Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

RACE PERFORMANCE – 60 КАПСУЛИ / 20 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

RACE PERFORMANCE – 60 КАПСУЛИ / 20 ДОЗИ

62.99 лв.

В наличност

Описание

Race PERFORMANCE е хранителна добавка , която се използва при дейности, изискващи концентрация и бдителност, като някои спортни дейности.

Кофеинът помага за подобряване на концентрацията и повишаване на бдителността. Ашваганда има адаптогенни свойства и помага да се поддържа физически и умствен капацитет в случаи на слабост, умора и загуба на концентрация.

От изследването и развитието на Yamamoto® Nutrition, което се стреми да увеличи максимално производителността на спортиста с всеки възможен инструмент, който науката може да предложи, идва RacePERFORMANCE, висококачествена добавка, създадена, за да подпомогне спортиста при най-интензивните и продължителни тренировки.

Този продукт идва от комбинацията от „исторически“ фитотерапевтични елементи, произведени от традиционни ориенталски лекарства с новосъздаващи се хранителни съставки; те действат на различни фактори, за да повишат производителността до ново ниво на максимален добив, когато се нуждаете от стъпка „по-късно“, като се започне от максимизиране на използването на кислород и се насърчи повишената устойчивост, по-голям контраст с настъпването на умора, , както и по-ефективно митохондриално енергийно функциониране, подкрепено от повишен тонус и психически фокус.

Един от различните елементи, обявени за „истинска ефективност” за спортиста – както в анаеробни, така и в аеробни спортове – е бета-аланин. Вниманието на бета-аланин произтича от резултатите от последните проучвания в литературата, които показват положителен ефект върху работата на спортистите. Бета-аланинът се приема чрез определени храни и по-специално от пилешко и пуешко месо например, а ефектът на тази аминокиселина върху представянето е свързан с повишаване на концентрацията на карнозин в скелетните мускули, след неговата асимилация.

Карнозинът е дипептид (съставен от аминокиселини бета-аланин и хистидин), присъстващ за 99% в скелетните мускули, където концентрацията му се увеличава по време на физически упражнения. Проучванията показват, че директната абсорбция на карнозин в мускула е много ограничена; напротив, абсорбцията на β-аланин е много по-ефективна. С течение на времето е доказано, че усвояването на тази аминокиселина е много важно за мускулния синтез на карнозин; Това е така, защото концентрацията на бета-аланин в мускула е сравнително ниска, докато тази на хистидин (другата аминокиселина, която е част от химичната структура на карнозин) е по-висока. Поради тази причина бета-аланин се счита за „ограничаваща“ аминокиселина за синтеза на карнозин.

Ето защо ценният ергогенен ефект на бета-аланин върху работата е свързан с физиологичната роля на карнозин. Карнозинът присъства главно във влакната, които са най-свързани с „здравината“, тип II „бели влакна“; това обяснява защо спортистите, които извършват интензивни и краткосрочни дейности като анаеробни спортове, като например спринтьори, строители на тяло или powerlifters, например, показват много по-високи концентрации на карнозин, отколкото атлети за издръжливост.

Но е важно да не се отнемат свойствата на бета-аланин само към страната на анаеробните или „силните“ спортове. В мускулните влакна, карнозинът има положителен ефект благодарение на вътреклетъчния „буферен“ капацитет (като по този начин поддържа киселинно-алкалния баланс), което е особено важно при извършване на упражнения с висока интензивност, тъй като намалява ацидозата, предизвикана от упражненията, което позволява по-добро представяне и при най-продължително усилено усилие;

Ето защо славата за бета-аланин е свързана с неговата способност да намалява чувството за умора, както и да подобрява аеробния капацитет на спортистите. Бета-аланин има своя пик на концентрация в кръвта 30 до 40 минути след приема и се връща към изходното ниво след приблизително 3 часа.

Кордицепс, както всички гъби, има имуностимулаторни и антиоксидантни свойства, но особената характеристика на тази гъба е стимулирането на енергийната активност на клетката, подобряването на оксигенацията, повишаването на интрацелуларната енергия (АТР) и използването на кислород, решаващо стимулираща сила. и също така аеробния капацитет, насърчавайки здравословна и физиологична функция на белите дробове. Кордицепс е ефективен за премахване на остатъчните мускулни болки по-бързо и е в състояние да подобри физиологичните адаптации към тренировките и изпълнението и да намали времето за възстановяване, особено при много интензивни и издръжливи дейности, но също така намалява анаеробния метаболизъм, като осигурява допълнително 30% кислород. Научните изследвания върху гъбичките и на кардиопина, биоактивната молекула, които той съдържа, показват, че той е богат на противовъзпалителни вещества, които позволяват на ставите, сухожилията и мускулите да намалят възпалението и да ускорят възстановяването от травми на възпалени или наранени тъкани.

Withania somnifera – наричан още „Ashwagandha“ или „индийски женшен“ – е добре познато растение, дълго използвано в аюрведичната медицина за най-различни патологии. Благодарение на съдържанието на специфични активни съставки (витанолиди, сапонини и алкалоиди), той е една от най-мощните адаптогенни билки и се използва от хиляди години в аюрведичната медицина заради успокояващите, анксиолитични, антистресови и тонично-енергийни свойства. ; Той е полезен в случаи на тревожност, умора, умствено объркване, безсъние, свързано със стрес (но без да се създава сънливост!), като по този начин се осигурява по-добър фокус и концентрация, качества, които напоследък все по-често се използват от спортиста / жената, особено в най-интензивни етапи на обучение и в състояния на свръх-усилие.

Напоследък тя е била обект на клинично проучване от голям интерес, по-специално за спортисти, които изследват неговия ефект при възрастни мъже, ангажирани с обучение за устойчивост и е публикуван в списанието на Международното общество за спортно хранене (http: // www.jissn.com/content/12/1/43); беше показано, че в сравнение с лицата, които са получавали плацебо, групата, която е получавала добавка на Ashwagandha, е имала по-голямо повишаване на мускулната сила в упражнението на стената и удължаването на краката, и по-голямо увеличение (дори по-значително) на размера на мускулите на ръцете и гърдите.

В допълнение, тези, които са получили Ashwagandha също са имали по-голямо намаление на мускулните увреждания, повишавайки способността на тялото да се адаптира към мускулното обучение, като по този начин насърчава по-доброто рециклиране.

RacePerformance е пред-тренировъчна добавка, която не се ограничава само до нейния ергогенен стимулиращ ефект, но е комбинация, която оползотворява синергията на основните адаптогенни елементи на традиционните ориенталски лекарства, с последните новости на реалната ефективност, които съвременната наука може да ни предложи . Подпомагане на спортиста в най-интензивните и продължителни тренировки, насърчаване на представянето, постоянни резултати и по-ефективно възстановяване.

Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “RACE PERFORMANCE – 60 КАПСУЛИ / 20 ДОЗИ”