INTEFLOR (LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS) – 30 КАПСУЛИ / 30 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

INTEFLOR (LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS) – 30 КАПСУЛИ / 30 ДОЗИ

49.99 лв.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Yamamoto® Research Inteflor® е хранителна добавка, която осигурява пробиотичния микроорганизъм, Lactobacillus acidophilus. Пробиотиците насърчават баланса на чревната флора.

Lactobacillus Acidophilus е Грам положителна бактерия, наричана също често „lactobacillus acidophilus“ или просто като „Acidophilus“, която се среща естествено в червата ни. Lactobacillus Acidophilus е най-важната „приятелска“ бактерия на тънките черва и насърчава идеалната среда за правилното храносмилане и усвояване на храната.

Научната литература, с която се гордее, е показала, че изпълнява много други и важни функции за нормалната физиология на организма. За съжаление в днешно време, поради обедняването и изкуственото лечение на храната, замърсяването и стреса, честите и често злоупотребявани антибиотични терапии означават, че повечето хора имат оскъдно присъствие на приятелски бактерии. „в червата.

Следователно добавка на“ на живо “ Lactobacillus acidophilus принадлежи към група бактерии, които поради способността си да трансформират захарите в млечна киселина и водороден пероксид, които са вещества, които инхибират растежа на нежеланите бактерии в червата, се наричат ​​млечни бактерии (или лактобацили).

Лактобацилусът често се използва от млечната индустрия за производство на кисело мляко и сирене (въпреки че днес той винаги се намира в много ниски количества), и ние го намираме широко използван в пробиотични продукти, диетични продукти и дори в лекарства.

Lactobacillus Acidophilus притежава множество свойства, базирани на обширна литература и документирани изследвания, публикувани в най-акредитираните научни списания. Счита се за най-известния пробиотичен „приятел“ на червата, тъй като инхибира производството на други микроорганизми и насърчава елиминирането на много токсини, произведени от протеолитични бактерии, и е от съществено значение за синтеза на витамин В в червата.

Приемът на ацидофилус е свързан с подобряване на храносмилането и абсорбцията, предотвратявайки образуването на газове, метеоризъм и подуване след хранене. В това отношение той насърчава производството на ензими като протеази и липази, които подпомагат храносмилането на протеини и мазнини.

Една от известните му характеристики е, че помага да се намали непоносимостта към лактоза, причинена от дефицита на лактазния ензим, като се произвежда самият този ензим.

Той помага за намаляване на непоносимостта към лактоза, причинена от дефицита на лактазния ензим, като произвежда значителни количества от ензима и следователно помага за по-пълноценното усвояване на лактозата и по този начин намалява възможността от лош дъх, подуване, подуване на корема, спазми и стомашни смущения. Известен като „ребалансиране“ на стомашно-чревната система

Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “INTEFLOR (LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS) – 30 КАПСУЛИ / 30 ДОЗИ”