SYNE CAPS – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

SYNE CAPS – YAMAMOTO NUTRITION

Original price was: 22.99 лв..Current price is: 17.99 лв..

Syne CAPS е хранителна добавка, която осигурява 30 mg Synephrine от Citrus aurantium (портокал). Екстрактът от плодове с незрял горчив портокал, допринася за баланса на телесното тегло, стимулира метаболизма и по-специално този на липидите.

В наличност

Описание

Syne CAPS е хранителна добавка, която осигурява 30 mg Synephrine от Citrus aurantium (портокал). Екстрактът от плодове с незрял горчив портокал, допринася за баланса на телесното тегло, стимулира метаболизма и по-специално този на липидите.

Синефринът (Synephrine) e познат още като oкседрин. Това е растителен алкалоид. Съдържа се натурално в плодовете на много цитрусови растения. Използва се най-вече като вещество, подпомагащо изгарянето на мазнини, класифицирано като термогеник и адаптоген.

Синефринът е ефективен натурален и безвреден стимулант, който помага за разширяване на аеробния капацитет при физическо натоварване, потиска апетита и създава усещане за съществен приток на енергия, които в комбинация водят до увеличено изгаряне на калории и мазнини, както и до по-качествено изпълнение на поставени тренировъчни цели и повече издръжливост при физически натоварвания.

Syne Caps е продукт, който можете да използвате, ако: искате и търсите енергия по време на деня ви е нужен добър и “под ръка” адаптоген искате повече въздух – особено ако сте любители на тичането в парка, плуването, кардио тренировките и т.н. желаете да отслабнете дори и без сериозни катаклизми в диетата и навиците си.

Приемът на синефрин, чрез SyneCaps, въздейства най-резултатно в дози от 10 до 60 mg за денб, за периоди от 6 до 12 седмици. Самият краен резултат от описаните ползи до тук, не е зависим от обема на дозата. Всеки трябва да усети своята собствена индивидуална толерантност. Защо? Защото по-високи дози за деня, няма да направят усетените ползи по-бързи или осезаеми. Причината – рецепторите се насищат, затова се прави периодизация със синефрин! Кофеин чувствителните хора ще постигнат ефекта с по-ниска доза.

Екстракт от горчив портокал (синефрин) не бива да се приема успоредно с мао инхибитори. Тази комбинация е наистина сериозно животоопасна. Причината е в съдържащия се в екстракта тирамин. Синефринът увеличава силата на въздействие на стимуланти на нервната система като: ефедрин, кокаин, псевдоефедрин, риталин и разбира се – кофеин. Променя въздействието на болкоуспокояващи агенти.

СИНЕФРИН НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМА ОТ: деца, тинейджъри, бременни и кърмещи жени, възрастни хора; хора с влошено здраве: чернодробни проблеми, бъбречни проблеми, сърдечно-съдови проблеми, неврологични проблеми.

Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “SYNE CAPS – YAMAMOTO NUTRITION”