересна ефективност по отношение на приноса към функцията на ставите. Изследванията ни позволиха да ги имаме във високо абсорбиращи се версии, напълно естествени формулировки, които преминават лесно през червата, без да активират или инхибират фаза I и II на черния дроб. Наличието на джинджифил допълнително благоприятства по-ефективната бионаличност на всички вещества, тъй като той е мощен “био-подобрител” на молекулите.

Този проблем с абсорбцията и относителната бионаличност е фактор, който трябва да се вземе предвид, тъй като често е ограничение на много активни съставки от растително естество, които се абсорбират слабо в червата (например Tumeric, когато се приема през устата като подправка ). Flogorin® е хранителна добавка на базата на куркуминоиди, босвелия и джинджифил с много висока бионаличност, действаща в синергия и допринасяща заедно за решителното подобряване на функционалността на ставите и физиологичната подвижност.

Коренището на куркума е изследвано в световен мащаб през последното десетилетие заради многобройните и потвърдени съвместни функции. Многобройни авторитетни изследвания подчертават активността на коренищата на куркума върху ставната система. Куркуминоидите са в основата на това противовъзпалително действие, което води до използването на растението от тези, които искат да допринесат за функцията на ставите.

Flogorin® специално съдържа много известната и най-изучаваната версия “Curcugreen ™ BCM-95®”, получена чрез определен процес на екстракция, който включва групата на куркуминоидите, присъстващи в корена и етеричните масла, включително (Ar) -Турмерон. Числото “95”, което характеризира патента “Curcugreen ™ BCM-95®”, се отнася до степента на стандартизация до 95% от комплекса куркуминоидно-етерични масла, което позволява уникална абсорбция и синергия на действие, което демонстрира изключителна бионаличност от 7 до 9 пъти по-висока от тази на най-разпространените екстракти от куркума при 95% стандартизация. Това вещество има досие от над 50 клинични проучвания и уникално 15-годишно наблюдение за контрол на безопасността на качеството.

Куркумата в този продукт е без ГМО и без никакви помощни вещества или изкуствени оцветители. Като 100% без глутен, Flogorin® не съдържа дрожди, нишестета, млечни продукти и соя. Смолата от босвелия насърчава функцията на ставите и противодейства на локализираните състояния на напрежение. Смола от дъвка, богата на киселини, тетрациклични киселини и полизахариди, се извлича от Boswellia, допринасяйки за функционалността на ставите. Flogorin® съдържа силно бионалична версия на Boswellia, патента Biosfered, BosLiQ®, силно бионаличен течен екстракт с уникални характеристики в сравнение с други подобни форми, характеризиращ се с наличието на киселини и техните естери и с наличието на големи количества AKBA.

Джинджифиловото коренище под формата на сух екстракт, титруван до 5% в гингероли, допълнително благоприятства функцията на ставите, противодействайки на локализираните състояния на напрежение. Основните съставки на етеричното масло са сесквитерпеновите въглеводороди (отговорни за типичния аромат). Известен със своя остър вкус, джинджифилът е изследван през последните десетилетия и заради своите анти-гадене и храносмилателни характеристики. Съвместното и синергично приложение на тези три природни елемента във Flogorin® значително допринася за нормалната функция на ставите.

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Флогорин /Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242303468

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 14/08/2023 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 30 таблетки | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 15

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Research / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (2 ТАБЛЕТКИ)

Куркумиоиди от куркума (турмерик) – 110.4 мг

Босвелиа екстракт – 500 мг

от която босвелиева к-на – 125 мг

от която AKBA – 25 мг

Джинджифил екстракт – 200 мг

от който джингероли – 10 мг

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

Пълнители: целулоза, дикалциев фосфат ; Екстракт от босвелия BosLiq® -AKBA-PWD [сух екстракт от босвелия (Boswellia sa cra Fluex) гума-смола 25% босвелиеви киселини и 5% AKBA], сух екстракт от д жинджифил (Zingiber officinale Rosc.) коренище 5% гингероли, об що куркуминоиди от куркума Curcugreen® (Curcuma longa L ., коренище), антислепващи агенти: силициев диокси д, магнезиеви соли на мастни киселини; глазиращи агенти : хидроксипропил метилцелулоза, талк, полиетилен гликол.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За здрави кости, стави и връзки.

НАЧИН НА ПРИЕМ:

Приемайте по 2 таблетки на ден с вода.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

“Биг Бой Шоп” ООД – гр. Стара Загора, ул “Рила” – №8

СКЛАД:

“Биг Бой Шоп” ООД – гр. Варна, бул. “Чаталджа” – №20 – регистрация № 03090176

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “FLOGORIN – 30 ТАБЛЕТКИ / 15 ДОЗИ”