Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

ISO-FUJI ® VOLACTIVE ® – 700 ГРАМА / 23 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов

ISO-FUJI ® VOLACTIVE ® – 700 ГРАМА / 23 ДОЗИ

99.99 лв.

Iso-FUJI ® е хранителна добавка на основата на суроватъчен протеин, изолирана чрез ултрафилтрация и микрофилтрация с кръстосано Volactive® Ultra Whey XP качество. Подходящ е за спортисти, които се занимават с тежка физическа активност.

Описание

Iso-FUJI ® е хранителна добавка на основата на суроватъчен протеин, изолирана чрез ултрафилтрация и микрофилтрация с кръстосано Volactive® Ultra Whey XP качество. Подходящ е за спортисти, които се занимават с тежка физическа активност.

Продуктът е обогатен с витамин В6, който се бори с умората, и естествения храносмилателен ензим бромелаин. Суроватъчните протеини съдържат аминокиселини с разклонена верига (BCAA). Изолираният суроватъчен протеин (WPI, Whey Protein Isolate) е най-чистата форма на суроватка.

Приемайте по 3 мерителни черпачета, разтворете пудрата в 200 мл вода или мляко.

Микрофилтрацията е най-скъпият процес за изолиране на протеинови добавки на суроватъчно-протеинова основа, но е и този, който най-добре запазва целостта и наличието на биоактивни протеинови фракции, които определят качеството на протеина. Суроватката, получена в първия етап на ултрафилтрация, се пренася от апарат, който, използвайки мембранна филтърна система, продължава с по-нататъшно прогресивно филтриране, чрез което се елиминират други нежелани частици, включително минерали, липиди и лактоза. Микрофилтрираните протеини са 99% неденатурирани и задържат всички важни биоактивни пептидни фракции на неденатурирана суроватка.

Iso-Fuji ® НЕ съдържа колаген с други елементи, които променят качеството или биологичната стойност на продукта.

Какво означава сертифицирането и суровината Volactive® UltraWhey XP? Volactive ® е референтна реалност в сектора на млекопроизводството и животновъдството, както и най-големият производител на хранителни суроватъчни протеини за приложения в начина на живот в Европа, който е спечелил абсолютна репутация новаторска компания в производствените технологии и развитието в областта на храненето.

Техническият и научен екип на Volac се основава на четиридесетгодишното наследство на компанията при обработката на суроватка и използването на авангардни техники за ултрафилтрация. Продуктовата гама Volactive ® се ражда от използването на най-новите сложни технологии за сушене на мембраната и спрея, които ефективно стабилизират протеиновото вещество, намалявайки денатурацията на протеина до абсолютен минимум, като по този начин осигуряват получаването на суроватъчни протеини с изключително добри хранителни профили в сравнение с други протеинови препарати, получени с други методи за обработка, които компрометират стабилността. Volactive ® официално сертифицира и гарантира съдържанието на хранителни протеини Yamamoto ® .

Допълнителна информация

Вкусове

, , , , , , , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ISO-FUJI ® VOLACTIVE ® – 700 ГРАМА / 23 ДОЗИ”